bluetooth ile aldığım dosyaların herzaman hafıza kartına yazılmasını nasıl sağlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iskete

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth ile aldığım dosyaların herzaman hafıza kartına yazılmasını nasıl sağlarım?
6600 telefonum var bluetooth ile 1mblık bile dosya alamıyorum hemen hafıza dolu hafızadaki fazla bilgileri silin mesajı veriyor hafıza bilgilerine baktığımda ise 30mblık hafıza kartının 30mb da boş gözüküyor.Yani aldığım her dosyayı sim kartın hafızasına yazıyor.
bluetooth ile aldığım dosyaların herzaman hafıza kartına yazılmasını nasıl sağlayabilirim?
bu konuda biraz acemiyim yapacağım işlemleri adım adım tarif ederseniz çok sevinirim.saygılar.

dustqm

dustqm

Üye
kardeş sim kartına deil telefonun hafızasına yazıyodur yapman gerekn mesajlara girdikten sonra seçeneklerden ayarlar ordan diğerde kullanılan hafızayı hafıza kartı yapman gerekiyo işlem bu kadar basit

Noktalı,

Üye
hafıza kartına çevirdiğin halde hala "hafıza dolu" mesajı veriyosa telefon hafızasından biraz yer açman yeterli olacaktır.bi kaç resim silersen o hatayı vermez.

Treable

Treable

Üye
böyle bir şey nokia tabanlı cep telefonlarında mümkün değil gibi görünüyor.

yani çektiğin nesne çnce cep telefonunun hafızasına yazılır.

yanlışsam lütfen düzeltin.
tşkler

Noktalı,

Üye
Eğer kamerada,mesajlarda veya diğer programlarda kayıt yerini hafıza kartı olarak seçersen oraya kayıt eder.Telefonda 0 kb yer kalmış bile olsa kameradan hafıza kartına kayıt etsin diye ayarladığında fotoğraf çekebilirsin.

ua_yako

ua_yako

Üye
dustqm' Alıntı:
kardeş sim kartına deil telefonun hafızasına yazıyodur yapman gerekn mesajlara girdikten sonra seçeneklerden ayarlar ordan diğerde kullanılan hafızayı hafıza kartı yapman gerekiyo işlem bu kadar basit
ayNeN ßu i$Lemi yaPMaN gereKio !:good:

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
telefon hafızasında bi sorun mu var acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt