haltie
Üye
iyide allah billah askına hani nerde acıklama ? ben mi körüüm yoksa,ben konuyla ilgili açıklama yapılmaısnı istedimmesjaım silinmiş bumudur yani...eger yaptıgmız acıklamar zorunuza gidiyorsa yapmayın bu işi kardşeim..hakaret veya küfür içerikli yorum olmadıkça nedne siliersiniz mesajları ? kimsenın okumasını istemiyorsunuz cünkü rezil olacagınızı biliyorsunuz..bu meajıda silersiniz şimdi nede olsa eleştirilere açık bir site diilmiş burası bunu anladım..saygıdan bahsediyorsun ama asıl saygı kavramı sizde yok malesef..
İstediğini güzelce anlatırsan olur herkes yardım eder.Kullandığın tabirler rencide edici yanıltıcıydı.Neden rezil olalım onu anlamadım bence senin amacın farklı.Hakaret ve küfür dışında bir çok mesaj silinir ve onlar vardı sende.
FORUM KURALLARI
Eleştirini istediğini güzelce ifade edersen sorun yok herkes yardımcı olur.Ama yine saygı kavramı sizde yok rezil olacaksınız vb hoş olmayan tabirler kullanmışsın.Birde konudan yararlanan onlarca insan var yapılamayan olmayan bir durum olsa konu kaldırılır.
Şimdi Mehmet abi yukarıda yine anlatmış yapman için eğer konu dışında mesaj yazarsan yine silinecek bu sen değil herkes için geçerli