Bölümlerdeki ölmüş linkli ve boş konular hakkında!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bölümlerdeki ölmüş linkli ve boş konular hakkında!
Arkadaşlar benim bi önerim olacak bu öneri daha çok yöneticiler olacak çünkü bi yarışmamız var biliyorsunuz kırık link bildirim yarışması ,http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/kirik-link-bildirimi-yarismasi-katilim-konusu-341884.html bu yarışmadan da görülüyor ki sitemizdeki bazı bölümler gerçekten yaman durumda!Özellikle tema bölümlerinde konu açarken yönetici onaylaması istenmediğinden herkez kafasına göre açmış ve çok hiti olmadığndan kimse görmemiş aralarda kaynamış konular,konukardaki linkler genelde çeşitli upload siteleri üzerinden yapılmış o yüzden uzun süre önceki tüm linkler kırılmış ör:2007 deki tüm linkler kırılmış!Ee sanane 2007 deki konudan diyorsanız bazı arkadaşlar da google aramasından bulduğu için konuları 2007'nin konusu çıkabiliyor oda tarihe bakmadan link bozulmuş diyor konu hoooop 1. sıraya çıkıyor buda kötü oluyor diyeceğim o ki bazım bölümlerde toptan temizleme çalışmaları mı yapılsa ?Tabiki bu sadece bi öneri ...

Her şey sizin için her şey Maxicep'in daha iyi olması için :oke:...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güzel fikir, ayrıca o bölümle ilgilenecek bir mod. olmalı diye düşünüyorum ...

'Davut

'Davut

Üye
Güzel fikir ama şu Yarışma bitsin...:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede o bölümdede onay olayı olmalı....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Şikayet et butonu var sitemizde, eğer bu tür konuların sitede barınmamasını istiyorsanız şikayet ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz. Sanmıyorum ki bir moderatör bölümündeki konuları haftada birde olsa denetlemesin. eğer link kırık diye yazmışsa bir üye bu moderatör tarafından görülür ve kontrol edilir, gereken işlem yapılır. Tema bölümünde onay gerektiren bir sisteme geçilmesi mantıklı olmaz. Yapılabilecek tek şey temaların linklerini site serverine dahil etmektir. Bunuda moderatör arkadaşlarım gerçekleştiriyorlar ellerinden geldikçe.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
temelar şu an siteye eklenmiyor..evet yıllar öncesinin konuları var bskım gerekiyor ama bir link siteye üye kazandırıyor..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet et butonu var sitemizde, eğer bu tür konuların sitede barınmamasını istiyorsanız şikayet ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz. Sanmıyorum ki bir moderatör bölümündeki konuları haftada birde olsa denetlemesin. eğer link kırık diye yazmışsa bir üye bu moderatör tarafından görülür ve kontrol edilir, gereken işlem yapılır. Tema bölümünde onay gerektiren bir sisteme geçilmesi mantıklı olmaz. Yapılabilecek tek şey temaların linklerini site serverine dahil etmektir. Bunuda moderatör arkadaşlarım gerçekleştiriyorlar ellerinden geldikçe.
300 tane konuyu tek tek raporlayayım mı ?:hmmm
temelar şu an siteye eklenmiyor..evet yıllar öncesinin konuları var bskım gerekiyor ama bir link siteye üye kazandırıyor..
tabi ki o da doğru her link her konu başlığı üye demek ama yarışmadaki link sayılarına bakarsak 300 ü çoktan aştı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Raporla tabi, gördüğünüzü şikayet edin 1000 tane olsa gene rapor edin, bizim işimiz ne kapatırız kırık linkli konuları
Erol abi bende onu söylüyorum sizin işiniz o ölmüş link olan konuları silmek ama problem şu ki illa birisinin rapor etmesi mi gerekiyor konuyu sizin görmeniz için ,her moderatör kendi bölümünün temizliği ile sorumlu değil mi ? Tema bölümünde yığınla ölmüş linkli konu var ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o zaman bunu tema bölümünün yöneticisine pm atarak belirtsen daha hayırlı olurdu. Moderatör adı üstünde düzenleyici, kendi bölümünü düzenlemekle sorumlu.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Üye kazanıyoruz diye içeriği olmayan bi konunun durması etik bi davranış değil. İnsanlar zaman ayırıp siteye üye olduktan sonra aradıklarını bulamazlarsa arkamızdan kulaklarımızı çınlatırlar. Bu rahatsızlığını moderatör arkadaşlarımla tartışıp çözüme ulaştıracam, sana ayrıca teşekkür ederim siteyle ilgilendiğin, gördüğün yanlışlıkları bize bildirdiğin için :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Teşekkürler Semih .. Ben kendi adıma gerekeni yapacağım :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tema bölümleri de onaya çevrilebilir. Mantıklı geliyor. Linkleri yarışma sonuçunda elimizden geldiğince düzeltmeye devam edeceğiz.

--------------- Ekleme ---------------

bölüm yöneticileri
DeadSiLeNCe, anl_tr, Nadir, Depressionize, Sensation, Samsunspor ama önemli olan bu değil o konular üye kazandırdığı için durmalı mı yoksa linkler ölü olduğu için hepsi silinmeli mi ?
Hiç birini silmeden düzeltmek için uğraşacağım...

Ozan

Ozan

Admin
Yarışmadan sonra, daha ciddi bir temizlik çalışması içerisine girecegiz sonucta yöneticiler sadece mevcut durumdan sorumlu olmayıp, bölümleriyle geçmişe yönelik de sorumludur. Bu bağlamda kategori yöneticileri, kırık linke sahip çok aktif konularımızın linklerini tekrar canlandıracak olup pasif kalmıs konuları da yayından kaldıracaklardır.

Ancak kaçınılmaz bir olgu vardır ki, her zaman kırık linkler olacak. Üyeler denk geldikçe mesajları raporlayarak yöneticilere bildirmeleri gerekecektir ..

Duyarlılıgın için özellikle tesekkurler Semih.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu konu hakkında biz yönetim adına tarafımca bir konu açarak dile getirilmişti.
Ozaman da linki kırık konuların kilitlenip veya kaldırabilecegini sunmuştum.
Düzeltilmesi çok zor arkadaşlar.
Çünkü tema isimleri aynı degil hatta ismi olmayan degişirilmiş temlarda var linki kırık olan temayı nsl bulmamızı bekliyorsunuz bunu anlayabilimiş degilim.
Konu kilit veya siline bilir ancak linklerin yenilenmesi sadece konuyu açan üyeden talep edileblir.
Bunun haricinde o temaları hepsini bulup siteye eklemek 1 yılı alır.
Temaların moddan geçmemesinin nedeni, genelde üyenin vermiş oldugu sitelern genelde tema siteleri ve direk link şekilde yani rapid hotfile şekinde verilmiyor.Böyle oluncada işin içinden çıkılmıyor.
Artı temalar bence istenildigi kadar verilmeli çünkü tema serbest bir paylaşım olmalı.
program ve oyunlar zaten modlar tarafından hemde 4 moddan geçerek paylaşılıyor.Bu yüzden temalar mod onaysız olmasınının tarafndayım.
Bu güzel konu için teşekkürler....

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
yöneticilerimiz son hızla ellerinden geldiğice konuları tekrar elden geçirip kilitliyorlar sanırım bu hareketliliği gördüm
öneriler hakkındaki duyarlılığınızı gönülden tebrik ediyorum :op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt