Birde samsungapps'e laf atıyorduk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caffes

Üye
    Konu Sahibi
Birde samsungapps'e laf atıyorduk
fruit ninja:

Spider-Man: Total Mayhem HD:

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ HD:

Hayırlı uğurlu olsun...

meddah5

meddah5

Üye
ama bunlar malesef bada 1.2 isletim sistemi :S

erem.qns

erem.qns

Üye
fruit ninja Ipad de vardı. Oynuodum teknosa da fln. Wave'ye gelmesi beni sevindirdi :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yavrum bnm :D

--------------- Ekleme ---------------

32 lik hafıza kartı alma zamanı geldi indirdim ikisinide mükemmeller detaylar inanılmaz.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
vallahi helal olsun :D söylediklerimin hepsi yersiz :D

burakburti

burakburti

Üye
helalllllllllllll :D

--------------- Ekleme ---------------

zamanlaa alayını geçcek walla ben inanıyorumm =)

bibooo

bibooo

Üye
angry birds bekliyoruz şimdi de :)

cahitkan

Üye
birde angry birds ve whatsapp gelse Wave in üzerine cihaz tanımam. Tebrikler BADA :op:

eaagent

eaagent

Üye
offf ya yavrm bnmmmm :D :D

wpp_00

Üye
bunlar gerçekten iyi oldu :) spooflanıcak oyunları falan beklemeden direk indirmeye başladım. spiderman 550 mb gerçekten iyi duruyo hadi bakalım devamını bekliyoruz. bu gidişle harbiden 32gb alıcaz gibi duruyo.

ganster86

Üye
gelir hepsi gelir sabredin bazı n8 ciler badaya laf atıyordu daha size oyun cıkarmıyorlar be yalvarıyonuz:ehe
daha doğrusu n8in bu spilltercelli calıstırcak donanımı yok heralde.

smoke6666

Üye
şok oldum 550 mb oyun ilk kez görüyom appstoreda devamı gelir insallah

wpp_00

Üye
Spiderman korece optionsı bulamadım ingilizce yapan var mı?
Edit : gazeteye tıklayıp en üsttekine tıklayınca oldu

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam bu oyunları nasıl faturaya yansıtabiliriz kiesten satın al dedğimde k.kartı istiyor ben k.k kulllanmak istemiyorum

caffes

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu oyunları nasıl faturaya yansıtabiliriz kiesten satın al dedğimde k.kartı istiyor ben k.k kulllanmak istemiyorum
telefondan samsungapps e gir ilk önce hesabını aç daha sonra telefondan satın al seçeneğine tıkla orada telefon faturası'na tıkla şifreyi gir daha sonra indirmeye başlıyacak iptal et.
Bilgisardaki kies ten oturum aç satın alma geçmişine tıkla en üstte aldığın oyunu görürsün.:evet:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
telefondan samsungapps e gir ilk önce hesabını aç daha sonra telefondan satın al seçeneğine tıkla orada telefon faturası'na tıkla şifreyi gir daha sonra indirmeye başlıyacak iptal et.
Bilgisardaki kies ten oturum aç satın alma geçmişine tıkla en üstte aldığın oyunu görürsün.:evet:

öyle oyun satın aldım eğer parasını vermediğseniz birkaç oyunun göstermiyor kies te

eaagent

eaagent

Üye
faturayla alma işi turkcellde nasıl olacak anlamadm ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...