Birinin yanında müzik dinlerken utanmak normal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Birinin yanında müzik dinlerken utanmak normal mi?
Kendimi bildim bileli müzik dinlemeyi çok severim tabii yanımda kimse yokken yanımda birisi olduğunda ona saçma berbat rezil ötesi geldiğini düşünüp utanıyorum ve kapatıyorum dinlerken aniden birisi gelince yerin dibine giriyorum bu normal mi size de oluyor mu lütfen dalga geçmeyin :emoamca:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

foreverthe

foreverthe

Üye
Bende arkadaş ortamında olmuyor da babam annem gelince direk kapatıyorum :D Teoman filan dinliyorum bana geliyorlar aşık mısın diye soruyorlar sadece bu gibi durumlar yüzünden. Pek utanılacak durum değil arkadaşım rahat ol kimse bir şey diyemez :) Sadece şu yok arsız bela filan varya onları dinlersen dalga geçerler ama :D

doctorrr

doctorrr

Üye
:ehe o bendede oluyordu geçer ya :)

Enes

Enes

Üye
geçer mi cidden ben de hemen kapatıyorum bi garip geliyo bana :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende arkadaş ortamında olmuyor da babam annem gelince direk kapatıyorum :D Teoman filan dinliyorum bana geliyorlar aşık mısın diye soruyorlar sadece bu gibi durumlar yüzünden. Pek utanılacak durum değil arkadaşım rahat ol kimse bir şey diyemez :) Sadece şu yok arsız bela filan varya onları dinlersen dalga geçerler ama :D

+1 aynı benim ailem:d:

doctorrr

doctorrr

Üye
o utandığımız annelerimiz babalarımız varya gençliğinde neler neler yapmıştırda biz bilmiyoruz...:)

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
genellikle rihanna jessie j sean paul delyno alexander stan filan dinliyorum ne dinlersm dinliyim kimse bir şey demiyor ama öyle hissediyorum :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
genellikle rihanna jessie j sean paul delyno alexander stan filan dinliyorum ne dinlersm dinliyim kimse bir şey demiyor ama öyle hissediyorum :hmmm
ooh evi mübarek diskoteğe çeviriyormuşun sende :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Vallaha bende ne yapmılardır bilemiyorum :D Kardeşim utanıcak bir şey yok ama annen baban filan gelirken o klipleri gösterme anlarsın ya :aha:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
ahahaha kliplerini zaten göstrrmem de bu durum ailede değil her ortamda oluyor :@

doctorrr

doctorrr

Üye
bazı yabancı şarkıların klipleri erotik film gibi oluyor :aha:

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
her müzikte her ortamda kardeşim

foreverthe

foreverthe

Üye
Ustam rahat ol herkes müzik dinliyor. Kendini hiç sıkma gevşek bırak sonra rahatlıcaksın kendine öz güvenin gelir :) Hem bu öz güvenle kızlarlada rahat olursun :) Hem kızlarda aynı müzik tarzında hoşlanıyorsa öyle bile yakınlaşabilirsin :D

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
deneyeceğim bunu yazdım rahatladım sorun sadece bende değilmiş :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Dinlediğin müziğe bağlı biraz da. Milletin çoğu zaman güleceği türden müzikler açarsan, elbette böyle bir utanç yaşarsın. Mesela, arabesk rap.

Türkiye'de müzik dinleyenlerin çoğu pop ve rock olmak üzere ikiye ayrılır. Bense müzisyenin yeteneğine göre dinliyorum. Ses kalitesine göre. Mesela, Adele'in Set Fire to The Rain'i, Amy Winehouse'ın Rehab'i, Lana Del Ray'in Born to Die'ı, yine Adele'in Rolling in The Deep'i, ve yeniden Lana Del Rey'in Diet Mountain Dew'i şu an en çok dinlediklerim arasında.

Bunları dinlerken hiç utanmadım, utanacağa da benzemiyorum. Zaten birisi beni böyle eften püften şeyler yüzünden utandırmaya çalışırsa, zararlı o çıkar. Kafana takma yani.

EDIT - Ama şöyle birşey var: Sokakta, alışverişte vs. insanların bulunduğu bir ortamda kulaklık takmadan direkt olarak açmak kabalık oluyor. Bu durumlarda utanmak gerekli.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
rihanna where have u been dinlemekle başlıyorum :oke:

Turan

Turan

Üye
ben sesi biraz kısıyorum D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt