Maxicep 1. Kırık Link Bildirimi Yarışması ( Turkcell, Avea ve Vodafone TL Hediyeli )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil96

halil96

Üye
Bence Kendi Konuları Kapanacak Diye Tırsanlar Var:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Davut™;2255249' Alıntı:
Acaba bunu başta deseniz ne olurdu,belli bir tarihde başlatsaydınız...Alkışlanır iş yaptın...:dry:

Yarışma bir ay sürecek ve 15 kişi sınırı var...Bunu Yapacak kimse yok ...:dry: Bulabilirseniz admin yapın :dry:

Madem 15 kişi sınırı var niye konular kapanmıyor bir başkasıda onu koysa ne olacak...

Bu performans ile büyük bir alkış hak etdiniz... ;):kotu:

Aziz™;2255006' Alıntı:
Ama yarışmaya sonradan kural dahil ettin Doğuş.ilk başta 15 kişi kuralı yoktu niye ekleme gereği duydun anlamadım.şimdi boşa uğraşmış gibi olduk yahu:hmmm

Ödül konusunda hiç bir korku yaşamayın arkadaşlar... Ödülleriniz verilir. Benim kendi konularım da kapanmaz:) Konuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...

Aziz™

Üye
ödül için değil be Doğuş öyle birşey demedikki:)bu yarışmanın site yararına olduğunu bildiğim için katıldım yemin ederim ödül için değil.gerçekten fazlaca kırık linkler var ama 15 kişilik katılım olmazsa yarışma iptal olur demişsin konuda tepkim sadece onaydı:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2255355' Alıntı:
ödül için değil be Doğuş öyle birşey demedikki:)bu yarışmanın site yararına olduğunu bildiğim için katıldım yemin ederim ödül için değil.gerçekten fazlaca kırık linkler var ama 15 kişilik katılım olmazsa yarışma iptal olur demişsin konuda tepkim sadece onaydı:)
Bazı arkadaşlar ödül vermekten kaçındığımızı düşündüğü için böyle bir açıklama yaptım.

Aziz™

Üye
evet farkettim onu:hmmm

neyse ;
yarışmaya devam:D

peki Doğuş birşey söyleyeceğim.zamanla kırık linkleri fazlaca vereceğizya farklı üyeler aynı konuyu vermişse ne olacak:hmmm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2255395' Alıntı:
evet farkettim onu:hmmm

neyse ;
yarışmaya devam:D

peki Doğuş birşey söyleyeceğim.zamanla kırık linkleri fazlaca vereceğizya farklı üyeler aynı konuyu vermişse ne olacak:hmmm
İlk verenlerin konusunu sayarız:) sorun yok:)

Aziz™

Üye
peki ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim:)

'Davut

'Davut

Üye
Ödül konusunda hiç bir korku yaşamayın arkadaşlar... Ödülleriniz verilir. Benim kendi konularım da kapanmaz:) Konuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...

Doğru yolu bulman iyi...:D

Neyse Aziz birinci olacak gibi bende ikinci olurum gibi...:islik

Kaptan

Kaptan

Üye
Aynı linki veren arkadaşlar nasıl olucak ? yani şans eseri aynı link i atarsalar ne olur ? sonuçta fazlaca link koymuş arkadaşlar. Hepsine tek tek bakıp yapmak saçma olur.

'Davut

'Davut

Üye
Acaba konulara mesaj mı atsak ne yapsak...Kırık link diye...:hmmm

Aziz™

Üye
karışık olay yahu mesela tema bölümünde çok fazla kırık link var ama tutki Davut kırık link konusu verdi bende onun verdiğini nerden bileyim mesela bende onu koydum yarışma bitene kadar en az binlerce link koymuş oluruz bu işin içinden nasıl çıkacaksınız hem çok zaman alır hemde aynı linkleri verme ihtimali gerçekten çok fazla:hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Aziz Zaten oldu ıphone bölümünde ki bazıları vermişiz ama sonradan ekleyen sen olmuşsun...:D

Aziz™

Üye
:hmmmya bir link ekleyeceğiz diye verilen diğer linkleri tek tek kontrol mü edeceğiz
Davut'cum senin bu konuda bir fikrin varmı bu durumun nasıl önüne geçebilirizki:hmmmben bir link versem sen onu verdiğimi nasıl bileceksinki mesela bak bende senin verdiğin linki vermişim biraz karışık bir durum yahu:hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Acaba link kırık diyemi yazsak...O zaman da kırık linkli konular hortlar...:hmmm

Aziz™

Üye
dediğin gibi o hiç olmaz Davut çünkü bu sefer yeni konular en sona kırık iş görmeyenler en üste gelir site allak bullak olur:s

ama başka ne yapabilirizki sonuçta aynı linkleri vermenin ne bize nede yarışmaya yararı olacak:hmmm

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
bnde katılabılırmıyım

'Davut

'Davut

Üye
Katılmak istiyorsan katılabilirsin Tabii...:ehe Katılmışsın Zaten..:ehe

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
Davut™;2261479' Alıntı:
Katılmak istiyorsan katılabilirsin Tabii...:ehe Katılmışsın Zaten..:ehe

katıldımda vazqectım :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Gözün mü korktu... :ehe

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
hayr birisi bi kırık lın konusu ekledmı dıerı aynıını ekleyemıomus bakıom bakıom farklı bse de yok wazqectım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt