Davut™;2255249' Alıntı:Acaba bunu başta deseniz ne olurdu,belli bir tarihde başlatsaydınız...Alkışlanır iş yaptın...
Yarışma bir ay sürecek ve 15 kişi sınırı var...Bunu Yapacak kimse yok ...Bulabilirseniz admin yapın
Madem 15 kişi sınırı var niye konular kapanmıyor bir başkasıda onu koysa ne olacak...
Bu performans ile büyük bir alkış hak etdiniz...![]()
Aziz™;2255006' Alıntı:Ama yarışmaya sonradan kural dahil ettin Doğuş.ilk başta 15 kişi kuralı yoktu niye ekleme gereği duydun anlamadım.şimdi boşa uğraşmış gibi olduk yahu![]()
Konuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...Bazı arkadaşlar ödül vermekten kaçındığımızı düşündüğü için böyle bir açıklama yaptım.Aziz™;2255355' Alıntı:ödül için değil be Doğuş öyle birşey demedikkibu yarışmanın site yararına olduğunu bildiğim için katıldım yemin ederim ödül için değil.gerçekten fazlaca kırık linkler var ama 15 kişilik katılım olmazsa yarışma iptal olur demişsin konuda tepkim sadece onaydı
![]()
İlk verenlerin konusunu sayarızAziz™;2255395' Alıntı:evet farkettim onu
neyse ;
yarışmaya devam
peki Doğuş birşey söyleyeceğim.zamanla kırık linkleri fazlaca vereceğizya farklı üyeler aynı konuyu vermişse ne olacak![]()
sorun yok
Ödül konusunda hiç bir korku yaşamayın arkadaşlar... Ödülleriniz verilir. Benim kendi konularım da kapanmazKonuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...

Davut™;2261479' Alıntı:Katılmak istiyorsan katılabilirsin Tabii...Katılmışsın Zaten..
![]()