Bize Yalan Söylediler (TTNET)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
ttnet'e alternatif sağlam birşey istiyoruz firmalar duyun sesimizi!! her ne kadar sağlam da olsanız ttnetin altyapısını kullanıyorsunuz yapmayın1!!!

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bulunduğumuz bölgeye altyapı isteme gibi bir şansımız yok mu?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
para tuzaği :dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilgisayarımı satıp TTNet taahütlü sözleşmesini iptal edip ücretini ödeyeceğim :p:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evi satacağım :D

Resmen kumar oynuyoruz ttnetle :kotu: :kotu:

DDorlion

DDorlion

Üye
Alma masumun ahını
Çıkar aheste aheste

Bunu kim söylemişse mükemmel bir söz söylemiş. Biz TTNet mağdurlarını o kadar çok mağdur ettiki Ağrı'da Ağrı geneli internet bağlantıları bir anda koptu. İnternet verdiğimiz 3 komşuda gece gece evimize geldi ve neden internetin olmadığını sordu. Bizde modem kaynaklıdır dedik. Fakat internet gelince tüm Türkiye'de internetin çöktüğünü öğrendik.

TTNet! Haram olsun sana verdiğimiz/vereceğimiz paralar! Allah belanı versin! İnşallah senin yerine bizleri insan yerine koyan bir şirket gelirde biz de rahat nefes alırız! Biz internete muhtacız! Yoksa TTNet ile işimiz ne? KabloNet desteği bölgemizde varda biz mi geçmedik?

aynen katılıyorum

nalcam22

nalcam22

Üye
hep böyle namussuzlar milleti sömürüyo

Otroligt

Otroligt

Üye
Beni de tivibu ya durduk yere üye yapmışlar. Düzgün dilden de anlamıyorlar ki. Haftada 3 kere gidiyorum düzelttik diyorlar. Düzeldiği en fazla 1 gün. 3 tane modem kutum var her sorunda yeni kutu verip geçiştirdiler. Kafayı yedirtir bu ttnet:off:

marist

marist

Üye
TTNET'ten Nefret Ediyorum. !! TTNETİ 6 yıLdır kuLLandıqım İçin Çok Pişmanım. Çok Üçkagıtçı bunLar. KAHROLSUN TTNET :D :megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt