Bize Yalan Söylediler (TTNET)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Bize Yalan Söylediler (TTNET)
[video=youtube;zRFVR2ymWro]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zRFVR2ymWro[/video]

( mobiller buradan: )

Dünyanın en pahalı internetini kullanan internet kullanıcıları olarak TTNET’in “adil kullanım” bahanesiyle internet bağlantı hızlarımızı düşürmesini etik bulmuyor ve protesto ediyoruz. Siz de bu uygulamadan rahatsız bir internet kullanıcısıysanız bir kaç dakikanızı ayırarak sitesine imzanızı bırakabilir ve bu akıma destek olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson ve Silinen Üye 94869

DDorlion

DDorlion

Üye
ttneti tercih ettiğim gün için pişmanlık duyuyorum :/

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
tam da bu imza kampanyası üzerine ttnet'in dünyanın en pahalı ve en yavaş internetini sunduğu günümüzde, bu akşam, adsl altyapısı türkiyenin belirli yerlerinde yükü kaldıramayarak çöktü. şok şok şok! eski altyapıyla idare edip, hizmet vermeyip paraları da cebe atan ttnet'in ne yapacağı merak konusu. eski altyapıyı değiştirecek mi? yoksa kabloları birbirine tellerle bağlayıp onaracak ve masraftan kurtulacak mı?

enkazcı

Üye
Ya o bişey degilde nette bu aralar kesintiler kopukluklar oluyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Alma masumun ahını
Çıkar aheste aheste

Bunu kim söylemişse mükemmel bir söz söylemiş. Biz TTNet mağdurlarını o kadar çok mağdur ettiki Ağrı'da Ağrı geneli internet bağlantıları bir anda koptu. İnternet verdiğimiz 3 komşuda gece gece evimize geldi ve neden internetin olmadığını sordu. Bizde modem kaynaklıdır dedik. Fakat internet gelince tüm Türkiye'de internetin çöktüğünü öğrendik.

TTNet! Haram olsun sana verdiğimiz/vereceğimiz paralar! Allah belanı versin! İnşallah senin yerine bizleri insan yerine koyan bir şirket gelirde biz de rahat nefes alırız! Biz internete muhtacız! Yoksa TTNet ile işimiz ne? KabloNet desteği bölgemizde varda biz mi geçmedik?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Alma masumun ahını
Çıkar aheste aheste

Bunu kim söylemişse mükemmel bir söz söylemiş. Biz TTNet mağdurlarını o kadar çok mağdur ettiki Ağrı'da Ağrı geneli internet bağlantıları bir anda koptu. İnternet verdiğimiz 3 komşuda gece gece evimize geldi ve neden internetin olmadığını sordu. Bizde modem kaynaklıdır dedik. Fakat internet gelince tüm Türkiye'de internetin çöktüğünü öğrendik.

TTNet! Haram olsun sana verdiğimiz/vereceğimiz paralar! Allah belanı versin! İnşallah senin yerine bizleri insan yerine koyan bir şirket gelirde biz de rahat nefes alırız! Biz internete muhtacız! Yoksa TTNet ile işimiz ne? KabloNet desteği bölgemizde varda biz mi geçmedik?

adamlar verdiğimiz dünyanın en pahalı paralarıyla 10 kere fiber çekerler ama hala eski çürümüş bakır tellerden medet umuyorlar. Bu akşam türkiye geneli kullanıcılarının interneti koptu gitti işte.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnşallah TTNet sistemi tamamen batar! Hiç sevmiyorum bu şirketi, hemen batmasını istiyorum. Evet, batarsa başımız çok ağrıyacak ama yerine daha iyi bir şirketin geleceği kuşkusuz. O yüzden gülü seven dikenine katlanacak.

enkazcı

Üye
İnşallah TTNet sistemi tamamen batar! Hiç sevmiyorum bu şirketi, hemen batmasını istiyorum. Evet, batarsa başımız çok ağrıyacak ama yerine daha iyi bir şirketin geleceği kuşkusuz. O yüzden gülü seven dikenine katlanacak.

2saat netim gitti çıldırdım adeta söylemedigim laf kalmadı once pcye (pcde sorun var sandıydim :ehe) sonra ttnete ana bacı girdim

SHS

SHS

Üye
aga 70tl fatura geldi yazık günah ya, net limitsiz kullanıyorum 1aydır ama fatura yine katlandı, ve yavaş net, bu ne ya, parayı sokaktan toplamıyoruz, modem sorunu yüzünden zaten yemiştim kazığı :off:

enkazcı

Üye
aga 70tl fatura geldi yazık günah ya, net limitsiz kullanıyorum 1aydır ama fatura yine katlandı, ve yavaş net, bu ne ya, parayı sokaktan toplamıyoruz, modem sorunu yüzünden zaten yemiştim kazığı :off:

orayı sorma bnmde 70tl geldi.tivibuya otomatik üye yapmis serefsizler

Türe

Türe

Üye
Smile en iyisi ne kesiliyor ne bisey oluyor adil kullanim kotasi uygulandiginda dahi oyle acayip yavaslamiyor internet smile en iyisi :oke:

SHS

SHS

Üye
superonline nasıl:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Smile'de TTNet altyapısını kullanıyor, ama onda net gitmemiş olabilir. Mecburiyetten TTNet kullanıyoruz :(

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
SuperOnline altyapısı etrafımızdaki 3 sitede var bizde yok.Bir adam gelip istermisiniz diye sormuştu biz evet demiştik ama diğer site sakinleri kabul etmemiş niyeyse!!

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Benimde annemler güvenli internete geçti bide sınırısz bizimki adamlar bedava bedava dedi sonuç 70tl :D

enkazcı

Üye
Benimde annemler güvenli internete geçti bide sınırısz bizimki adamlar bedava bedava dedi sonuç 70tl :D

bosuna ugrasmayın arkadaslar babam tivibuyu kapattırdı 2ay sonra gene 70tl yine tivibuymus bidaha kapattirdik bu sefer 3ay sonra 70tl ve yine tivibuymus onuda kapattırdık daha 20gün oldu kapatılalı daha 70 tl gelmesine ya 1.5ay yada 2.5 ay var eger yine ayni sey olursa aile kurulunun toplanıp aldigi karara göre net kapatilacak

Symbianize

Symbianize

Üye
Beyler TTnet yıllardır böyle bölgenizde kablonet varsa beklemeyinderim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İşte yok :vur

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt