bluetootla tv uzaktan kumanda

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
evdeki kumandalar ne güne yarıyor televizyonu normal tv kumandası ile 5-10 metreden kontrol etmek varken telefonla tvyi 10 cmden birbirine yapıştırarak kontrol etme isteği nerden geliyor anlamıyorum boş işler bunlar arkadaşlar :S

ingiliz

ingiliz

Üye
cok guzel bı program herkese onerırım tskr.....

CanceR

CanceR

Üye
öle bişi olsa ilk ben kulanırım :D

daniel25

daniel25

Üye
beyler ben size java kumanda vereyim ama rusça ben birşey anlamadım yapan olursa buyrun

enes442

enes442

Üye
bencede böle bi program yoktur

RAMBO04

Üye
Senin Kontrol Edeceğin Cihazda Bluetooth Varmı Konuşuyorsun Litfen Mantıklı şeyler Yazalım Kendini Ele Veriyorsun (anladın Sen Onu)

Red_deviL

Üye
TeLevizyon kumandaLarı ve aLıcıLarı kızıLötesine ayarLıdır bLuetooth iLe bunara kumanda edemezsiniz.Programı var diyenLerde boşa atıp tutmasın.Yok eğer varsa öyLe bişey cidden payLaşın göreLim...

alemdar_24

alemdar_24

Üye
blutootht kumanda varmı

redragonn

redragonn

Üye
abiler bluetootla tv kumandası olmas kızılla olur bluetootla olması için tv de de olması gerekmezmi diceksinizki kızılla nasıl olcak tv nin normal kumandası kızıl ötesi ışınlar saçıyo cep te saçıyo o şekilde oluyo yani blu ile olmas

egocean

Üye
link yokki:(

mcan12

mcan12

Üye
bende de bir uzaktan kumanda vardı kızılötesi ile çalışıyodu ama dil rusçaydı ve rus arkadaşım bile çalıştıramadı çelişkiler var demişti

esmercocuq35

Üye
bu program javadada olsa çok süper olcaktı yaaa tuhh

TheSims

TheSims

Üye
la ne warmışimdi warsa link vern Kardeşim yaw

scarface_bartu

Üye
aga harbiden ya bunu nasıl bulcaz yaaaws

owafemi

owafemi

Üye
ok deniyelim bi

ICE34

Üye
Link Nerde Yawwww

ycg35

ycg35

Üye
ya ne linki saçmala arkadaşım böle bi pro varmı ki linki olsun sırf linkleri görebilmek içn üye olduğun çok belli :@

FALİÇ76

Üye
Var Ama Haftalık 20 Kontör

Üst Alt