Bir Veda da Benden. Elveda N8 - Elveda Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsharun

marsharun

Üye
Hayırlı olsun bakalım...

serinaga

serinaga

Üye
ELBET bir gün bizde farklı bir talep peşine düşeceğiz. Bu çok normal birşey. Ama asıl önemli olan sizin yaptığınız gibi dostça paylaşım ve güzel bir veda ... BRAVO !

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı olsun. :)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Android bölümüne de bir Madness, kurtuluş40, özgürr, WebStyle, FlightAir, ORCUNN vs vs daha adını unuttuğum arkadaşlardan lazım. Android bölümü çok pasif bir sıkıntı olduğunda bilmediğin bir şey sorduğunda cevap veren sayısı neredeyse yok gibi bir şey. Telefonu aldığım günden beri cihazdan yana hiç sıkıntım yok ama forumdan faydalanamaz oldum. Sanki Android bölümünü kimse takip etmiyormuş gibi gelmeye başladı farklı bir forum sitesine yönlenmek zorunda kaldım ama Maxicep'e alıştık zorluk çekiyoruz. Oyun bölümü gayet doyurucu hakkını vereyim.
Siz siz olun Symbian Bölümünün ve bölümde size her fırsatta yardımcı olmaya çalışan arkadaşların kıymetini bilin :s

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Tuba

fvb

Üye
Android i veya ios u 2 ay kullanin symbian oyuncak gibi geliyor symbian devri kapaniyo arkadaslar...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Alikan kardeş seninle aynıu kaderi paylaşıyoruz bu konuda.. Ben de N8'i istemeyerek bir arkadaşıma 700 liraya verdim evo3D aldım ama 2. gününde ekranı kırdım şuan serviste sağlamlık açısından n8'in yanına bile yaklaşamaz ama tabi sistem olarak ç.ok teni olduğu için mükemmel bir cihaz 3D.. Sen dê 3D konusunda program vs kosusunda bana yardımcı olursan çok sevinirim...

Uruloki

Uruloki

Üye
şu metni okudumda gözlerim doldu ya ekimin 30 u almışım N8 i ön siparişle geldim eve müzik filan atıyorum bir maxi ye bakıyım dedim bir de ne göriyim s^3 bölümü var daldım içeriye 1.5 seneyi geride bıraktık ama çok iyi arkadaşlar edindim bazıları banlandı bazıları fanlar nedeniyle bıraktı ama eski üyeleri özlüyorum hele birde msn adresimiz vardı ne muhabbet ederdik neyse uzatmayayım hayırlı olsun inşallah yeni telefonun mutlu eder seni

İncİnat

İncİnat

Üye
ben de yazın nokia 700 ümü satmayı düşünüyorum

Türe

Türe

Üye
hem kararindan dolayi tebrik ediyorum hem de hayirli olsun diyorum dostum :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:bye:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu metni okudumda gözlerim doldu ya ekimin 30 u almışım N8 i ön siparişle geldim eve müzik filan atıyorum bir maxi ye bakıyım dedim bir de ne göriyim s^3 bölümü var daldım içeriye 1.5 seneyi geride bıraktık ama çok iyi arkadaşlar edindim bazıları banlandı bazıları fanlar nedeniyle bıraktı ama eski üyeleri özlüyorum hele birde msn adresimiz vardı ne muhabbet ederdik neyse uzatmayayım hayırlı olsun inşallah yeni telefonun mutlu eder seni

çok iyi insanlar vardı bu bölümde Hasan. Ben dahi hatırlıyorum :( kalanlara selam olsun

Astrosman

Astrosman

Üye
:bye: :bye2:

cardanadam

cardanadam

Üye
:bye: hayırlı olsun güle güle kullan

mahirmete

mahirmete

Üye
Ben de sana katılıyorum çok yakında arkadaşım. N8 imi satıp 4s alıyorum. Şimdilik aletin Dubai'den gelmesini bekliyorum. Symbian iyidi güzeldi ama beni yıldırdı eksiklerini tamamlamayarak. Geri kaldı sadece. Son demlerimizi yaşıyoruz onunla :)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Alikan kardeş seninle aynıu kaderi paylaşıyoruz bu konuda.. Ben de N8'i istemeyerek bir arkadaşıma 700 liraya verdim evo3D aldım ama 2. gününde ekranı kırdım şuan serviste sağlamlık açısından n8'in yanına bile yaklaşamaz ama tabi sistem olarak ç.ok teni olduğu için mükemmel bir cihaz 3D.. Sen dê 3D konusunda program vs kosusunda bana yardımcı olursan çok sevinirim...

Tabiki bana pm den ulaşırsan konuşalım az çok çözdüm önemli mevzuları ama 2 günde ekranı kırmayı nasıl becerdin ya :s Android Symbian'dan sonra insanı biraz attan düşmüşe çeviriyor. Çünkü Symbian'dan sonra Android kullanmak nasıl bir duygu şöyle tarif edeyim sağ elinizle sol kulağınızı kafanızın arkasından kaşımak gibi bir şey. Symbian'a göre çok üstün tartışılmaz özellikle sense arayüzü Android cihazlardaki en iyi arayüz bunu ben söylemiyorum ama dediğim gibi sağ el sol kulak hesabı :) Eksikleri çokta olsa symbian gönlümde :(

saruman_me

saruman_me

Üye
Iyi günlerde. kullan kardeş hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt