Masterthone
Üye
aynısını bende yapıyorum ama bi fark göremiyorum dostumAdamım nokia cooker ile rofs2>sys>Data dakilerle değiştiriyorum.Başka bir şey yok![]()
ayn walla 
aynısını bende yapıyorum ama bi fark göremiyorum dostumAdamım nokia cooker ile rofs2>sys>Data dakilerle değiştiriyorum.Başka bir şey yok![]()
ayn walla 
Saol Kardes Ama düzenlenmis core ve rofs2 nin üzerine at daha fazla ram bırakır çünkü fertile cereste fazla modlar var
düzelttim dostum ilk sayfada yazmıştımben paylaşmıştım leofrankly hazırlamıştı
arka ekrana hiç gitmio dostum isteğin flash ladığın taktirde bi sorun olacağını düşünmüyorummerhaba masterthone birisi aradığında normal ekranamı geçiyor yoksa,belle shell gelen arama ekranımı geliyor ona göre yükleyeceğim.Şuanda normal Fertile Ceres Fp2 kullanıyorum ve senin yaptığını üstüne flash atsam bir sorun olur mu?Çalışmalarının devamını dilerim![]()
kafa uçtu kusura bakma dostumMetalci Melek veLeofrankly
arkadaşımızın : Belle Ev Ekranları S60v5'de[42-50 MB Ram] konulu bağlantısı yardımıyla yaptım v22 için yapılamıodu sanırım benim yaptığım bunu düzeltmek oldu ve inan FP 2 ile bu Cfw çok stabil ve güzel.. Onada burdan teşekkür ederim...kardeş o konu sadece bana ait leofrankly ile alakadı yok benim bahsettiğim konuC5 03 İçin Boyutu Geliştirilmiş Rofs2 Ve Düzenlenmiş Core Dosyaları bu biz bunu beraber yaptık
olur aradakafa uçtu kusura bakma dostum

evet dostumkardeş bunu nasıl yapıyoruz?
bende fertile ceres fp2 lite yüklü. bu indrilen klasör içindeki RM-697_22.0.007_prd.core_bM_S^shEL.C00 ve RM-697_22.0.07prd.rofs2_bM_S^shELL.V21 dosyalarnı önceki flashın üzerne mi yapacaz?
Belle shellden çıkıp kullanabilirsin fakat dediğin gibi sadece belle için optimize edildiği için bu tür sorunlar normalCfw çalışıyor ama sorunlu. Belle shell dışında herhangi bir ev ekranı kullanılmıyo.