Bırakın Youtubeyi Skyfireyi Youtubenin Alternatifi Burda Hemde Programsız

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
SAol Mehmet abi güzel program....

bilalorg

bilalorg

Üye
tşk

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar

punqermojo

Üye
teşekkürler kardeş bu linki arkadaşa gönderdim ;)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim;)

simon54

simon54

Üye
6630 çalışırmı acap :hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Burada veriLen emekten 1 gram haberdar oLsanız gözLeriniz doLar , düşündükLerinizden utanırdınız ..

bu payLaşım ve anLatım TÜRK FORUMLARI' nda sadece Maxicep' de mevcuttur ve Mehmet tarafından

sağLanmıştır !!!

Lütfen biraz SAYGI , LÜTFEN ..

aryscat

aryscat

Üye
Gayer başarılı bi paylaşım... Özellikle telafonla dns ayarı konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşların işine yarayacağına inanıyorum...

ungood20

ungood20

Üye
emeğinize sağlık

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah razı olsun güzel yorumlarınız için:)

erkara_64

öncelikle tşkr ederim x6 da gayet temiz gideri var:)

gezicier

Üye
eline emegine saglik

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler güzel yorumlarınız daha güzel paylaşımları beraberinde getirecektir arkadaşlar:)

hakan.c

hakan.c

Üye
sağolasın eline sağlık..

fnldstntn

Üye
teşekkürler..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sesin gelmiyor mehmet abi :(

serun78

serun78

Üye
tşk dostum bi deneyelim :)

aborjin_21

aborjin_21

Üye
Burada veriLen emekten 1 gram haberdar oLsanız gözLeriniz doLar , düşündükLerinizden utanırdınız ..

bu payLaşım ve anLatım TÜRK FORUMLARI' nda sadece Maxicep' de mevcuttur ve Mehmet tarafından

sağLanmıştır !!!

Lütfen biraz SAYGI , LÜTFEN ..

iyide allah billah askına hani nerde acıklama ? ben mi körüüm yoksa,ben konuyla ilgili açıklama yapılmaısnı istedimmesjaım silinmiş bumudur yani...eger yaptıgmız acıklamar zorunuza gidiyorsa yapmayın bu işi kardşeim..hakaret veya küfür içerikli yorum olmadıkça nedne siliersiniz mesajları ? kimsenın okumasını istemiyorsunuz cünkü rezil olacagınızı biliyorsunuz..bu meajıda silersiniz şimdi nede olsa eleştirilere açık bir site diilmiş burası bunu anladım..saygıdan bahsediyorsun ama asıl saygı kavramı sizde yok malesef..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Git kardeşim yapamıyorsun ordaki açıklamayı okuyup bu kadar basit bi yapamıyorsan yapma işin gücün rast gelsin senden başka biri varmı yapamadım diyen profilinde n95 yazıyor tabi doğruysa en başkati linke gir telefonundan bu kadar basit

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle Telefonunuzda realplayer olması gerek symbianların çoğunda var
Evet arkadaşlar cep telefonundan video izlemek için artık youtube gerek yok alternatif burda Youtubedeki bütün videolar burda üstelik daha fazlası var ister izleyin ister telefona indirin Sadece video değil resimde arayıp indirebilirsiniz
Önemli: stream yazan yere hi(yüksek kalite) reg (düşük kalite) yazan yere tıklayıp izleyebilirsiniz
İndirmek için play yazan yere hi ve reg yazan yerlere tıklayıp indirin:oke:
Audio Only yazan yere tıklayıp müzik olarak indirin(hafıza kartında music download diye klasörün açıp içine atar)
Not: video izlemekte sorun yaşarsanız hangi bağlantıyı kullanıyorsanız real playerdeki erişim noktasınıda aynı yapın;)
Wifi Wlan İnternet Paketi hepsiyle çalışıyor
Bunu anlayamıyormusun:hmmm

Üst Alt