Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bluetootla tv uzaktan kumanda
Sponsorlu Bağlantılar
kacaksevgilim
Üye
evet arkadaşlarında söylediği gibi blututh kontrol programının çıkması çok zor(imkansız demiyorum) cıksa bile elektronik cihazlara blututh kontrol paneli konulmalı.Kızıl baba yerine (kızıl ötesi yani)
rojhat04
Üye
arkadaşlar bluetootla tv uzaktan kumanda 6300 için bana link verin lütfen msn adresime linki atarsanız sevinirim [email protected]
apo1212
Üye
tesekürler kardesim bilgilerinden dolayı
dogandoganay
Üye
bilgiler için sağolun arkadaslar...
Netsky™
Üye
Televizyonda bluetooth yokki kızılötesi kumanda ile aynı mantıkta çalıştığı için var.
maliyanikara
Üye
Bluetooth la tv kontrol yok arkadaşlar. . .
mat-rock_58
Üye
bluetootla tv kumandası görevi yapılmaz çünkü kumanda kızılötesi ışınlar yayarak çalışır...
Salih Baba™
Üye
Bluetooth la tv kontrol ilk defa duydum
jolani
Üye
link
arsenic8001
Üye
banda 1 gb hafıza kartı 2 gb yapma proğramı alzım [email protected] bekiyorum
muzyy_1987
Üye
s40 lara yok çok aradım bende olanlardaq başka program zaten kumanda die yutturuyolar
finike_ru
Üye
ben kızıl öteliyi bulamıyorum ki onu bulayım bulduklarımda çalışmıyor tel 660
ksk00
Üye
saol güzel paylasım
FeeLMee
Üye
Bende Denedim Ama Olmadı Werdiqin BilgiLer için Saol !
olivetti
Üye
bluetoothla tv kumanda etmek bilimsel imkansız.çünkü tv lerin alıcı gözü sadece kızılötesi ışınlarına uyarlı.bluetooth ışın değil dalga yayar.telefonun kamerasına herhangi bir tv nin kumandasını tutun gözle göremediğiniz ışınlar görülür.
yupyuxexes
Üye
arkadaş doru demiş baştaki, onun için bluutut(!) değil kızıl ötesi lazım?
0001750
Üye
başlığa link varmış gibi yazıyorsunuz yardım istiyorsanız sonuna yardım diyin ltfn!
pearless
Üye
n70 yok mu????
COURİS
Üye
olmuyor..........
uqurcan12
Üye
öle bi program yokk ben günlerce aradım ama hepsi kızılötesi hemde s60