Remember Me
Üye
Rica ederimindiriyorum. teşekkürler

- - - Eklendi - - -
normaldir kardeş o 590 mb'lık dosya çıkınca 1 gb oluyor...indiriyorum. teşekkürler
- - - Eklendi - - -
evet çalıştı. 590 mb lik download yapıyor. normalmi bu?
Rica ederimindiriyorum. teşekkürler

normaldir kardeş o 590 mb'lık dosya çıkınca 1 gb oluyor...indiriyorum. teşekkürler
- - - Eklendi - - -
evet çalıştı. 590 mb lik download yapıyor. normalmi bu?
Rica ederimtamam kardeş, yardımın için tekrar teşekkürler
kusura bakmayin arkada$lar, daha bulamadim,söz rootsuz hilesi çikinca konuya hemen ekleyecegim...rootsuz cihazlar için araba hilesi paylaşcaktın unuttun heralde ?
daha bulamadim bejum,Eger bulan varsa payla$sin bende konuya ekleyecem...rootsuz tlf icin para hilesi bulabildinmi ben101 ?simdiden sagol
Rica ederimteşekürler elinize saglık....
nasil yaptin ?ben hıle yapdım 721 999 dolar geldı oynun dılı degıstı zor duzelttım + arabaların yarısı acıldı
rica ederim karde$imin$allah çali$acak karde$hayatimda en cok sevdigim tek oyundur sagol insallah acilir kardesim![]()
s3 üm var siyah ekran hatası olmayan apk yi yükledim tele sonra adreno nun sd sini yükledim telefonun data içine oyunu çalıştırdım ama most wanted durduruldu dedi ... okadar da uğraştım yahıu
karde$ sen sd dosyayi yanli$ indirmi$sin Samsung galaxy s3 gpusu malidir,mali dosyayi indireceksin,Bu arada oyunu offline oynayacaksan offline apk'yi indirs3 üm var siyah ekran hatası olmayan apk yi yükledim tele sonra adreno nun sd sini yükledim telefonun data içine oyunu çalıştırdım ama most wanted durduruldu dedi ... okadar da uğraştım yahıu
ilk sayfada adreno yazdigi için mi indirdin,Mali dosyasini indireceksin karde$imyahu iyide adreno yazıyo ilk sayfada...