Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde samsungapps'e laf atıyorduk
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woflrain
Üye
bide okadar telefona para verip bide uygulanmalara vermesek
eaagent
Üye
Beyler bana bi cevap versenz kudurdum spider-man ı oynayamıorum ööle bakıorum appsde resmlerne hadi
wpp_00
Üye
eagent birrader telden appse gir uygulamayi satin al de odeme yontemine tel faturasi de olur
eaagent
Üye
iyide öyle bi seçenek yok sadece kredi kartı var seçeneklerde. özel bşeymi ypcaz faturanın çkması için?
wpp_00
Üye
oturum açık mı
edit : avea ve vodafoneda yaptım ben turkcelli bilmiyorum belki turkcellde yoktur bu olay
mvelten
Üye
vay be hala angry birds diye ağlıyolar ilginç
gameloftun hastasıyım adamlar yapıyo abi
StriqeR
Üye
Turkcell Daha yok. Avea ve vodafone da var. Kontor ile yani TL ile de alinabilir. Faturali olmasina gerek yok.
VE Tom_Clancys_Splinter_Cell_Conviction_HD ŞUANDA UPLOAD AŞAMASINDA
smoke6666
Üye
valla ben oyuna para vermeye karsı olan biri olarak verdim 4.80 tlyi splinter celli aldım ama aldıgıma değdi güzEL oyun..ilk defa parayla oyun aldım.emin olun verdiğiniz para için pişman olmuycaksınız..
valla ben oyuna para vermeye karsı olan biri olarak verdim 4.80 tlyi splinter celli aldım ama aldıgıma değdi güzEL oyun..ilk defa parayla oyun aldım.emin olun verdiğiniz para için pişman olmuycaksınız..
turkcell hattın var nasıl aldın oyunu bende sadece kredi kartı çıkıyor ödeme seçeneklerinde???
smoke6666
Üye
kredi kartı ile aldım..turkcellde fatura veya kontör ile alma olayı yok.. vadafonda bide avea da varmış öyle diyolar ama turkcellde yok bende turkcell kullanıyom..mecburen kredi kartı lasım