Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bluetootla tv uzaktan kumanda
Sponsorlu Bağlantılar
sedat_60
Üye
ya kardes bulursanız [email protected] atarmısn cok lazım lutfen 6300
ycg35
Üye
evdeki kumandalar ne güne yarıyor televizyonu normal tv kumandası ile 5-10 metreden kontrol etmek varken telefonla tvyi 10 cmden birbirine yapıştırarak kontrol etme isteği nerden geliyor anlamıyorum boş işler bunlar arkadaşlar :S
ingiliz
Üye
cok guzel bı program herkese onerırım tskr.....
CanceR
Üye
öle bişi olsa ilk ben kulanırım
daniel25
Üye
beyler ben size java kumanda vereyim ama rusça ben birşey anlamadım yapan olursa buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
enes442
Üye
bencede böle bi program yoktur
RAMBO04
Üye
Senin Kontrol Edeceğin Cihazda Bluetooth Varmı Konuşuyorsun Litfen Mantıklı şeyler Yazalım Kendini Ele Veriyorsun (anladın Sen Onu)
Red_deviL
Üye
TeLevizyon kumandaLarı ve aLıcıLarı kızıLötesine ayarLıdır bLuetooth iLe bunara kumanda edemezsiniz.Programı var diyenLerde boşa atıp tutmasın.Yok eğer varsa öyLe bişey cidden payLaşın göreLim...
şu anda öyle birşey olması imkansız tvnin bluetooth alıcısı olması lazım
redragonn
Üye
abiler bluetootla tv kumandası olmas kızılla olur bluetootla olması için tv de de olması gerekmezmi diceksinizki kızılla nasıl olcak tv nin normal kumandası kızıl ötesi ışınlar saçıyo cep te saçıyo o şekilde oluyo yani blu ile olmas
egocean
Üye
link yokki
mcan12
Üye
bende de bir uzaktan kumanda vardı kızılötesi ile çalışıyodu ama dil rusçaydı ve rus arkadaşım bile çalıştıramadı çelişkiler var demişti
esmercocuq35
Üye
bu program javadada olsa çok süper olcaktı yaaa tuhh
TheSims
Üye
la ne warmışimdi warsa link vern Kardeşim yaw
scarface_bartu
Üye
aga harbiden ya bunu nasıl bulcaz yaaaws
owafemi
Üye
ok deniyelim bi
ICE34
Üye
Link Nerde Yawwww
ycg35
Üye
ya ne linki saçmala arkadaşım böle bi pro varmı ki linki olsun sırf linkleri görebilmek içn üye olduğun çok belli