Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

En3s

Üye
Görüntü kalitesi vs. çok iyi bir oyun ve galaxy s2 de sorunsuz oynuyorum. Teşekkürler...

jamaen01

jamaen01

Üye
arkadaslar bende galaxy r var apk yukleyip wifi ile cektim dosyalari.oyunda ilk basta sorun yoktu.3 yda 4 yaris yaptiktan sonra open season denen bolume geldigimde harita yuklenirken oyundan atiyor.ama onceki yarislarda hicbir sorun yoktu.bilginiz var mi bununla ilgili acaba.diger apk lari da denwledim sonuc ayni

sezo22

Üye
tesekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
akyzmn

akyzmn

Üye
karde$im hangi apk yükledin?

- - - Eklendi - - -

wonder'da hiç kasmiyor,kaymak gibi oyun...

S2 icin olan datayi ve olmayinca butun apklari denedim. EA yazisi cikiyor sonra sonra oyundan cikiyor. Oyun durduruldu diyiyor. Baska bir apkda update yapmaya caliyor. Olmadi kisaca

cozep

Üye
bu kadar olur ancak :yuru

ozi95

ozi95

Üye
HTC Desire C ile kasmadan sorunsuzca oynanıyor adreno sd olanı indirdim apk olarak offline apk yi indirdim. Denenen telefonlar listesine eklenebilir.

Jaunus

Üye
S2 için offline apkyı paylaşan benim 3 gündür oynuyorum oyunu bitirdim hatta en ufak bir sorun görmedim.Muhtemelen romla ilgili bir sorun vardır

tihame

Üye
titanium backuptaki dosyalari yukledim harita ve araclarin cogu acildi ama sinirsiz para olmadi resimdeki gibi(710,000$ verdi :s) hot pursuite gore biraz yavas sanki oyun

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
S2 icin olan datayi ve olmayinca butun apklari denedim. EA yazisi cikiyor sonra sonra oyundan cikiyor. Oyun durduruldu diyiyor. Baska bir apkda update yapmaya caliyor. Olmadi kisaca
o zaman karde$im mali dosyasini indir,birde offline apk telefona yükle

- - - Eklendi - - -

bu kadar olur ancak :yuru
:yuru:

- - - Eklendi - - -

HTC Desire C ile kasmadan sorunsuzca oynanıyor adreno sd olanı indirdim apk olarak offline apk yi indirdim. Denenen telefonlar listesine eklenebilir.
ekliyorum :pc:

Rookie66

Rookie66

Üye
Arabanın sadece arka farı gözüküyo gerisi tüm siyah,Siyah olmayan apkyi yükledim halen siyah ekran hatası alıyorum yardım edin lüften :?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ea yazısından sonra update kontrolü var. Eğer mobil veri kapalıysa Ea ekranından sonra oyundan atar.

Bende daha değişik bir sorun oluyor. Galaxy S kullanıyorum ve siyah ekran olmayan apk dan yükledim. Oyuna başlayacağım yarış seçme menüsünde veya oyuna giriş yaptıktan sonra loading ekranının bitiminde oyundan atıyor. Mobil veriyi kapatırsam bazen atıyor bazen atmıyor :S

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Ea yazısından sonra update kontrolü var. Eğer mobil veri kapalıysa Ea ekranından sonra oyundan atar.

Bende daha değişik bir sorun oluyor. Galaxy S kullanıyorum ve siyah ekran olmayan apk dan yükledim. Oyuna başlayacağım yarış seçme menüsünde veya oyuna giriş yaptıktan sonra loading ekranının bitiminde oyundan atıyor. Mobil veriyi kapatırsam bazen atıyor bazen atmıyor :S
offline apk'yi denediniz mi?

mikaila

Üye
HTC ONE V sorunsuz kasmadan çalışıyor.

ozi95

ozi95

Üye
Sony xperia Neo v ile sorunsuz çalışıyor adreno sd dosyası ve offline apk ile denenmistir

murat999

Üye
çok çok sağol hocam. oyun güzel vede ideos x5 de çok ufak kasma ile oynatıyor. anlaşılmıyor bile kastıgı. eline sağlık.

kemter_geda

Üye
rardan çıkardınmı? bak bakalım kaç mb olmuş
sd dosyalarını apk yükledikten sonra wifi ile indirdim ben rar la falan alakası yok

- - - Eklendi - - -

Sağol kardeşim,
inşallah zamanın olursa modern combat 4'ü de ekleyemeye çalışıcağım :)
ea games herhalde özel sıkıştırma yöntemiyle mi çıkardı oyunu bilmiyorum ama dead trigger oyunu bile 100 mb data dosyası vardı,ama bu oyunu zipten çıkarınca 1 gb yakın veri çıkıyor bilginiz olsun :)

- - - Eklendi - - -

Rica ederim...
Canın sağolsun kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

iyi hadi hayrını gör...

- - - Eklendi - - -

bilgi için teşekkürler :)
bu arada sağol kardeşim...
hacı wifi le indirdiğimiz zamanda mı rar şeklinde indiriyor anlamdım valla ben apk yi kurup onun üzerinden wifi ile 571mb çektim ve hiç bi sıkıntı yok

Üst Alt