Birde samsungapps'e laf atıyorduk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

woflrain

Üye
bide okadar telefona para verip bide uygulanmalara vermesek

eaagent

eaagent

Üye
Beyler bana bi cevap versenz kudurdum spider-man ı oynayamıorum ööle bakıorum appsde resmlerne hadi

wpp_00

Üye
eagent birrader telden appse gir uygulamayi satin al de odeme yontemine tel faturasi de olur

eaagent

eaagent

Üye
iyide öyle bi seçenek yok sadece kredi kartı var seçeneklerde. özel bşeymi ypcaz faturanın çkması için?

wpp_00

Üye
oturum açık mı
edit : avea ve vodafoneda yaptım ben turkcelli bilmiyorum belki turkcellde yoktur bu olay

mvelten

mvelten

Üye
vay be hala angry birds diye ağlıyolar ilginç :D
gameloftun hastasıyım adamlar yapıyo abi :D

StriqeR

StriqeR

Üye
Turkcell Daha yok. Avea ve vodafone da var. Kontor ile yani TL ile de alinabilir. Faturali olmasina gerek yok.

stfm

stfm

Üye
fruit ninja bile 3.20 tl

officialavarees

officialavarees

Üye
uhuh süper :D

smoke6666

Üye
valla ben oyuna para vermeye karsı olan biri olarak verdim 4.80 tlyi splinter celli aldım ama aldıgıma değdi güzEL oyun..ilk defa parayla oyun aldım.emin olun verdiğiniz para için pişman olmuycaksınız..

eaagent

eaagent

Üye
valla ben oyuna para vermeye karsı olan biri olarak verdim 4.80 tlyi splinter celli aldım ama aldıgıma değdi güzEL oyun..ilk defa parayla oyun aldım.emin olun verdiğiniz para için pişman olmuycaksınız..
turkcell hattın var nasıl aldın oyunu bende sadece kredi kartı çıkıyor ödeme seçeneklerinde???

smoke6666

Üye
kredi kartı ile aldım..turkcellde fatura veya kontör ile alma olayı yok.. vadafonda bide avea da varmış öyle diyolar ama turkcellde yok bende turkcell kullanıyom..mecburen kredi kartı lasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...