Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Admin ve Moderatörler Lütfen İçeri... Önemli...
Arkadaşlar merhaba;
Uzun bir süreç sonrasında Genel Yönetici Toplantı Alanına konu açıyorum...
Bildiğiniz gibi Maxicep'te ilk defa kırık link bildirimi diye bir yarışma başlattım. Katılımın az olmasına rağmen oldukça çekişmeli bir yarışma oldu... Yarışmanın sonuçlarını açıklamak ise 8 ile 10 saat arasında sürdü... Durmadan konuları incelemek zorunda kaldım... Her neyse arkadaşlar, şimdi önemli olan bu konulardaki linkleri kurtarabilmek... Bütün genel yöneticiler ve moderatörler şimdi dediklerimi uygularsanız sevinirim...
Bölümünüzdeki konuları arayın ve bulun;
Konular 2.000 gösterimin altında ise konuları çöpe taşıyın,
Konular 2.000 gösterimin üstünde ise konuyu kurtarmaya yani yeni link eklemeye çalışın ve kurtaramadığınız konuların linklerini bu konu altında mesaj ile paylaşın yardımcı olalım.
Bu çalışma tüm yöneticileri kapsamaktadır... Lütfen el birliği ile çalışalım...
Konu linki
Uzun bir süreç sonrasında Genel Yönetici Toplantı Alanına konu açıyorum...

Bildiğiniz gibi Maxicep'te ilk defa kırık link bildirimi diye bir yarışma başlattım. Katılımın az olmasına rağmen oldukça çekişmeli bir yarışma oldu... Yarışmanın sonuçlarını açıklamak ise 8 ile 10 saat arasında sürdü... Durmadan konuları incelemek zorunda kaldım... Her neyse arkadaşlar, şimdi önemli olan bu konulardaki linkleri kurtarabilmek... Bütün genel yöneticiler ve moderatörler şimdi dediklerimi uygularsanız sevinirim...
Bölümünüzdeki konuları arayın ve bulun;
Konular 2.000 gösterimin altında ise konuları çöpe taşıyın,
Konular 2.000 gösterimin üstünde ise konuyu kurtarmaya yani yeni link eklemeye çalışın ve kurtaramadığınız konuların linklerini bu konu altında mesaj ile paylaşın yardımcı olalım.
Bu çalışma tüm yöneticileri kapsamaktadır... Lütfen el birliği ile çalışalım...
Konu linki