Admin ve Moderatörler Lütfen İçeri... Önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Admin ve Moderatörler Lütfen İçeri... Önemli...
Arkadaşlar merhaba;

Uzun bir süreç sonrasında Genel Yönetici Toplantı Alanına konu açıyorum... :)

Bildiğiniz gibi Maxicep'te ilk defa kırık link bildirimi diye bir yarışma başlattım. Katılımın az olmasına rağmen oldukça çekişmeli bir yarışma oldu... Yarışmanın sonuçlarını açıklamak ise 8 ile 10 saat arasında sürdü... Durmadan konuları incelemek zorunda kaldım... Her neyse arkadaşlar, şimdi önemli olan bu konulardaki linkleri kurtarabilmek... Bütün genel yöneticiler ve moderatörler şimdi dediklerimi uygularsanız sevinirim...

Bölümünüzdeki konuları arayın ve bulun;
Konular 2.000 gösterimin altında ise konuları çöpe taşıyın,
Konular 2.000 gösterimin üstünde ise konuyu kurtarmaya yani yeni link eklemeye çalışın ve kurtaramadığınız konuların linklerini bu konu altında mesaj ile paylaşın yardımcı olalım.

Bu çalışma tüm yöneticileri kapsamaktadır... Lütfen el birliği ile çalışalım...

Konu linki

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim bölümden yoktur zanetmiyorum,ama yine de bir bakayım ben..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:oke:

haltie

haltie

Üye
konuları kilitlemek daha iyi olmaz mı silmek yerine:hmmm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuları silmeyin arkadaşlar aman diyorum...:) 2.000 gösterim altı ise o konuları çöp kutusuna taşıyın...

Ozan

Ozan

Admin
konuları kilitlemek daha iyi olmaz mı silmek yerine:hmmm
2000 üstü gösterim yapmış konuların linklerini yenilemeye calisacagiz eğer yenilenmiyorsa zaten kilitleyecegiz arkadaslar o en son elden gelmeyen aşamada yapılacak şey.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben her girdigimde 10 konuyu filan hallediyorum:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
E kim neyi yapacak? Aynı konu için 3 ayrı kişi zaman harcamasın, düzeltilmiş konuya tekrar tıklanmasın.
Herkes yaptığını ortak bir alana yazsın bari ki takip edelim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
4 tene kırık linkli konu vardı hepsini sildim biri cydia soruces o yuzden kırık gösteriyor digerlerini taşıdım cöpe yararlı konu saol

haltie

haltie

Üye
ben elimden geldiğince konu kurtarmaya çalışıcam:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk mesajdaki ilk 200 konuyu tarafımca düzenledim... Gereklileri çöpe taşıdım, gereklilere yönlendirme linki verdim, gerekenlere ise eklenti ekledim... Sanırım bir çoğunuzun yardımı olmayacak... Ben halledeceğim bu konuları...

haltie

haltie

Üye
bende yapmaya çalıştıklarımı yaptım biraz ama 1 haftada bitirelim bunları bu hafta sonu yokum en azından cumartesi kesin yokum.hafta içi yine bakıcam.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende yapmaya çalıştıklarımı yaptım biraz ama 1 haftada bitirelim bunları bu hafta sonu yokum en azından cumartesi kesin yokum.hafta içi yine bakıcam.
Allah razı olsun :oke: İnşallah gelene kadar bende bir 200 tane daha okumak için çalışacağım... Gelince el birliği ile biter...

Ozan

Ozan

Admin
Kırık link sorunumuz kalmadı degil mi var mı eksik kalan linkler , konular ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
temizLedik sanırım hepsini Ozan .. yine de eksikLikLer çıkıyor gerek şikayet mesajLarı oLsun gerekse de bizLerin gördüğü konuLar oLsun müdahaLe ediyoruz eLimizden geLdiğince :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt