Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

fiko16

Üye
para hilesini yaptim rusça dili oldu 999 da para gelmedi arabalarin yarisi fln acildi ingilizceden zor anliyoruz bide rus oldu nasil düzeltebiliriz

cengizba

cengizba

Üye
test edilen cihazlara samsung galaxy nexus u da ekleyin arkadaşlar hiçbir şekilde kasma vs yok süper paylaşım teşekkürler...

halil2727

halil2727

Üye
Budur.Tesekkurler

kemter_geda

Üye
oyun xperia neo da sorunsuz çalışıyor.offline apk ile wifiden çekerek kurdum kasma falan yok arkadaşım eline sağlık süpersin.moden combat 4 çıktığındada aynı performansını bekliyoruz snden ona göre:)

- - - Eklendi - - -

yanlız anlamadığım bi şey var hot pursuet 1gb ın üntünde veriye sahipken most wanted neden 571 mb.kimileri 2gb diyor ama ben 571mb veri indirdim neden acaba bilen varmı

derici38

Üye
oyun xperia neo da sorunsuz çalışıyor.offline apk ile wifiden çekerek kurdum kasma falan yok arkadaşım eline sağlık süpersin.moden combat 4 çıktığındada aynı performansını bekliyoruz snden ona göre:)

- - - Eklendi - - -

yanlız anlamadığım bi şey var hot pursuet 1gb ın üntünde veriye sahipken most wanted neden 571 mb.kimileri 2gb diyor ama ben 571mb veri indirdim neden acaba bilen varmı
rardan çıkardınmı? bak bakalım kaç mb olmuş

pyramit

Üye
samsung s 5360 da calismiyor yinede tskler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arc s 4.0.4 rootlu telefonum dosyayı wifiden indirdim hiç bi sorun yok ne kasma nede siyah ekran :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Adamın dibisin :) kardeşim allah razı olsun eline sağlık :)
Sağol kardeşim,:)

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık,denenen cihazlar listesine Nokia N9 u da ekleyebilirsiniz harika çalışıyor.
Sağol kardeşim,
nokia n9 android işletim sistemli...tamam:pc:

- - - Eklendi - - -

xperia u yu da listeye
ekle kardeş on numara çalışıyo
ekliyorum kardeş:pc:

- - - Eklendi - - -

kardeş s3 üm var ama hangi dosyayı yüklecez 50 tane dosya var tegra power n falan...
mali dosyasını

- - - Eklendi - - -

:rica:

serdar1016

serdar1016

Üye
ben yükledim süper çalışıyor

serdar1016

serdar1016

Üye
ben yükledim süper çalışıyor ayrıca para içinde diğer dosyaları kurulu olan data klosörünün içine atıp değiştirisinmi diye sorduğunda eve deyip attıkdan sonra telefonu açıp kapatın paralar hesapınıza yatmış oluyor ben s3 kullanıyorum herhangi bir kasma yok ellerine sağlık arkadaşım birde zipli dosya açıldığında 1.81 gb oluyor bazı arkadaşlara açıklama olarak yazıyorum.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Sağol kardeşim,
inşallah zamanın olursa modern combat 4'ü de ekleyemeye çalışıcağım :)
ea games herhalde özel sıkıştırma yöntemiyle mi çıkardı oyunu bilmiyorum ama dead trigger oyunu bile 100 mb data dosyası vardı,ama bu oyunu zipten çıkarınca 1 gb yakın veri çıkıyor bilginiz olsun :)

- - - Eklendi - - -

samsung s 5360 da calismiyor yinede tskler
Rica ederim...
Canın sağolsun kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

ben yükledim süper çalışıyor
iyi hadi hayrını gör...

- - - Eklendi - - -

ben yükledim süper çalışıyor ayrıca para içinde diğer dosyaları kurulu olan data klosörünün içine atıp değiştirisinmi diye sorduğunda eve deyip attıkdan sonra telefonu açıp kapatın paralar hesapınıza yatmış oluyor ben s3 kullanıyorum herhangi bir kasma yok ellerine sağlık arkadaşım birde zipli dosya açıldığında 1.81 gb oluyor bazı arkadaşlara açıklama olarak yazıyorum.
bilgi için teşekkürler :)
bu arada sağol kardeşim...

ozi95

ozi95

Üye
HTC Desire C için indiriyorum nfs shift ve hot Pursuit kasmadan oynayabiliyordum bunuda oynayabilirsem sonucunu en kisa sürede yazarım.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim htc desire c de biraz fazla kasıyor...bilgin olsun...
ama inşallah kasmaz diye umuyorum.

derici38

Üye
s3 te çalıştıramadım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
sen offline apk olanı indir 100% çalışıyor...

derici38

Üye
indiriyorum. teşekkürler

- - - Eklendi - - -

evet çalıştı. 590 mb lik download yapıyor. normalmi bu?

Üst Alt