bM_S^shELL-c5-03 v22.0.007 35 MB RAM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Software95

merhaba masterthone birisi aradığında normal ekranamı geçiyor yoksa,belle shell gelen arama ekranımı geliyor ona göre yükleyeceğim.Şuanda normal Fertile Ceres Fp2 kullanıyorum ve senin yaptığını üstüne flash atsam bir sorun olur mu?Çalışmalarının devamını dilerim :tşk:

mfdrn

mfdrn

Üye
Saol Kardes Ama düzenlenmis core ve rofs2 nin üzerine at daha fazla ram bırakır çünkü fertile cereste fazla modlar var

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Saol Kardes Ama düzenlenmis core ve rofs2 nin üzerine at daha fazla ram bırakır çünkü fertile cereste fazla modlar var

Düzenlenmiş rofs2 bulamıyorum bulsam onuda yapcam dostum fakat telde hızda önemli hakkını vermek lazım S.Türkiye uçak gibi Cwf yapmış dailymobile ve phnte bile böyle hızlı bi Cfw yapamadı.. Bu arada core kilitli diye biliyorum düzenleme var mı gerçekten dostum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben paylaşmıştım leofrankly hazırlamıştı

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
ben paylaşmıştım leofrankly hazırlamıştı
düzelttim dostum ilk sayfada yazmıştım

- - - Eklendi - - -

merhaba masterthone birisi aradığında normal ekranamı geçiyor yoksa,belle shell gelen arama ekranımı geliyor ona göre yükleyeceğim.Şuanda normal Fertile Ceres Fp2 kullanıyorum ve senin yaptığını üstüne flash atsam bir sorun olur mu?Çalışmalarının devamını dilerim :tşk:
arka ekrana hiç gitmio dostum isteğin flash ladığın taktirde bi sorun olacağını düşünmüyorum

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Metalci Melek veLeofrankly
arkadaşımızın : Belle Ev Ekranları S60v5'de[42-50 MB Ram] konulu bağlantısı yardımıyla yaptım v22 için yapılamıodu sanırım benim yaptığım bunu düzeltmek oldu ve inan FP 2 ile bu Cfw çok stabil ve güzel.. Onada burdan teşekkür ederim...
kardeş o konu sadece bana ait leofrankly ile alakadı yok benim bahsettiğim konuC5 03 İçin Boyutu Geliştirilmiş Rofs2 Ve Düzenlenmiş Core Dosyaları bu biz bunu beraber yaptık
kafa uçtu kusura bakma dostum

lazye

lazye

Üye
bilgisayarım >disk c>prg files>nokia>phoenix>products>rm... Kodu blmyrm c5 in bu klasörün içne gerekli bütüm dosyaları attn mı ?
Ve rm kodunu doğru yazdğndan emin misin ?

vlkn9303

Üye
evet eminim, 3 bilgisayar, farklı usb girişleri, farklı phoneix surumleri denedim sonuç aynı.

lazye

lazye

Üye
arkadaşım o zaman şöyle yap jafı sil sonra tck v1 deki jaf emulatörü indir ve diğer programlarla birlikte jafı kur anlatımı harfiyen yap ama eğer pc nde nokia pc suite ovi suite yada software uptader gbi nokianın orjinal programları varsa önce onları sil sonra jafı kur bide öyle dene .D

kırmızısakal

Üye
ben mi yanlış yüklüyorum cfw mi bozuk tel açılmıyor.navifirmden indirdiğim dosyayı yüklüyorm anca öyle açılıyor.ingilizce bi cfw yüklemiştim bunu yükleyemedim

tnsl

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş c hafızası 26 mb civarlarında normalmi acaba?

birde yükledikten sonra internete giremiyorum :(
whatsapp ta en günceli indiriyorum yüklenemiyor diyor diğer uygulamalarda sorun yaşamadım tekrardan ellerine sağlık umarım bana bir çözüm bulursun

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
hard format at c 67 mb oluyo Kardeşim

- - - Eklendi - - -

hard format at c 67 mb oluyo Kardeşim

benneyapam

Üye
kardeş bunu nasıl yapıyoruz?
bende fertile ceres fp2 lite yüklü. bu indrilen klasör içindeki RM-697_22.0.007_prd.core_bM_S^shEL.C00 ve RM-697_22.0.07prd.rofs2_bM_S^shELL.V21 dosyalarnı önceki flashın üzerne mi yapacaz?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu nasıl yapıyoruz?
bende fertile ceres fp2 lite yüklü. bu indrilen klasör içindeki RM-697_22.0.007_prd.core_bM_S^shEL.C00 ve RM-697_22.0.07prd.rofs2_bM_S^shELL.V21 dosyalarnı önceki flashın üzerne mi yapacaz?
evet dostum

cem720

cem720

Üye
Cfw çalışıyor ama sorunlu. Belle shell dışında herhangi bir ev ekranı kullanılmıyo.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Cfw çalışıyor ama sorunlu. Belle shell dışında herhangi bir ev ekranı kullanılmıyo.
Belle shellden çıkıp kullanabilirsin fakat dediğin gibi sadece belle için optimize edildiği için bu tür sorunlar normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt