siyahsancak
Üye
Arkadaşlar Herkez İçeriye ??????
şimdi arkadaşlar ben nokıa lumıa 620 kullanıyorum ve telefona marketten oyun atmak istedim ama karşılaştım sorunlar şunlar...
The Amazing Spider-Man
İndirme boyutu
542 MB
Splinter Cell Conviction™
Download size
160 MB
The Dark Knight Rises
Download size
773 MB
Avengers Initiative
İndirme boyutu
763 MB
Asphalt 8: Airborne
İndirme boyutu
819 MB
ve şimdi arkadaşlar ben bu oyunları telefonuma yükleyemiyorum
çünkü telefonum 542 ram ve ben bu oyunlara her girdimde 1 GB istiyor ve biliyorumki sizlerde bu sorunu yaşıyorsunuz. ve ayrıca bu oyunların bazılarına girdim zaman ülke bölge vs vs istiyor..
arkadaşlar benimm bu oyunları tlfunuma yüklememin bir çaresi yokmu lütfen hem bana hemde diğer arkadaşlarımıza'da yardım edecek ipucular verin... ve varsa lumıa 620 çalışan proxyler verinki bu sorunları ortadan kaldıralımmm lütfen bir yol gösterin bu oyunları sd karta yüklemezmiyiz nolur yardımcı olunnnn

??????
The Amazing Spider-Man
İndirme boyutu
542 MB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Splinter Cell Conviction™
Download size
160 MB
The Dark Knight Rises
Download size
773 MB
Avengers Initiative
İndirme boyutu
763 MB
Asphalt 8: Airborne
İndirme boyutu
819 MB
ve şimdi arkadaşlar ben bu oyunları telefonuma yükleyemiyorum
çünkü telefonum 542 ram ve ben bu oyunlara her girdimde 1 GB istiyor ve biliyorumki sizlerde bu sorunu yaşıyorsunuz. ve ayrıca bu oyunların bazılarına girdim zaman ülke bölge vs vs istiyor..
arkadaşlar benimm bu oyunları tlfunuma yüklememin bir çaresi yokmu lütfen hem bana hemde diğer arkadaşlarımıza'da yardım edecek ipucular verin... ve varsa lumıa 620 çalışan proxyler verinki bu sorunları ortadan kaldıralımmm lütfen bir yol gösterin bu oyunları sd karta yüklemezmiyiz nolur yardımcı olunnnn

??????