soyturk
Üye
değerli meslektaşım...
eğer sadece teli güncellemek istiyorsan nokia software updater ı kullan...
eğer bu fw yi kullanmak istiyorsan bana meb filtresinden geçen upload sitelerinin ismini ver upload edeyim....
tamamdır kardeşim yarın eklerim dosyaları malum yarın tören varŞükür burdasın hallederiz inşallah hafta başı olmadan bu işi yarında 29 Ekim resmi tatil uğraşır dururum bunu yapmakla bütün gün (: telefon zaten v51 ancak usta senin yaptığın bu fw çok beğenilmiş baksana zaten bende hangi programı yüklesem şu sertifika sorununu görmekten sıkılmıştım onun için bana o 2 dosyayı sadece büyük olanı indirdim zaten şu orjinal v51 dosyası dediğini duruyor o setup öyle pc'de senden ricam bu orjinal v51 dosyalrını yüklediğin siteye yükselen o diğer 2 dosyayıda tr.rghost.net burdan indrebildim buna yüklersen yine çok sevinirim yada bu forumda direk dosya ekliyorlarya mesajın altına maxicep serverından öylede olabilir meslaktaş beklemedeyim şimdiden teşekkürler (: küçük dosyalar diyosan usta msnleşelim msndende gönderbilirsin hiç uğraşşmadan hem meb ona tam izin veriyor (:
tamamdır kardeşim yarın eklerim dosyaları malum yarın tören var
duramadım kardeş...tamam kardeşim aman unutma (: bize yazı geldi valilikten töreni kapalı salona aldılar 15 öğrenci götürüyoruz sadece asıl tören pazara (:
duramadım kardeş...
upload ı bitirdim...
setup dosyası(JAF)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Blackstar Fw Dosyası:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elimden geldiğince yapmaya çalışırım...v60 kasım ayı ortalarına doğru geliyomuş(nokianın ve maxicep'in açıklaması), kotuköylü bizim için modifiye eder mi acaba?!! Gerçi biliyoruz telefonu değiştirdi ama...v60'ı değil de modifiyelisini yüklemek istiyorum arkadaşlara
sağolasın, sadece şu v51blackstarda yaptığın hack ve performans düzenlemelerini bile yapsan yeterli olur birçoğumuz içinelimden geldiğince yapmaya çalışırım...
aynısını mediafire'a yükledim.kardeşim dosya kaldırılmış diyor nereden bulacağız bi bunu yüklemek için
sanırım kastınız t9 sözlükteki ingilizce dili?Hocam dediklerini eksiksiz yaptım KURDUM, çok önemli bi eksiğin var Mesaj'da yazma dili seçeneklerinde İngilizce yok sadece türkçe var bu yüzden msj yazarken resmen işkence çekiyorum bilgilerine, küçük bi revize yaparsan sevinirim.
sanırım kastınız t9 sözlükteki ingilizce dili?
Işin açıkcası gereksiz gördüğüm için kaldırmıştım...
Eğer çok ihtiyaç duyuyosanız yeniden ekleyebilirim...
Saniye sürmez... Akşama upload ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?