Bırakın Youtubeyi Skyfireyi Youtubenin Alternatifi Burda Hemde Programsız

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
iyide allah billah askına hani nerde acıklama ? ben mi körüüm yoksa,ben konuyla ilgili açıklama yapılmaısnı istedimmesjaım silinmiş bumudur yani...eger yaptıgmız acıklamar zorunuza gidiyorsa yapmayın bu işi kardşeim..hakaret veya küfür içerikli yorum olmadıkça nedne siliersiniz mesajları ? kimsenın okumasını istemiyorsunuz cünkü rezil olacagınızı biliyorsunuz..bu meajıda silersiniz şimdi nede olsa eleştirilere açık bir site diilmiş burası bunu anladım..saygıdan bahsediyorsun ama asıl saygı kavramı sizde yok malesef..

İstediğini güzelce anlatırsan olur herkes yardım eder.Kullandığın tabirler rencide edici yanıltıcıydı.Neden rezil olalım onu anlamadım bence senin amacın farklı.Hakaret ve küfür dışında bir çok mesaj silinir ve onlar vardı sende.
FORUM KURALLARI

Eleştirini istediğini güzelce ifade edersen sorun yok herkes yardımcı olur.Ama yine saygı kavramı sizde yok rezil olacaksınız vb hoş olmayan tabirler kullanmışsın.Birde konudan yararlanan onlarca insan var yapılamayan olmayan bir durum olsa konu kaldırılır.

Şimdi Mehmet abi yukarıda yine anlatmış yapman için eğer konu dışında mesaj yazarsan yine silinecek bu sen değil herkes için geçerli:oke:

asder_fs

asder_fs

Üye
Yararlı bi paylaşım sağol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim

rebel_police

Üye
güsel paylasım saol kardes

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

cakiroglu07

Üye
Bende nokıa 5800 var real playere giriom ama tarif ettiğiniz gibi birşey yok bi yardım ederseniz sevinirin şimdiden herkese teşekkürler:d

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk baştaki linke telefonun kendi tarayıcısından girdin mi kardeşim:)

kartoncu

kartoncu

Üye
Mehmet kardeş çok teşekkürler elinize sağlık
video indermede sorun yokta izlemeyi bir türlü bulamadım play simgesi aktif olmuyor yardımcı olursanız sevinirim...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stream seçeneği olur playın altında stream hi reg diye konu başında resimde görülüyor ordan izleyebilirsin kardeşim

kemal21

kemal21

Üye
Teşekkürler

gewa

Üye
gerçekten güzel teşekkürler.

fmu_07

Üye
usta tamada nasıl girecez buna programmı var basıl olcak

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş en üstte link var telefonun tarayıcısıyla gir o linke:oke:

asder_fs

asder_fs

Üye
sağol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

destroy116

destroy116

Üye
iyi oldu bu ya sıkılmıştım programlardan

Tako41'

Tako41'

Üye
ya bu on numaraymış programla falan fıstık ne uraştırıyolar bizi.d

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle kardeşim:D

aborjin_21

aborjin_21

Üye
Git kardeşim yapamıyorsun ordaki açıklamayı okuyup bu kadar basit bi yapamıyorsan yapma işin gücün rast gelsin senden başka biri varmı yapamadım diyen profilinde n95 yazıyor tabi doğruysa en başkati linke gir telefonundan bu kadar basit

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle Telefonunuzda realplayer olması gerek symbianların çoğunda var
Evet arkadaşlar cep telefonundan video izlemek için artık youtube gerek yok alternatif burda Youtubedeki bütün videolar burda üstelik daha fazlası var ister izleyin ister telefona indirin Sadece video değil resimde arayıp indirebilirsiniz
Önemli: stream yazan yere hi(yüksek kalite) reg (düşük kalite) yazan yere tıklayıp izleyebilirsiniz
İndirmek için play yazan yere hi ve reg yazan yerlere tıklayıp indirin:oke:
Audio Only yazan yere tıklayıp müzik olarak indirin(hafıza kartında music download diye klasörün açıp içine atar)
Not: video izlemekte sorun yaşarsanız hangi bağlantıyı kullanıyorsanız real playerdeki erişim noktasınıda aynı yapın;)
Wifi Wlan İnternet Paketi hepsiyle çalışıyor
Bunu anlayamıyormusun:hmmm

bak şimdi konudaki ilkcümleler ile su andaki cümleler farklılaştı..şimdi diyorsun ki en başkati linke gir telefonundan ..bunun bir link oldugunu ve bu linke teleofnla girilecegini en basta söyleseydın bence daha anlaşılır olurdu ama sanki bir program gibi anlatman biraz karmasıklıga sebep oldu..evet telefonum n958gb bunun doğru oluğ olmadıgından şüphe etmişsin..sahibi olmadıgım bir şeye neden shaipmişim gibi davranayım ? böyle bir komplexim yok ama bu düşünceye sahip olmuşsun demek send evar böyle bir komplex..her neyse verdigin link ile telefondna wireless ile baglandım ve bi sıkıntı cekmeden giridm videolara vs vs..yani welhesılıkelam paylaşımın için tşkler.

Adilx05

Adilx05

Üye
Sağol...

Üst Alt