Birisi Beni Şu Stock Romdan Kurtarsn Lütfen Yokmu Yardım Edicek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Birisi Beni Şu Stock Romdan Kurtarsn Lütfen Yokmu Yardım Edicek ?
Forum Moderatörleri durumumu mağdur görün ama diğer taraflarda cevap atan yok malesef. Sadece 1 saat dursa yeterli.

Arkadaşlar geçenlerde 2-3 gün önce galaxy s aldım. Ekranıyla olsun görselliğiyle olsun herşeyi güzelde şu stock romu çok kötü yav. Temple run bile kasıyor hemde bayağı telefonu açıp kapamadan düzelmiyor. Ve şu menü kısmını hiç sevmiyorum. Jelly bean çok hoşuma gidiyor.Yüklemek istiyorum ama ilk defa yapıyorum hiç bilmiyorum yani imei felan yedeklemeyi. Bilen birisi gelsede cm10 u kursa çok güzel olur ya. Nawy le konuştum ama ancak haftasonu olur diyor haftasonuda evde deilim malesef. Yokmu şimdi Teamwieverden yardım edecek ? Rom,kernel,odin,google play uygulamalrı felan hepsi yüklü pc de hazır bekliyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Yokmu arkadaşlar yardım edecek ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Cihaz yurtdisi Mi

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
2.el aldım. telefon türkçe ve kayıtlı yani imei sorgusu yaptığımda internetten ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor durumu kayıtlı gözüküyor. aldığım kişi türkiyeden aldım demişti. gt-i9000 telefon. herşeyi güzelde şu odine romu tanıtamıyorum pda ya basıyorum ama gözat bölümü çıkıyor romun olduğu dizine gidiyorum görmüyor malesef.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kies yuklumu Pcde?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
evet yüklü. diğerleride yüklü odin rom-kernel-google uygulamaları felan.

Kerim.

Kerim.

Üye
Odin Telefoñu gormuyo Mu simdi?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
yo hayır telefonu görüyor orada sıkıntı yok sarı ışık yanıyor takınca. ama pda ya girip romu seçiyoruz ya hani orada sorun var romu görmüyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
CM10'u odinle yükleyemezsiniz CWM ile telefonunuzun hafızasına atarak yükleyebilirsiniz :oke:

bu videodakine benzer bir şekilde galaxy s'ine yükleyebilirsin ama CWM root istiyor mu bilmiyorum :evet:

[video=youtube;C2OYIDuHV6M]http://www.youtube.com/watch?v=C2OYIDuHV6M[/video]

eğer root isterse root yapan bir kerneli örneğin siyah kernel'i odin'den yüklersin :oke:

(indirdiğin dosyaların galaxy s için olduğundan emin ol eğer bir sıkıntı olursa hiçbir sorumluluk almıyorum :oke:)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
CM10'u odinle yükleyemezsiniz CWM ile telefonunuzun hafızasına atarak yükleyebilirsiniz :oke:

bu videodakine benzer bir şekilde galaxy s'ine yükleyebilirsin ama CWM root istiyor mu bilmiyorum :evet:

[video=youtube;C2OYIDuHV6M]http://www.youtube.com/watch?v=C2OYIDuHV6M[/video]

eğer root isterse root yapan bir kerneli örneğin siyah kernel'i odin'den yüklersin :oke:

(indirdiğin dosyaların galaxy s için olduğundan emin ol eğer bir sıkıntı olursa hiçbir sorumluluk almıyorum :oke:)

yok kardeşim benim yükleyemememin seninle ne alakası olabilirki :) bnde şmdi anladım internetten araştırdımda biraz öyle oluyor sanırım şmdi şu cihazı root layayımda room yükleyeyim bari yaparsam yazarım buraya :)

blacktalon

blacktalon

Üye
odin ile firmware dosyası atabiliyosun sanırım :) custom romları telden flashlamak lazım

PriZm

PriZm

Üye
Geldim :D şuan müsaitsen teamviewer dan yardım edebilirim :D

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Geldim :D şuan müsaitsen teamviewer dan yardım edebilirim :D

aslnda cozdumde olayi rootlayamadim bi turlu yarin ne zaman musayt olursun ona gore ben kendimi ayarlayayim ? angry birds bile kasiyor rezil oluyorum milletin yaninda yav :D

PriZm

PriZm

Üye
aslnda cozdumde olayi rootlayamadim bi turlu yarin ne zaman musayt olursun ona gore ben kendimi ayarlayayim ? angry birds bile kasiyor rezil oluyorum milletin yaninda yav :D
1 saat sonra müsaitim :D:D

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
xperia arc s e yüklesek cm 10 u uyumsuzluk yaşanırmı ??

PriZm

PriZm

Üye
Oha kaç kişiye yardım edecem ben :D

PriZm

PriZm

Üye
Edit:Mesajını düzeltti :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
tamam 1 saate bekliyorum canım kardeşim ben mesaj atamıyorum sana sen atarsın :anlas:

Şuanda mesaj atabilirsin sadece arkadaş listesinde olanlar atabiliyor :D

İyiki böyle birşey yaptım çünkü günde 10-15 farklı kişiden yardım et diye mesaj geliyordu :D
Hepsine birden nasıl yardım edeyim?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

Şuanda mesaj atabilirsin sadece arkadaş listesinde olanlar atabiliyor :D

İyiki böyle birşey yaptım çünkü günde 10-15 farklı kişiden yardım et diye mesaj geliyordu :D
Hepsine birden nasıl yardım edeyim?

kardeşim beytullahhh isimli kullanıcı benim kuzenin hesabı onun pc sindeyim ondan yazdm durumu düzeltmek için öyle yazmştm ama yetişemedim ksrbkma :D doğru söylüyosun zor tabi :) tamam 1 saate atarm mesaj kolay gelsn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt