Ata Ata Ata.. Beni Unuttun Bakıyorum da..
Kafasından Senaryolar Üreterek Tüm Maxicep Üyelerini Öldüren Ata Yalnız Kalmıştır..
Ya da O Öyle Sanmaktadır..
Fakat Onunla Başedebilen Ve Öldürmeyi Unuttuğu Biri Vardır..
MSinaL..
MSinaL El Çabukluğuyla Hemen Mesajında Ata'yı Öldürür ve Kurtulur..
Msinal büyük bir gaflet içindedir... Çünkü Ata'nın onu unuttuğunu sanmıştır!.. Halbuki Ata... Doğru yeri ve zamanı beklemektedir!..
Msinal hakkında iyice araştırma yapan Ata yaşadığı yerden tüm uğraşlarına, hobilerine, eve ne zaman girip çıktığına kadar tüm bilgileri toplar! Onun evini görebilecek bir yerde de ev tutup, gözetlemeye başlar Msinal'i...
Amacı akıllara durgunluk verecek bir şekilde Msinal'i öldürmek ve konu dışına konu yapmaktır!..
Ata'nın kin kelimesini çoktan aşmış duygularıyla hazırladığı plan hazırdır!
Msinal ünlü bir bankamıza girdiğinde Ata kafasına bir külotlu çorap geçirmiş halde tam öğle arasından önce, elinde susturuculu silahıyla dalar içeri. Çok zor olsa da önceden bulduğu bankanın kapısının kilidiyle kapıyı kilitler! Önce banka güvenliğini öldürür! Ardından bankayı soyar, tüm personeli ve insanları katleder ve Msinal'i bağlayarak rehin alır! Bankanın sistemine girerek görüntü kayıtlarını değiştirir ve önceden çaldığı ve Msinal'in masumca bir bankaya girişini içeren kaydı koyar sadece! Başarılı bir şekilde yapılmış bu kayda bir kaç ekleme yapmıştır Ata! Msinal'in bankaya girerkenki görüntüsünde elinde bir silah varmış izlenimi yaratmıştır! Arkasında ise bir kaç insanın yüzünü kameraya göstermeden girişini içeren bir kayıttır bu...
Derhal Msinal'i alıp bankadan çıkar! Msinal'i bagaja tıkar! Çıkarken çevre dükkanlarda bazı görgü şahitleri olmuştur!.. Ata rastgele sağa sola ateş açar ve birkaçını öldürür! Sesleri duyanlar polise haber veremez çünkü tüm çevrenin telefon hattını kesmiştir Ata!.. Kimsenin cep telefonu da çalışmamaktadır çünkü Ata çevreye içinde bomba düzenekleri olan yüzlerce Jammer yerleştirmiştir (Cep telefonu sinyal bozucuları). Hızla uzaklaşır arabasıyla ve planının son aşaması için düğmeye basar! Önceden bankanın içine ve çevresine yerleştirdiği bombaları patlatır! Banka ve çevresi savaş alanına dönmüştür! Tüm şahitler ölmüştür!.. Ve yüzlerce masum insan... Geriye tek sağlam kalan bankanın güvenlik kamera kaydının tutulduğu düzeneklerdir çünkü Ata bombaları belli bir açıyla yerleştirmiştir...
Şehirdışında kimsenin gelip geçmediği bir yolda durur Ata!.. Arabadan çıkar ve Msinal'i bagajdan çıkarır! Elleri ağzı bağlı Msinal'i arka koltuğa yerleştirir! Çırpınmaktadır Msinal!.. Abi nolur etme eyleme anlamına gelen kaş göz işaretleri yapar, yalvaran gözlerle bakar Msinal Ata'ya... Ata yüzüne bile bakmaz Msinal'in... Şöför tarafı kırılmaz camla korumaktadır ancak tertemiz camı görmez Msinal ve son bir çare olarak Ata'ya kafa atmak için hızla savurur kafasını ama Ata sadece "donk" diye bir ses duyar!..
Arkada Msinal'in baygın yatması Ata'nın işine gelmiştir!.. Dümdüz bir yola çıktığında gaz pedalına ağır bir taş koyar Ata, camın düzeneğini açar arka tarafa geçer susturuculu silahıyla Msinal'in yalvaran gözlerinin içine bakarak ifadesiz bir surat ifadesiyle kafasına 6 kurşun sıkar ve 4 tane yüzlük doları üstüne koyarak arka kapıdan dışarı atar Msinal'i, yanından geçmekte olduğu bir dereye doğru...
Günler sonra emniyet kuvvetleri Msinal'in kimliğini kamera kayıtlarının ve forumda Msinal'e yakınlığıyla tanınan Ata'nın itiraflarının yardımıyla tespit etmiş ve cesedini üzerinden sağa sola uçuşmuş paralarla birlikte bulmuştur... Ata'yı sorgulayan polis şu bilgilere ulaşır:
-Msnden görüşüyorduk, bana soygundan bahsetti... Onu engellemek için elimden geleni yapıyordum...
-Neden polise haber vermediniz?!
-Onu çok severdim, iyi bir insana benziyordu... Yanılmışım meğer... Kısacası onu engellemek için elimden geleni yapıyordum... Ama sanırım benim polise haber vereceğimden şüphelendiğinden dolayı ayrıntıları paylaşmadı benimle... Ben de vazgeçtiğini düşünmüştüm... (Gözyaşlarını tutamaz Ata...) ... İyi bir insana benziyordu......... Farketmeliydim.... Her şey benim yüzümden.......
-Üzülmeyin lütfen karpuz değil ki kafasına vurarak anlayasınız... Gidebilirsiniz, teşekkürler...
Ve haber ajanslarına şu kayıt geçer : X ilçesi Y Bankasını soyan ve akıllara durgunluk veren bir plan yaparak yüzlerce masum insanımızı, minik bebekleri üç kuruş para uğruna katleden çetenin başının, para kavgası yüzünden kafasına 6 kurşun sıkılarak arabadan dereye atılmış cesedi 4 tane yüz dolarla birlikte bulundu!
Ata'nın konu dışında açtığı konuda birebir yazdığı bu metne gelen yorumlar olayın tüm Türkiye'de yarattığı gibi şiddet ve öfke doludur!
-Nasıl da farkedemedik?!
-Allah belasını vermiş neyse ki!
-Bunun gibilerin cesedini de parçalamak lazım!
-Ben her zaman şüphelenmiştim zaten...
-O mermileri kafasına değil..... Neyse... Ölenlerin arasında 1 yaşını doldurmayan bebekler var arkadaşlar ya! Bu nasıl bir şeytanlıktır!
-Benim yüzümden... Daha fazla dayanamayacağım... Hoşçakalın arkadaşlar! Sizi tanımak güzeldi! Ben intihar ediyorum! (praetor282)
Msinal'in yakın arkadaşlarından Ata evinde intihar etmiş bir şekilde bulunur... Ama şans eseri kurtulmuştur... Psikolojik tedavi için (!) yurdışına çıkar Ata... Maldiv adalarına................
Msinal'e gelince... Havaya uçurduğu bölgeye bir anıt yapılır... Yılın saldırı gerçekleştirilen günü de para için yapılan saldırılarda hayatını kaybedenlere adanır... Bu olay dünyada da geniş yankı bulur ve tüm dünya bugünü kabul eder! Tüm dünyadaki insanlar düzenli söverler Msinal'in ruhuna!.. Msinal bir simge olmuştur artık insanlık tarihinde!
Aslında iyi bir insan olan ve cennete gidecek olan Msinal'in ruhu bu sövmeler yüzünden cehhenemin taa dibini boylar ve bir tane bile hayır duası alamayan Msinal'in ruhu sonsuza kadar orada dayanılmaz acılar içinde işkence çeker!