bluetootla tv uzaktan kumanda

Sponsorlu Bağlantılar

constantine_993

Üye
    Konu Sahibi
bluetootla tv uzaktan kumanda
bluetootla tv uzaktan kumanda programı bulan lütfen link koysun

:pro:

• Beğen
Tepkiler: mankanbeyimben, elmuhum, isbatu ve 6 diğerleri

enes442

enes442

Üye
evt onu bende arıyorum ama ben pc uzaktan kumandayı buldum

ycg35

ycg35

Üye
bluetooth la tv kontrol imkansız böle programlar symbian tabanlı olarak var fakat o tür programlar hem symbian ı hemde kızılötesi olan telefonlarda çalışıyor ama java olarakta birkaç tv prosu var diye biliyorum şimdiye kdr onların 3 tanesini denedim 3 de çalışmadı ölesine yapmışlar yani hatta bi tanesi java tv kontrol programı yerine şaka programı çıkmıştı programı açtıktan 6 saniye sonra yüksek sesle ekranda bi resim çıkmıştı :D

yxL

yxL

Üye
tşkrLer vermiş oLduunuz biLgiLer içn ;)

ycg35

ycg35

Üye
önmli deil :)

akon76

Üye
saolun bende denedim olmadı

nozden

nozden

Üye
acaba var mı!

YEPPACANDELA

Üye
Eline Saağlık çok Güzel

enes442

enes442

Üye
saol bilgi için yuck

parazit_01

parazit_01

Üye
S40 için yokmu yani kumanda ? 6300 için de olabilir :)

ycg35

ycg35

Üye
bilgi paylaşmak içindir :D yazan ark.lar için bir daha hatırlatıyorum tv kumanda programlarını boşuna aramayın sadece symbian bulursunuz java bulsanız bile bi işe yaramaz ben daha önce denemiştim :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
televizyonu bilmiyorum ama Bluetooth Remote Control diye bir java program var. 6300 dan bilgisayarı kontrol edebiliyorum. forumda olması lazım. yada googlede ful diye bir arattırın.

ycg35

ycg35

Üye
bilgisayarı kntrl etmk içn java prolar forumda var bnde kullanıyorum ama tv kumanda yok :oke:

bjka

Üye
çalışmıyorlar

savas_4141

Üye
öle bir program var numaralar felan var ben denedim oldu kızıl ötesini yaklaştırınca çalışıyo bende 6288 var şimdi size adresi veriyorum cepilan orada var arkadaşlar arama btonuna yazın çıkıyo
indirin sonra kullanın bence fazla güzel deil ama siz yinede bi bakın ama çalıştığı kesin

enes442

enes442

Üye
bilgisayar deilde televizyonda olsa super olr aslında

neco1234

neco1234

Üye
enes442 bana pc uzaktan kmaNdasını linkini bu konuya msj atarak verebilirmisin???

bora006

bora006

Üye
bende bluetooth için yok diye biliyorum :oke:

acacia

acacia

Üye
ben kullanıldığını bile ilk kez duyuyorum gerçekten de telefonla televizyonu kontrol edebiliyok mu java da neden imkansız biraz daha bilgili arkadaşlar lütfen ilgilenin süper olur benim için tabi dualarımızıda alır arkadaş hadi deneyelim araştıralım buluruz bence java içinde bilgisayarı kontrol ediyok ta tv yi neden etmiyek hadi hayırlısı..

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
televizyon kumanda alıcıları bluetooth(BT) olmadan o iş biraz yaş yani şu an için piyasada hep kızıl ötesi kumandall(İR) tvler var bu da otomatikman BT yi imkansız kılar !!!!!!!!!!!!!(yani donanımsal)

Üst Alt