Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

derici38

Üye
tamam kardeş, yardımın için tekrar teşekkürler

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
Arkadaşlar yardım edin ya W de oynayanlar nasıl oynuyor tel hafızası 1.70 gb oyun 1.90 oluyor rardan çıkarınca e haliyle sığmıyor tele ne yapayım arkadaşlar yardım edin

calypso16

calypso16

Üye
hile'yi yapabildiniz mi? benim titanium da geri yüklemede görünmüyor

aslanoguz34

Üye
rootsuz cihazlar için araba hilesi paylaşcaktın unuttun heralde ?

herokey4435

Üye
s3 0 donma kasmasız calısıyor.

bejum3

bejum3

Üye
rootsuz tlf icin para hilesi bulabildinmi ben101 ?

simdiden sagol

kilicaslan17

Üye
Abi Wonder da harbi çalışmıyor ya.Sd datayı siteden indirdim 500 mb.Görmedi onu.Kendi bi daha indirdi 500mb.Sonra bidaha indirdi bu sefer 2 gb.Şimdi yine 2 gb download istiyor.8gb kartın yarısını oyunun datasına ayırdım hala download istiyor.Offline apk normal apk hepsini denedim.Çalıştıranlar nasıl yapabiliyor hayret ediyorum

adnangenc0202

adnangenc0202

Üye
:yuru teşekürler elinize saglık....

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
hayatimda en cok sevdigim tek oyundur sagol insallah acilir kardesim :)

herokey4435

Üye
ben hıle yapdım 721 999 dolar geldı oynun dılı degıstı zor duzelttım + arabaların yarısı acıldı

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz cihazlar için araba hilesi paylaşcaktın unuttun heralde ?
kusura bakmayin arkada$lar, daha bulamadim,söz rootsuz hilesi çikinca konuya hemen ekleyecegim...

- - - Eklendi - - -

rootsuz tlf icin para hilesi bulabildinmi ben101 ?simdiden sagol
daha bulamadim bejum,Eger bulan varsa payla$sin bende konuya ekleyecem...

- - - Eklendi - - -

:yuru teşekürler elinize saglık....
Rica ederim

- - - Eklendi - - -

ben hıle yapdım 721 999 dolar geldı oynun dılı degıstı zor duzelttım + arabaların yarısı acıldı
nasil yaptin ?

- - - Eklendi - - -

hayatimda en cok sevdigim tek oyundur sagol insallah acilir kardesim :)
rica ederim karde$imin$allah çali$acak karde$

anilycl

Üye
s3 üm var siyah ekran hatası olmayan apk yi yükledim tele sonra adreno nun sd sini yükledim telefonun data içine oyunu çalıştırdım ama most wanted durduruldu dedi ... okadar da uğraştım yahıu

aslanoguz34

Üye
s3 üm var siyah ekran hatası olmayan apk yi yükledim tele sonra adreno nun sd sini yükledim telefonun data içine oyunu çalıştırdım ama most wanted durduruldu dedi ... okadar da uğraştım yahıu

wi-fi yi açıp oyuna tekrar girmeyi dene sorunun çözülcektir.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
karde$ sen sd dosyayi yanli$ indirmi$sin Samsung galaxy s3 gpusu malidir,mali dosyayi indireceksin,Bu arada oyunu offline oynayacaksan offline apk'yi indir

anilycl

Üye
yahu iyide adreno yazıyo ilk sayfada...

wolfves

Üye
Exper easy padde denedim hic kasma yok fakat tegra 2 ye göre grafikler düşük geldi nedense

- - - Eklendi - - -

Exper easy padde denedim hic kasma yok fakat tegra 2 ye göre grafikler düşük geldi nedense

anilycl

Üye
yaw galaxy 3 yazıomuş adreno diye ona atladık değiştirin onu krdes yaa..bi ünlem fln koyun isterseniz galaxy 3 die bi tel mi war tr de sanki:)

Üst Alt