Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

CEREN

CEREN

Üye
çok bilmişlik ve avukatlık yaparken ezildi garibim:pro:

mservank

mservank

Üye
gerçi pardon bir kaç gün ortada görünmediniz tedavi oldunuz sanırım
haddini aşan laflar edince kendisi dayanamadı altında kaldı garibim neyse ki iyi şimdi

CEREN

CEREN

Üye
yazık garibim egosunu tatmin etmeye calışırken akltında kaldı
(servan demekki yokluğumu fark edmişsin
ha ben yokken canın sıklıdı deme ayrıca kullandiğım kelimelerimi çalma yaw):ehe
benim psikolojik sorunlarım yokki yaw beni karıştırma kendınle:D:D:D:D

mservank

mservank

Üye
e tabi ortalık daha az karıştı gerçi senin görevini eksiz yerine getirdiler merak etme:)
canım sıkıldı ne de olsa sorun kalmadı düzeltecek:P:
üstteki ettiğini lafların farkına varamayınca karşılığında gelen laflarla beraber tümünün altında kalmış

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Forumda konuşmaktan yorulmuş ve kendisini temiz hava almak için dışarıya atmış... O gün bugündür Servandan haber alan olmamışşş....

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Duman konseri dinlerken ''Özgürlüğün Ülkesi'' parcasında cosmanın boyutunu kacırınca olay yernde can verdı :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Çok mantıklı... :ehe duman konserinde ölmek isterdim zaten bende :ehe
Gerçek hellboyun dünyaya gelip benim nickimi kullanan adamı yaşatmam ben demesiyle hellboyun daha yeni yeni çıkmaya başlayan boynuzlarına hedef oldu...
Çok saçmaladım sanırım ama neyse... :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
konser bileti almaya çalışırken linç oldu ve hakkın rahmetine kavuştu...

mservank

mservank

Üye
Sevdikleri birden sarılmaya çalışınca altında kaldı :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kan kaybından sette can veren Ata bir ışık görür!.. Işığın sonunda boynuzlu, elinde sivri uçlu bir çatal olan kıpkırmızı biri ona gel gel yapıyordur!..

Avukatların yeri belli zaten... Cehenneme düşen Ata zaman içinde burada iyice yükselir, teğmen, binbaşı, albay, general... Derken Şeytan'ın avukatı olur! Gösterdiği büyük başarıların ödülü olarak Şeytan ona 1 hafta Tatil verir ve dünyaya gönderir!..

Ata msinal arkadaşını çok özlemiştir!.. Yıllardır onu görememenin verdiği derin üzüntü içinde bir şekilde onu yanına almak istemektedir!

Zaten hayatı boyunca işlemediği günah kalmayan msinal'in adresi bellidir de, öldürmek gerekmektedir!..
Vefalı dostu msinal Ata'nın mezarına dua etmek için geldiği anı fırsat bilen Ata, ölmüş bedeninin içine girip, mezardan dışarı fırlayarak eski dostuna "naber abi?" der!

Küçük dilini yutan msinal'in dili malesef soluk borusuna kaçmıştır! Nefes alamadığından boynunu tutup geri geri giderek yola çıkan msinal'e yoldan geçen bir vidanjör (lağım temizleme aracı) çarpar! Dizlerinin üstünden geçen araç ani bir fren yapıp durmuştur! Dizleri kırılan msinal o acıyla bağırmış ve küçük dilini ağzından çıkartmayı başarmıştır! Kurtulduğunu düşünen msinal uzun süre nefessiz kalmanın etkisiyle derin bir nefes almak ister ama tam o sırada frenin etkisiyle taşıdığı yükün bir kısmı aracın tam arkasında yerde sırtüstü yatan msinal'in üstüne dökülür...

Soluk borusuna bu sefer çok daha beter şeyler kaçan msinal hayata gözlerini yumar!..

Ata'nın yanına cehenneme gelen msinal acemi üye olarak işe başlar!..

(Abi her şey iyi güzel de ağzın çok kötü kokuyor be :( )

Tiyatroda Önemli Yol Kateden Ata Yurtdışında da Sahneye Çıkmaya Başlar.. İlk Yurtdışı Deneyimi Olan Hindistan'da Heyecandan İçi İçine Sığmamaktadır..

Gösteriyi Büyük Bir Başarıyla Sahneleyen Ata Bir Bölümde İnek Taklidi Yapması Gerekmektedir..

Ve Yapar da..

