Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hepiniz İçinizde Bir PSİKOPAT Barındırıyormuşsunuz Onu Anladım.. :ehe :ehe

iremm

iremm

Üye
mservan'kı öldüren nega,neden öldürmüştür.yoksa iremm'den kaynaklanan bir cinnetmidir bu.
nega biraz düşünür iremm servanı kendisi öldürmesi gerekirken kendisi neden öldürmüştür
nega nasılsa hapishaneye gireceği için bir siftah daha atarak;

iremm'i boğaz köprüsünün 2ci kulenie çıkartır ağzına 2 tane tokat (şlap şlap) 1 tekme 2 kafa derken irem bayılmıştr,nega iremi boğaz köprünün kulesine bağlar ve köprüye bir atom bombası göndererek sorunu köken çözer :ehe

:sopa:
Allah Senden Razı Olsun..
Allah Tuttuğunu Altın Etsin..
Allah Ne Muradın Varsa Versin.. :ehe

Sağolasın İremcim.. Valla Çok İyisin.. Trenin Altında Kalmak da Vardı Di mi Yani :ehe

Siz Ben Yokmuşum Gibi Devam Edin.. :D

:naughty: ne demek her zmn

:kop::kop::kop:
:( sen ona takma ecelinle inşallah :naughty:

e_r_EN

e_r_EN

Üye
:agla İremm (19) maxi de kendisine yapılan yorumlara cevap vermeye çalışırken bilgisayardan x5645484a5sd468a virüsü kaparak hayata veda etti bu durumu öğrenen maxi ailesi iremin mezarının baş ucuna bir leptop yerleştirerek merhum hitimizi çok arttırmıştı diye demeç verdi :agla:agla:agla

iremm

iremm

Üye
:ehe:ehe

eren çimenlerde hoplaya zıplaya dolaşırken bacağında bir acı hissetti acıyan yere baktı ve hayııııııııııırrr bu bir keneydi :( eren ne yapacağını şaşırmış avaz avaz bağırarak keneeee kenneee keeeen keee hayıııırrr bağırmaktan boğazı baya bi zedenelmişti sesi kısıldı hastaneye gidince hebe hebe hebe dedi ama nafile :ehe kimse biş anlamadı en sonunda bacağındaki keneyi doktora gösterdi doktorun uzun süren çabaları sonuç vermedi eren hakkın rahmetine kavuştu ruhu şad olsun :(

canturgay

canturgay

Üye
:ehe

Nazy

Nazy

Üye
canturgay ve nazy
bir msn buluşmasında kavga eder kız yüzünden:ehe
birden ortam gerçek olur
ve canturgay ile nazy nin elinde samuray kılıcı belirir
canturgayın planı nazy yorup öldürücü darbeyi vurmaktı
ama nazy yılan gibi sokulur daha dövüşün onuncu saniyesinde
kılıcı canturgayın kalbine saplar.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
Kene yüzünden ruhu şad olan nam-ı değer ben diğer tarafta iremmle karşılaşınca isyan ederek arkasına bile bakmadan derhal eski dünyasına zorda olsa dönmüştü ama bu duruma içerleyen e_r_EN dayanamayıp iremin mezarına gitti ve iremin baş ucundaki leptopa ölüm msjları bırakmaya başladı bu duruma iremin ruhu dayanamadı bu seferde kahrından öldüüüü:agla:agla:agla Sory

iremm

iremm

Üye
:ehe

irem gene maxide yorumlara cvp yazarken yanlış yazdığı önemsiz bir kelimeden dolayı nazy tarafından azarlanır daha fazla bu duruma dayanamayan irem cinnet geçirir nazyi satırla doğrar :naughty:

bitmedi sırada eren var :ehe ölen eren diğer dünyada sesi nden geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ölüm meleklerine:seytan6: derdini aanlatamaz bi türlü hebe hebe hebb der :eheama malesef irem birden kahkahayla erenin yanına gider :kop:eren bu bedbahtlığa daha fazla dayanamaz :agla kemikleri sızlamaya başlarrr :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu oyun beni sarmadı ya kapansın iyi değil bunun sonu :oke:

canturgay

canturgay

Üye
yanlış iğne sonucu.... :kop:

iremm

iremm

Üye
yanlış espiri sonucu :hmmm

canturgay

canturgay

Üye
:hmmm

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
sen ona takma ecelinle inşallah :naughty:

E Sağolasın.. Çok Düşüncelisin.. :ehe

Dur Sana Da Basit Bişey Bulayım.. Ata Gelmiyo ki Ağız Tadıyla Öldüreyim.. :seytan::eller:

Hayatında Geçirdiği En Büyük Hastalık nezle Olan İrem.. Yaşı 103'ü Bulunca Artık Allah'a Ellerini Açıp " Daha Neyi Bekliyorum Burada " Bir Tane Arkadaşım Kalmadı.. Maxicep'i de Torunlarım İdare Ediyor.. Biran Önce Canımı Al da Kurtulayım." Der..

Yaş 110'a Dayanınca Daha Fazla Yalnızlığa Dayanamayan İrem Kendini Balkondan Boşluğa Bırakır.. Sert Bir Şekilde Yere Çakılır..

Fakat O Da Ne?
İrem Hâlâ Yaşıyordur.. Etrafına Toplanan Film Meraklısı Kalabalık Çoktan Çekirdeklerini Hazırlamıştır Bile.. Bazılarının da Olayı Cep Telefonlarına Kaydettiği Görülür..

"Yer Yarılsa da İçine Kaçsam." Moduna Geçen İrem.. "Ya Artık Oynamıyorum Ben Yaa.." Diyerek Kaçmaya Başlar.. Yaş 110 Olmasına Rağmen En Ufak Bir Rahatsızlık Bir Halsizlik Hissetmeyen İrem,
Kendini İETT Otobüsünün Önüne Atar.. Oldukça Tecrübeli Olan Otobüs Şoförü Ani Bir Fren Yapar.. İrem Yine Ölmeyi Başaramaz.. Şoför "Ninecim Ölecen Yaa.. Alla Alla.. Millet Yaşlanınca Evde Ölümü Bekler.. Bu da Yollarda Arıyor.." Der.. İrem Sadece : "Nine Senin Annendir." Diyerek Tepki Verir..

Daha Ne Kadar Sürecek Diye Düşünen İrem.. "Bari Yaşlılığım İşe Yarasın" Diyerek Guinnes Rekorlar Kitabı'na Adını Yazdırmak İster.. Araştırmalarında Dünyanın En Uzun Yaşayan İnsanının 160 Yıl Yaşadığını Öğrenen İrem.. "Bu Rekoru Kıracağım" Der..

Aradan Yıllar Geçer.. İrem 150'yi Devirmiştir.. Sadece 10 Yıl Kalmıştır..
Ve Geçen Süre İçinde En Ufak Güçsüzlük Hissetmemiştir.. 159 Yaşına Gelen İrem'in Önünde Sadece 2 Saat Vardır..

Yani 2 Saat Sonra Saat Farkıyla Rekor İrem'de Olacaktır.. Bunu Kutlamak İçin Marketten Çerez,Kola Falan Almak İçin Dışarı Çıkan İrem'in Sevincine Diyecek Yoktur..

Eve Dönerken Saatine Bakan İrem.. Tam 1 Dakika Önce Rekoru Kırdığını Anlar.. Sokakta Kendi Halinde Kutlama Yapan İrem.. Şarkılar Söylemeye Başlar..

Ama Bilmediği Birşey Vardır..

İrem'in Bulunduğu Yer Belediye Çukurudur ve Üstü Tamamen Dayanıksız Malzemelerle Örtülüdür.. İrem'in Hoplayıp, Zıplamasına Dayanamayan Aparatlar Bir Anda Çöküverir..

Çukura Düşen İrem Ne Olup Bittiğini Anlamaya Çalışır.. Fakat Karşısında Gördüğü Işıkla Kendine Gelir..

İrem Ölmeyi Başarmıştır..

Sevinci İkiye Katlanan İrem'in Bir Sorunu Vardır ve Hemen Farkeder..

Dünya'da En Uzun Yaşayan İnsan O'dur..
Rekoru Kırmıştır..
Ama Bunu İrem'den Başka Bilen Yoktur..

Ertesi Sabah Belediye Çalışanları Çukuru Kontrol Etmeden Betonu Döküp Çukuru Kapatırlar...

100 Yaşından Beri Ölümü İsteyen İrem'in Son Arzusu da Kendisiyle Birlikte Betona Gömülmüştür..

SENİ UNUTMAYACAĞIZ İREM.. HER ZAMAN KALBİMİZDESİN..

Nazy

Nazy

Üye
üzüntüden bliteral spartan pnonmotoraks hastalığı geçirdi
çiğerleri ile göğüs kafesini arasında hava sıkışması meydana geldi
nefes alamadı ve hayatını kaybetti

iremm

iremm

Üye
MSinal yuhhhhhhhhhh diyorum başkada bişi demiyorum bu ne biçim bir hayal gücüdür yarabbimm :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
MSinal yuhhhhhhhhhh diyorum başkada bişi demiyorum bu ne biçim bir hayal gücüdür yarabbimm :ehe

Alla Alla Sana da Yaranamıyoz..
Öldürmek İstemedik.. Ama Sen İlla ki Öleyim Dedin..
Ben de "Kısayoldan" Gönderdim.. :D

mservank

mservank

Üye
İrem gitgide psikolojik olarak umutsuz vaka olunca kendine beyaz'a verir içki kumar da cabası
kendini toparlayamayan irem 5 katlı binanın 4. katından atlar yere düşer ama bir şeycik olmaz o sırada yerde gezinen kene fırsattan istifade irem e yapışır irem korkuyla keneyi fırlatmaya çalışır kenenin parçaları irem in vücudun da kalır hastaneye yetiştirilir cerrahi müdahele heyecanı irem i ahirete ışınlar:box