BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şahsen ben 2 sene önce inanmayan 2 arkadaşımın gözünün önünde yapmıştım surat ifadelerini görmen lazımdı. Bu konuda aşırı uzman olsam, belki gider gösteri yapardım para kazanırdım ama öyle bi niyetim yok. Olmazda, zaten o kadar uzman olamamböyle güçlere inanıyorum ama başardım diyene ancak video ile inanırım. Çünkü böyle bir yeteneği olan biri tüm insanlara bunu gösterip gerçek olduğunu kanıtlamak istemez mi?
Önceden yakından bi foto çekseydiniz belki anlardınız da farkı, siz devam edin bakalım nasıl oluyordün baya denedim beyler normalde bisey olabileceğine inanmadim sonra gözüme yakından baktım gözlerin etrafında mavi bi halka var dedim Allah Allah bu mavi halka eskidenmi vardı acaba bu gün mavi halkayı büyütmeyi deneyecem işin garibi halka geçmemiş şu an hala var
Telekinezi de o kağıt oynatmayı (psi Wheel) denemiştim baya, hatta yapmıştım, kendimi de videoya çekmiştim ve sınıftaki birine izletmiştim. Videolara ne oldu bilmiyorum ama biyokinezi yaparken kendimi videoya çekmedim.Düşüncene saygım sonsuz tabiki. Lakin kendi adıma konuşayım; Telekineziye kafa yordum bi süre fakat başaramadım. Ama bir kağıt parçasını sadece bir kağıt parçasını dahi oynatabilsem bu heyecanımı diğer insanlarla paylaşırdım.
Uzman olduğumda zaten gösteri yapmak isterim elbette. Ama bu amatör videolar paylaşmaktan beni alı koymaz..
Chris Angellar, Dynamoları izlemek tabiki heyecanlı ama bizzat muhattap olduğum birinin çat pat dahi böyle sıradışı bi şeyler yaptığına görsel olarak tanık olmak paha biçilemez olurdu
Önceden yakından bi foto çekseydiniz belki anlardınız da farkı, siz devam edin bakalım nasıl oluyor
Bianda değil tabi ki zamanla oluyor.bi anda değişmesi gerekmezmiydi zamanlamı oluyor şu an mavi halkayı biraz uzaktan görebiliyorum
Herşey net çıkmışta gözün renkli olan kısmı (iris) baya bulanık çıkmış sanki bulanıklaştırmış gibi, değişik. Devam edin sonra bir daha atarsınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son durum böyle beyler gözlerim koyu kahve idi şu an baya açıldı ama hala kahverengi lekeler var koyu mavi ve kalıcı olana kadar devam etcem
zenfone 6 kamerasından anca bu kadar olabiliyor foto da kırpma dışında hiç bir oynama yok anlayanlar bakabilir
Biz direkt testere filminde başrol alalım mı hocam?
Yok ya sizin içiniz fesat o sizin hayal gücünüzgöz çıkarma kafa yarma? Sen hangi filmleri izliyon söyle bende izliycem yoksa bunları hayal edemem ben?
Hayır niye yesin ki?Bunu her gün yapan kafayı yemez mi? Bir kaç kere denicem bakalım ne olacak.
Bilmem sürekli gözümün çıkmasını, beynimden bişeyler çıkmasını mı hayal edicem?Hayır niye yesin ki?
Herkesin kendine özgü bir taktiği var. Ben kendi taktiğimi yazdım. Benim taktiğim sende işe yaramayabilir yada az yarayabilir. Yada senin taktiğin bende işe yaramaz. O yüzden kendine en ısındığın taktiği denemelisinBilmem sürekli gözümün çıkmasını, beynimden bişeyler çıkmasını mı hayal edicem?
TamamdırHerkesin kendine özgü bir taktiği var. Ben kendi taktiğimi yazdım. Benim taktiğim sende işe yaramayabilir yada az yarayabilir. Yada senin taktiğin bende işe yaramaz. O yüzden kendine en ısındığın taktiği denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?