şu metni okudumda gözlerim doldu ya ekimin 30 u almışım N8 i ön siparişle geldim eve müzik filan atıyorum bir maxi ye bakıyım dedim bir de ne göriyim s^3 bölümü var daldım içeriye 1.5 seneyi geride bıraktık ama çok iyi arkadaşlar edindim bazıları banlandı bazıları fanlar nedeniyle bıraktı ama eski üyeleri özlüyorum hele birde msn adresimiz vardı ne muhabbet ederdik neyse uzatmayayım hayırlı olsun inşallah yeni telefonun mutlu eder seni
kalanlara selam olsun Yine bekleriz,oralarda sıkılırsın.güle güle...şimdilikçok iyi insanlar vardı bu bölümde Hasan. Ben dahi hatırlıyorumkalanlara selam olsun
Yine bekleriz,oralarda sıkılırsın.güle güle...şimdilik
Sen kal o zamangiden ben değilim![]()
Ö.D.Alikan kardeş seninle aynıu kaderi paylaşıyoruz bu konuda.. Ben de N8'i istemeyerek bir arkadaşıma 700 liraya verdim evo3D aldım ama 2. gününde ekranı kırdım şuan serviste sağlamlık açısından n8'in yanına bile yaklaşamaz ama tabi sistem olarak ç.ok teni olduğu için mükemmel bir cihaz 3D.. Sen dê 3D konusunda program vs kosusunda bana yardımcı olursan çok sevinirim...
Android Symbian'dan sonra insanı biraz attan düşmüşe çeviriyor. Çünkü Symbian'dan sonra Android kullanmak nasıl bir duygu şöyle tarif edeyim sağ elinizle sol kulağınızı kafanızın arkasından kaşımak gibi bir şey. Symbian'a göre çok üstün tartışılmaz özellikle sense arayüzü Android cihazlardaki en iyi arayüz bunu ben söylemiyorum ama dediğim gibi sağ el sol kulak hesabı
Eksikleri çokta olsa symbian gönlümde