Bişeyler yapıp ilerleyecek miyiz yoksa yerimizde saymaya devam mı edecegiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mobile ve mobile light temadan eskiden anketlere oy kullanilabiliyordu. Tekrar aktif edilmeli.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bir de açtığımız veya açılan bölümleri tam başlığa uygun açsak daha iyi olur örneğin bir google haberide teknoloji haberidir yeni çıkmış bir ekran kartıda. Bunlar teknoloji haberleri bölümüne açılabilir. Ama bu sefer google bölümü boşuna açılmış olur teknoloji haberlerinde belki daha çok kişi görür. Çünkü daha aktif oldu ama kimse google bölümüne bakmıyor mesela dediğim gibi ekran kartı çıktı haberi var bu teknoloji haberide olabilir ama donanım genelde olması daha doğru olur bu şekilde tüm bölümleri canlandırmalıyız önceden cep genele açılırdı hep mesela üyelerde öyle alışıyor bu sefer mesela şuan windows ile ilgili bir haber çıksa teknoloji haberlerine açılabilir windows işletim sistemi genel daha uygundur bu şekilde yaparsak bölümlerini amacına daha iyi uydururuz diye düşünüyorum üyelerede örnek oluruz :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Teknoloji haberlerine açtığımız konular fazla gösterim/yorum almıyor. Bölümün yerini değiştirmemiz gerekiyor. 1 hafta geçti ama bir değişiklik yapılmadı. Tabi üst yönetim çalışmalarını bilmediğim için böyle konuşuyorum.

https://www.maxicep.com/forum/#diger-mobil-cihazlar bölümünde yer alan BenQ-Siemens bölümünün Motorola bölümünün altına alınması gerektiğini düşünüyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet eskiye göre iyi eskiden yüzüne bakan yoktu yavaş yavaş oraya yoğunlaşma olacaktır bölüm aktifleşti zamanla oturacaktır ama alt forumları karışıklık yaratabiliyor üye orayamı açsam üye haberlerinemi açsam diye ikilemde kalabilir.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar haftalardır Google ve reklam ajansları ile görüşmeler devam ediyor, bildiginiz gibi farkında mısınız bilmiyorum Google reklamları devre dısı bırakılmıstı ve sonunda mücadeleler sonucu kavga dövüş tekrar açıldı ve birkaç ajansla görüşmeler reklam performansı ve gelirleri adına devam ediyor öncelik buydu zaten buna göre sitemizde düşündüğümüz köklü ve kaliteli degisimlere girismeliydik zira maddi açıdan kendimizi uzun vadede saglama almadan, sitemizde yapacağımız büyük degisimlere girmek hata olacaktı.

Burada konustugumuz mevzular ufak mevzular, bu hafta hepsini tek tek halledecegimden emin olabilirsiniz, görüşlerimi sunarak kendi tecrübelerimle bölümler üzerinde önerilerinizi dikkate alarak gerekli oynamaları yaparak bilgi verecegim. Yarın çarşamba ve perşembe İstanbulda reklam ajansları ile görüsmelerim olacak yine, döndüğümde ise hem bunları gerçekleştirecegim hem de insallah güzel haberlerle burada işimize ciddi yatırımlar yapmaya baslayacagim. Askerden sonra planım sitenin yepyeni bir arabirim ve tasarıma kavusması, ofiste profesyonel bir iş ve yazılım takımı olması.

Baslıktaki soruya cevap vermek gerekirse; Kısaca siz gerekli gördüğünüz noktaları burada tekrar belirtin, ilerleme kaydetmeye baslıyoruz artık ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, L-LumieRe, Reşwan ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet Ozan basit işlemler. Aslında bir cogu sitenin yerleşim planiyla ilgili. Ama yerleşim planinin sitenin kullaniminda ne kadar rahatlik verdigi ve bu rahatligin da sabit takipciyi beraberinde getirdigi aşikar.

Bu arada bu sefer de İstanbul'a gelip ugramadan dönersen sopa: :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
evet Ozan basit işlemler. Aslında bir cogu sitenin yerleşim planiyla ilgili. Ama yerleşim planinin sitenin kullaniminda ne kadar rahatlik verdigi ve bu rahatligin da sabit takipciyi beraberinde getirdigi aşikar.

Bu arada bu sefer de İstanbul'a gelip ugramadan dönersen sopa: :D

:alkis

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mail sisteminide hatirlatayim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sitenin ve forumun kavuşacağı yeni arayüzü görmek için sabırsızlanıyorum. :eller:
Kolay gelsin Ozan. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt