Öneri Birazdan Telefon Almaya Gidiyorum Son Görüşleriniz Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini Almalıyım

• İphone 4s

Kullanılan: 1 7.1%
  • Zenfone 2

Kullanılan: 11 78.6%
  • Diğer ( Yorum Olarak Belirtiniz )

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
hikmet366

hikmet366

Üye
Sağolun hocam :) şimdi patronla görüştüm fikir almak için 4si g*tüne mi sokucan alınır mı artık dedi kaldım öyle :D
iyi demiş :D kendin için almıyon pek onemli değil yeğenin için bile olsa iyi birşey al derim

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Hayda bu ne arkadaş herkes bana tepkili o zaman zenfone 2 alayım yani :D

batosnokia

Üye
Hocam 4s mi kaldı zenfone 2 al keyfine bak

0343434

0343434

Üye
O fiyata HTC Desire 820 satılıyor senin istediğin tüm özellikleri sağlar.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bir inceleyeyim hocam sağolun :)

5 veya 5s istiyorumda bütçe yok o kadar hem ona 2100 verecek oldumu 2600 e 6 yı alırım busefer onu alıcak oldumu 6s i beklerim :D
hocam dikkat edin zenfone 2 al diyenlerin hiçbirinde zenfone 2 görünmüyor. zenfone 2 kullanıcısı az artı bir önceki nesil zenfonelar çok sorunlu olduğundan sıkça bahsediliyor paranız çoksa maceraya girebilirsiniz yok param değerli diyorsanız bence maceraya gerek yok. önerilen çoğu telefon htc 820, zenfone 2 size büyük ve kaba gelecek. lg g2 çerçeveden kurtarıyor ebat olarakda az biraz bınlardan küçük şuan 32gb rahatlıkla 1000tl ye bulunuyor. win10 beğenmedim dediniz android ve ios karışımı dediniz ama ben kesinlikle katılmıyorum hiç alakası yok. nasıl benzettiniz çıkartamadım android veya iosta camlı karo diye bişi yokki win10 metro arayüze sahip diğer telefonlarda eser yok tam tersine win8/win10da olan özelliklerde diğer işletim sistemleride araklanan özellikler var bunu ms de ifade etmişti. şuan win10tp sürümünde bile değil sanırım ve win10 pc ile kullanması çok daha zevkli oluyor benim tercihim fiyat/performans olaran androidde xperia z1/lg g2 32gb yada lumia 830 olurdu. ha paranız varsa iphone 6 alın ama 4s yada 5c/5s bence artık bu saatten sonra alınır telefonlar değil. nasıl olsa yeğeninize vereceğinizi belirttiniz iphone harici bir modele bakın ki uzun süre kullana bilsin yeğeniniz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
hocam dikkat edin zenfone 2 al diyenlerin hiçbirinde zenfone 2 görünmüyor. zenfone 2 kullanıcısı az artı bir önceki nesil zenfonelar çok sorunlu olduğundan sıkça bahsediliyor paranız çoksa maceraya girebilirsiniz yok param değerli diyorsanız bence maceraya gerek yok. önerilen çoğu telefon htc 820, zenfone 2 size büyük ve kaba gelecek. lg g2 çerçeveden kurtarıyor ebat olarakda az biraz bınlardan küçük şuan 32gb rahatlıkla 1000tl ye bulunuyor. win10 beğenmedim dediniz android ve ios karışımı dediniz ama ben kesinlikle katılmıyorum hiç alakası yok. nasıl benzettiniz çıkartamadım android veya iosta camlı karo diye bişi yokki win10 metro arayüze sahip diğer telefonlarda eser yok tam tersine win8/win10da olan özelliklerde diğer işletim sistemleride araklanan özellikler var bunu ms de ifade etmişti. şuan win10tp sürümünde bile değil sanırım ve win10 pc ile kullanması çok daha zevkli oluyor benim tercihim fiyat/performans olaran androidde xperia z1/lg g2 32gb yada lumia 830 olurdu. ha paranız varsa iphone 6 alın ama 4s yada 5c/5s bence artık bu saatten sonra alınır telefonlar değil. nasıl olsa yeğeninize vereceğinizi belirttiniz iphone harici bir modele bakın ki uzun süre kullana bilsin yeğeniniz.

hocam çok iyi tespit yapmışsınız zenfone 2 kimsede gozukmuyor :D windows 10 ana ekrana dönuş ios 7 ile aynı menuye yakınlaşarak uzanlaşarak geçiş yapıyor ondan benzettim şuan mesela lumia 620 kullanıyorum telefon guzel ama ne bileyim windows 10 un uygulana desteği çok az kişisel bloğum için bi uygulama dahi yok tarayıcıdan girmeye çalışıyorum kasa kasa yazıyorum postu o yuzden liyi bir cihaz almak isterim ama şuan en fazla 1.500 tl o da zorkarsam veririm hiç zorlamadan 800 tlye iphone 4s alıp 1-1,5 sene kullanıp son mofek cihaz alayım diyorum

Emre

Üye
Zenfone 2 :oke:

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hocam çok iyi tespit yapmışsınız zenfone 2 kimsede gozukmuyor :D windows 10 ana ekrana dönuş ios 7 ile aynı menuye yakınlaşarak uzanlaşarak geçiş yapıyor ondan benzettim şuan mesela lumia 620 kullanıyorum telefon guzel ama ne bileyim windows 10 un uygulana desteği çok az kişisel bloğum için bi uygulama dahi yok tarayıcıdan girmeye çalışıyorum kasa kasa yazıyorum postu o yuzden liyi bir cihaz almak isterim ama şuan en fazla 1.500 tl o da zorkarsam veririm hiç zorlamadan 800 tlye iphone 4s alıp 1-1,5 sene kullanıp son mofek cihaz alayım diyorum
zenfone 2 tavsiye edenler siz aldıktan sonra kulllanıcı deneyiminizi soracaklardır bundan emin olun çünkü herkes merak ettiği için öneriyor. zenfone 2 kullanıcı kulubünde 1. sayfasında birbirinden farklı en az 10 tane sorun yazmışlar 2. sayfaya geçmedim bile. 4s 1-1,5 yıl kullanım için çok fazla artık o cihaza o para verilmez illa alacaksanız 4 ü alın da daha az para vermiş olursunuz. wp10 u uygulama açılış olayında iphone bende benzettim. ama o durum aynı kalacak diye birşey yok. ayrıca windows metro arayüzü ve canlı karolar hem kullanışlı hemde zevkli eğer bahsedilen özelliklerin yarısı bile gelse wp10 diğer işletim sistemleri tarafından taklit edilecektir. uygulama desteği konusunda kafanız rahat olsun wp10 tam sürüm hayata geçmeden bir gelişme olmaz ama hayata geçtikten sonrada öyle bir sorun kalmaz. 1-1,5 yıl kullanımdan bahsediyorsanız cihaz sıralamam değişmeyecektir. kendime alıyor olsam lumia 830 ama siz kendi tercihinize göre sıralayın dediğim cihazlar fiyat/performans olarak en iyiler duruyor. uzun süredir bende takip ediyorum 2 tane alacağım çünkü. l 830 a biraz daha zaman verdim fiyatında gevşeme bekliyorum olursa 2 tane ondan olmazsa lg g2 32 gb bu ay sonuna kadar sürem var.

Üst Alt