Dinlediğin müziğe bağlı biraz da. Milletin çoğu zaman güleceği türden müzikler açarsan, elbette böyle bir utanç yaşarsın. Mesela, arabesk rap.
Türkiye'de müzik dinleyenlerin çoğu pop ve rock olmak üzere ikiye ayrılır. Bense müzisyenin yeteneğine göre dinliyorum. Ses kalitesine göre. Mesela, Adele'in Set Fire to The Rain'i, Amy Winehouse'ın Rehab'i, Lana Del Ray'in Born to Die'ı, yine Adele'in Rolling in The Deep'i, ve yeniden Lana Del Rey'in Diet Mountain Dew'i şu an en çok dinlediklerim arasında.
Bunları dinlerken hiç utanmadım, utanacağa da benzemiyorum. Zaten birisi beni böyle eften püften şeyler yüzünden utandırmaya çalışırsa, zararlı o çıkar. Kafana takma yani.

Allaha şükür benim öyle bir sorunum yok ki müzikleri Teoman felan annemle dinliyoruzBir de okul müzik grubundayım mecbur müzik dinleyip ezberlemek gerekiyor
Bu arada kulaklığı takınca da mı utanıyorsun
![]()
Amy Winehouse You Know I'm No Good güzel şarkı ayrıca reggae sever misin?Dinlediğin müziğe bağlı biraz da. Milletin çoğu zaman güleceği türden müzikler açarsan, elbette böyle bir utanç yaşarsın. Mesela, arabesk rap.
Türkiye'de müzik dinleyenlerin çoğu pop ve rock olmak üzere ikiye ayrılır. Bense müzisyenin yeteneğine göre dinliyorum. Ses kalitesine göre. Mesela, Adele'in Set Fire to The Rain'i, Amy Winehouse'ın Rehab'i, Lana Del Ray'in Born to Die'ı, yine Adele'in Rolling in The Deep'i, ve yeniden Lana Del Rey'in Diet Mountain Dew'i şu an en çok dinlediklerim arasında.
Bunları dinlerken hiç utanmadım, utanacağa da benzemiyorum. Zaten birisi beni böyle eften püften şeyler yüzünden utandırmaya çalışırsa, zararlı o çıkar. Kafana takma yani.
EDIT - Ama şöyle birşey var: Sokakta, alışverişte vs. insanların bulunduğu bir ortamda kulaklık takmadan direkt olarak açmak kabalık oluyor. Bu durumlarda utanmak gerekli.
Amy Winehouse You Know I'm No Good güzel şarkı ayrıca reggae sever misin?Dinlediğin müziğe bağlı biraz da. Milletin çoğu zaman güleceği türden müzikler açarsan, elbette böyle bir utanç yaşarsın. Mesela, arabesk rap.
EDIT - Ama şöyle birşey var: Sokakta, alışverişte vs. insanların bulunduğu bir ortamda kulaklık takmadan direkt olarak açmak kabalık oluyor. Bu durumlarda utanmak gerekli.

Amy Winehouse You Know I'm No Good güzel şarkı ayrıca reggae sever misin?
Öyle bir şey hiç yapmadım![]()
o şarkılarda artık klasik oldu beAmy'nin albümlerini aldım. Back to Black, Rehab, You Know I'm No Good ve Tears Dry on Their Own favorilerimden.
- - - Eklendi - - -
E o zaman utanacak birşey yok. Gönül rahatlığıyla dinle anacım, gönül rahatlığıyla.
öldü ya 
o şarkılarda artık klasik oldu beöldü ya
![]()
ben reggae ve rock dinlerim usta bob marley ub40 inner circle hakikaten insanı rahatlatıyorEvet, maalesef. Yine de yenileri geliyor. Amy'den sonra Adele geldi, Adele'den sonra da Lana. Bu üçünü de dinlemenizi öneririm. Özellikle Lana'nın Born to Die ve Diet Mountain Dew şarkılarını.
Dinlemeden önce sözlüklerde Diet Mtn Dew ile ilgili entry'leri okumanızı öneririm. Sizi 90'lara götürse de, çok rahat 2012 top10 listesine girebilir ve eğlendirebilir. Hafif Pop diyebiliriz, fazlalıklarından arındırılmış. Lana'nın sesi harika ve nakaratı insanı kendine bağlıyor. Diet Mountain Dew, baby New York City...
EDIT - Şarkının ismi olan Mountain Dew ise muhteşem bir Amerikan içeceğidir. Yüksek kafeinli gazoz, içerseniz bırakamazsınız. İnsanlar neden Dr. Pepper gibi bir zehir içiyor bilinmez ama herkes yurtdışından Mountain Dew getirtip içmelidir. Pepsi keşke Türkiye'ye de getirse.

Ben urfa ile kıyaslıyayım bazı şeyler hala doğuda adaba göre yapılır. Hemen hemen herşey değil bazı şeyler. Buradakiler genel olarak arabesk (aile, kardeş, akraba, arkadaş çevrem v.s) hep dinlerler arabesk rap biraz gençlerde yok müslüm baba falan ben hala düzgün görmedim bir arkadaşımı pop hit dinlerken ama üniversite okuyanlarda var. Ben düşün metallica, rammstein, manowar v.s rock metal arası bazen bişiler dinliyorum. Ben burada utanmıyorsum sen çok kasıyon kendini demektir.![]()