Bu Sahneyi Gören Hintliler Kutsal İnançlarıyla Dalga Geçildiğini Düşünüp Ata'yı Linç Etmek İsterler..

Başlangıç Olarak Sahneye Yani Ata'ya Domates, Biber, Patlıcan Atarlar..

Ata Önce Bunun Hintliler'e Ait Bir Tür Teşekkür Gösterisi Olduğunu Sanır.. İyi Birşey Yapmanın Verdiği Sevinçle Seyircilere Doğru Sırıtan Ata Hintliler'i Daha da Çileden Çıkarır..

Sahneye Çıkan Hintliler Ata'yı Kollarından ve Bacaklarından Tutup Kutsal Tapınak'a Götürürler..

Ata "Yapmayın, Etmeyin Yiğitlerim" Dese de Türkçe'den Anlamayan Hintliler Önce Ata'nın Kolunu Kesip Kanını Buda Heykeline Akıtırlar..

Hintliler Tanrımızdan ve İneklerimizden Özür Dileyeceksin Diye Kendi Dilleriyle Anlatmaya Çalışır.. Bunu Anlamayan Ata " Ne Diyonuz Lan Adam Gibi Konuşun. " Der..

Bizi Tınlamıyor Diye Düşünen Grubun Lideri Konumunda Olan Büyücü Ata'ya Bağırarak Kendi Dilleriyle " Sen Beni Tınlamıyon Mu Lan Özür Dilesene " Der..

Ata'nın Verdiği Cevap İse Şudur : " Bağırma Lan Milletin İçinde.."

Kendisine Küfrettiğini Sanan Büyücü Ata'yı Kobra Yılanlarının Olduğu Kuyuya Attırır..
Yılanlarla Güreşen Ata Güçten Düşmüştür.. Yere Çöken Ata'nın Bedeni Daha Fazla Zehire Karşı Koyamaz.. " Yeter Laynn" Diye Haykırarak Hayata Gözlerini Yumar..

iremm

iremm

Üye
Tiyatroda Önemli Yol Kateden Ata Yurtdışında da Sahneye Çıkmaya Başlar.. İlk Yurtdışı Deneyimi Olan Hindistan'da Heyecandan İçi İçine Sığmamaktadır..

Gösteriyi Büyük Bir Başarıyla Sahneleyen Ata Bir Bölümde İnek Taklidi Yapması Gerekmektedir..

Ve Yapar da..

Bu Sahneyi Gören Hintliler Kutsal İnançlarıyla Dalga Geçildiğini Düşünüp Ata'yı Linç Etmek İsterler..

Başlangıç Olarak Sahneye Yani Ata'ya Domates, Biber, Patlıcan Atarlar..

Ata Önce Bunun Hintliler'e Ait Bir Tür Teşekkür Gösterisi Olduğunu Sanır.. İyi Birşey Yapmanın Verdiği Sevinçle Seyircilere Doğru Sırıtan Ata Hintliler'i Daha da Çileden Çıkarır..

Sahneye Çıkan Hintliler Ata'yı Kollarından ve Bacaklarından Tutup Kutsal Tapınak'a Götürürler..

Ata "Yapmayın, Etmeyin Yiğitlerim" Dese de Türkçe'den Anlamayan Hintliler Önce Ata'nın Kolunu Kesip Kanını Buda Heykeline Akıtırlar..

Hintliler Tanrımızdan ve İneklerimizden Özür Dileyeceksin Diye Kendi Dilleriyle Anlatmaya Çalışır.. Bunu Anlamayan Ata " Ne Diyonuz Lan Adam Gibi Konuşun. " Der..

Bizi Tınlamıyor Diye Düşünen Grubun Lideri Konumunda Olan Büyücü Ata'ya Bağırarak Kendi Dilleriyle " Sen Beni Tınlamıyon Mu Lan Özür Dilesene " Der..

Ata'nın Verdiği Cevap İse Şudur : " Bağırma Lan Milletin İçinde.."

Kendisine Küfrettiğini Sanan Büyücü Ata'yı Kobra Yılanlarının Olduğu Kuyuya Attırır..
Yılanlarla Güreşen Ata Güçten Düşmüştür.. Yere Çöken Ata'nın Bedeni Daha Fazla Zehire Karşı Koyamaz.. " Yeter Laynn" Diye Haykırarak Hayata Gözlerini Yumar..

