rardan çıkardınmı? bak bakalım kaç mb olmuşoyun xperia neo da sorunsuz çalışıyor.offline apk ile wifiden çekerek kurdum kasma falan yok arkadaşım eline sağlık süpersin.moden combat 4 çıktığındada aynı performansını bekliyoruz snden ona göre
- - - Eklendi - - -
yanlız anlamadığım bi şey var hot pursuet 1gb ın üntünde veriye sahipken most wanted neden 571 mb.kimileri 2gb diyor ama ben 571mb veri indirdim neden acaba bilen varmı
arc s 4.0.4 rootlu telefonum dosyayı wifiden indirdim hiç bi sorun yok ne kasma nede siyah ekran![]()

Rica ederimteşekkürler
Sağol kardeşim,Adamın dibisinkardeşim allah razı olsun eline sağlık
![]()

Sağol kardeşim,Elinize sağlık,denenen cihazlar listesine Nokia N9 u da ekleyebilirsiniz harika çalışıyor.

ekliyorum kardeşxperia u yu da listeye
ekle kardeş on numara çalışıyo

mali dosyasınıkardeş s3 üm var ama hangi dosyayı yüklecez 50 tane dosya var tegra power n falan...

telefonu ekledim kardeşim,test edilen cihazlara samsung galaxy nexus u da ekleyin arkadaşlar hiçbir şekilde kasma vs yok süper paylaşım teşekkürler...
Rica ederim...Budur.Tesekkurler
oyun xperia neo da sorunsuz çalışıyor.offline apk ile wifiden çekerek kurdum kasma falan yok arkadaşım eline sağlık süpersin.moden combat 4 çıktığındada aynı performansını bekliyoruz snden ona göre
- - - Eklendi - - -
yanlız anlamadığım bi şey var hot pursuet 1gb ın üntünde veriye sahipken most wanted neden 571 mb.kimileri 2gb diyor ama ben 571mb veri indirdim neden acaba bilen varmı

Rica ederim...samsung s 5360 da calismiyor yinede tskler

iyi hadi hayrını gör...ben yükledim süper çalışıyor
bilgi için teşekkürlerben yükledim süper çalışıyor ayrıca para içinde diğer dosyaları kurulu olan data klosörünün içine atıp değiştirisinmi diye sorduğunda eve deyip attıkdan sonra telefonu açıp kapatın paralar hesapınıza yatmış oluyor ben s3 kullanıyorum herhangi bir kasma yok ellerine sağlık arkadaşım birde zipli dosya açıldığında 1.81 gb oluyor bazı arkadaşlara açıklama olarak yazıyorum.

hangi sd dosyasını indirdin...s3 te çalıştıramadım
mali yi indirdim.hangi sd dosyasını indirdin...
peki hangi apk?mali yi indirdim.
en üstteki, ilk olanıpeki hangi apk?