kosavalii
Üye
ben telefon hafizasina atmiyorum,hafiza kartina atiyorum,sende öyle yap...
bende hafiza kartina atiyorum genede wifiden dosya cekmek istiyor
ben telefon hafizasina atmiyorum,hafiza kartina atiyorum,sende öyle yap...
Rica ederim...Görüntü kalitesi vs. çok iyi bir oyun ve galaxy s2 de sorunsuz oynuyorum. Teşekkürler...
tesekkürler

ekliyorums advance de sorunsuz çalışıyor test edilmiş cihazlar listesine ekleyebilirsiniz asus transformer prime ı daha deneyemedim çünkü inanılmaz derecede yavaş iniyor

karde$im hangi apk yükledin?
- - - Eklendi - - -
wonder'da hiç kasmiyor,kaymak gibi oyun...
o zaman karde$im mali dosyasini indir,birde offline apk telefona yükleS2 icin olan datayi ve olmayinca butun apklari denedim. EA yazisi cikiyor sonra sonra oyundan cikiyor. Oyun durduruldu diyiyor. Baska bir apkda update yapmaya caliyor. Olmadi kisaca
bu kadar olur ancak![]()
:ekliyorumHTC Desire C ile kasmadan sorunsuzca oynanıyor adreno sd olanı indirdim apk olarak offline apk yi indirdim. Denenen telefonlar listesine eklenebilir.

offline apk'yi deneArabanın sadece arka farı gözüküyo gerisi tüm siyah,Siyah olmayan apkyi yükledim halen siyah ekran hatası alıyorum yardım edin lüften :?
offline apk'yi denediniz mi?Ea yazısından sonra update kontrolü var. Eğer mobil veri kapalıysa Ea ekranından sonra oyundan atar.
Bende daha değişik bir sorun oluyor. Galaxy S kullanıyorum ve siyah ekran olmayan apk dan yükledim. Oyuna başlayacağım yarış seçme menüsünde veya oyuna giriş yaptıktan sonra loading ekranının bitiminde oyundan atıyor. Mobil veriyi kapatırsam bazen atıyor bazen atmıyor :S
offline apk'yi denediniz mi?
sd dosyalarını apk yükledikten sonra wifi ile indirdim ben rar la falan alakası yokrardan çıkardınmı? bak bakalım kaç mb olmuş
hacı wifi le indirdiğimiz zamanda mı rar şeklinde indiriyor anlamdım valla ben apk yi kurup onun üzerinden wifi ile 571mb çektim ve hiç bi sıkıntı yokSağol kardeşim,
inşallah zamanın olursa modern combat 4'ü de ekleyemeye çalışıcağım
ea games herhalde özel sıkıştırma yöntemiyle mi çıkardı oyunu bilmiyorum ama dead trigger oyunu bile 100 mb data dosyası vardı,ama bu oyunu zipten çıkarınca 1 gb yakın veri çıkıyor bilginiz olsun
- - - Eklendi - - -
Rica ederim...
Canın sağolsun kardeşim
- - - Eklendi - - -
iyi hadi hayrını gör...
- - - Eklendi - - -
bilgi için teşekkürler
bu arada sağol kardeşim...