:oha2: :kop::kop:

metintoroo

metintoroo

Üye
irem Nokia N95 model telefonu ile bir gün ilginç resimler çekmek için amazon ormanlarına gider.Baya ilginç ve güzel resimler çeker ama farkına varmadan ormanın baya derinlerine doğru ilerler ve yolunu kayber.Ne yazıkki telefonununda şarjı biter.Ne yapacağını bilemeyen irem artık çok korkmaya başlar ve çokta acıkmıştır.Garip bir meyve agacı görür hemen agaca dalar.Farkına varmadan aclığın verdiği aceleden dolayı önündeki yılanı görmez ve üstüne basar.yılanı fark eden irem çığlık atarak kaçmaya başlar..kaçarken ayağı bir taşa takılır ve yılan iremi yakalar sokar.Zehirlenen irem acı icinde kıvanırken karşısına bu seferde leopar çıkar çok aç gözüken leopar tam iremin üstüne gelirken aniden kaçar.Derin bir ohhhhhhhh çeken irem birden kükreme sesi duyar ve arkasına dönüp baktığındada hayatında gördüğü en son canlıyı görür.Aslan tarafından parçalanan iremden geriye kalan yırtık elbiseleri evine 3 günde kargo ile gönderilir....Başınız sağosun...

iremm

iremm

Üye
(iremincenazesi)cenazeye gelen metin cenaze namazını kıldıktan snra herkes evine dönerken brz daha durup etrafa anlam yüklemeye başlar o da orada uyuya kalmıştır uyandığında ürpertici bir sessizlik köpek havlamaları ve havada yarasalar iyice korkmaya başlayan metin uyuya kaldığı yerden kıvrılarak kendini toparlamaya çalışır o sırada iremin mezarından senin yüzündeeeeeen senin yüzüüüüünnnden diye sesler geldiğini duyar aklına iremi ormanlara gidip ilginç resim çekmesi için yönlendirenin kendisi olduğu gelir ama iş işten geçmiştir mezardan gelen ses gittikçe yükselmeye başlar bir anda mezardan kanlı bir el ve beranerinde yırtık ve vahşi bir görünümde irem çıkar(:ehe) metin etrafa kaçmaya çalışır ama faydasız bağırmaya yardım istemeye çalışır ama irem seni kimse duyamaz diyince korkudan olduğu yere düşer ve iremin eli metinin boğazıne gider yavaş yavaş metini boğazından toprağa doğru çeker ve metinin haykırışları gittikçe derinliğe karışır ve metin mefta olmuştur :ehe

metintoroo

metintoroo

Üye
Mefta olan metin artık bende öldüm mutlumusun der ireme hadi beni acımadan öldürdün ya arkamda bıraktıklarım onlaradamı acımadın coluk cocuk ne yapacak şimdi bunları duyan irem dayanamaz ve ölümüne sanki bir darbe daha yemiş gibi ruhu iyice daralır ölmekten beter olur o pişmanlık onu yer bitirir mezarında kemikleri sızlar :kop::kop:

iremm

iremm

Üye
Mefta olan metin artık bende öldüm mutlumusun der ireme hadi beni acımadan öldürdün ya arkamda bıraktıklarım onlaradamı acımadın coluk cocuk ne yapacak şimdi bunları duyan irem dayanamaz ve ölümüne sanki bir darbe daha yemiş gibi ruhu iyice daralır ölmekten beter olur o pişmanlık onu yer bitirir mezarında kemikleri sızlar :kop::kop:

:ehe:ehe

Nazy

Nazy

Üye
kafasına tuğla düşün
ama tuğla kırılmasın

iremm

iremm

Üye
:hmmm

irem birgün cinnet geçirip satırla doğrasın :naughty::ehe

Soneday

Soneday

Üye
Kafasına sagopa kajmer kadar taş düşsün.

metintoroo

metintoroo

Üye
kafasına sagopa kajmer kadar tas düşen irem ölümden döner ve bu taşın düşme sebebini arar ve Dünya/türkiye/istanbulda yaşayan sonerin aynı gün bir taşa yaslanıp resim çektirdiğini ama taşa nasıl yaslanmışsa soner taş olduğu gibi yerden çıkıp iremin başına düşmesine sebep olmuştur.İrem bunu öğrendikten sonra soneri elindeki sagopa kılıcıyla doğramaya başlar sonerin çığlıkları iremin başını ağrıttığı için irem dahada hızlı doğrar ve soner kendi kanında kaybolur cesedi tanınmaz hale gelir..

Calaissien

Üye
MeT_iNN eceliyle ölür :D:D:D :kop::kop::kop: