Bir Veda da Benden. Elveda N8 - Elveda Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Bir Veda da Benden. Elveda N8 - Elveda Symbian
Öncelikle s.a dün açtığım konu istemeden yanlış yönlendirme olduğu için kapatılmış o sebeple düzeltme yaparak
yeniden açmak istedim çünkü amacım kapanma nedeninde söylenenler olmamakla beraber bir kaç dosta vefalı davranıp teşekkür etmek istedim.

22.11.2010 tarihinde aldığım N8 i yaklaşık 13 aylık kullanımdan sonra dün 750 TL ye bir arkadaşıma sattım. Telefonumu satma gibi bi düşüncem yoktu ve o yüzden de iyi bir fiyata satıldı çünkü çok uzun zamandan beri benden zorla isteyen ve ne kadar temiz kullandığımı bilen yakın bir arkadaşım istiyordu bende sonunda üzüle üzüle sattım.

N8 telefonumu ilk aldığım dönemde çok yardımlarını gördüğüm sorunlar yaşadığımda samimi yaklaşıp çözüm sunan Çin'de ikamet eden özzgürr isimli arkadaşımıza, Anna'ya geçişi basite indirgeyen anlatımından dolayı bir çok kişiden önce anna'yı kullanma sebebim WebStyLe arkadaşımıza, ilk Belle deneyimini yaşama fırsatını sunan MadNeSS arkadaşımıza, ve Belle'yi daha da öteye götürüp bu forumda gerçekten çok yararlı işler başaran Kurtuluş40 hocamıza bugüne kadar ki yardımlarından faydalarından ve forumdaki varlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bir çok arkadaşımız hala güncelleme beklerken ben Anna ve Belle'nin tüm sürümlerini kullanma fırsatını bulmuş oldum çok sağolun.
Forumdaki faydalarınızın devamını dilerim.

Symbian kullanıcısı arkadaşlara ve modlara iyi çalışmalar diliyorum.

İyi forumLar......

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kılınç, CryDaqqeR, Kurtuluş40 ve 5 diğerleri

uruno

uruno

Üye
Haydaaaaa.. oldumu şimdi yaa daha Orjinal belle yükleyecektik:)

SilentOne

SilentOne

Üye
yavaş yavaş millet bırakıyor symbianı yaprak dokumu başladı artık sen belleyi bukardar geç yayınla sonucu bu bnde mart yada nisan gibi 4s alıcam ama symbian dan da vaz geçmem

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
yavaş yavaş millet bırakıyor symbianı yaprak dokumu başladı artık sen belleyi bukardar geç yayınla sonucu bu bnde mart yada nisan gibi 4s alıcam ama symbian dan da vaz geçmem
aynen..bundan sonra ki telefonum belle li bişey olmayacak...

technoshark

technoshark

Üye
Hadi yoluna eywallah mutlu ol gülüm inşallah sen geçen günün ardından bir başına kalma inşallah :)

HTC EVo 3D hayırlı olsun :)

DxTR90

DxTR90

Üye
Hayırlı olsun hadi bakalım inşallah memnun kalırsın yeni telefonundan:) bende ilk fırsatta Sony Ericsson Xperia Neo almayı düşünüyorum...

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar telefonumu severek sattım nefret ederek değil hala N8 telefonu seviyorum aslında ama bir şeyi uzun zaman kullanınca insan değişiklik istiyor ve biliyorsunuz teknoloji zamana yenilmeye mahkum bir olay N8 de çıkalı 1 yıldan fazla oldu ama yinede bir çok yeni çıkan markaya hala kafa tutuyor. Konuyu farklı yerlere de çekmezsek sevinirim sonra admin ablalar abiler kitliyor :s

Tuba

Tuba

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan diyelim o halde arkadaşım madem burada emekleri geçenlere bir teşekkürün varmış Kurtuluş40 a teşekkürlerini sunmak istedin peki...
Konuya olumlu yaklaşalım arkadaşlar tebrik konusu olsun teşekkürü borç bilme olsun lütfen olumsuz eksi mesajlar yazmayın artık...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlı olsun.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
işte mükemmel bir veda metni. tebrikler arkadaşım şuana kadar veda eden arkadaşlar arasındaki en iyi kişisin :) hiç symbianı baltalamadan gidiyosun bravo :)

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
TheMadness

TheMadness

Üye
Androidde buluşuruz artık :) Ben de düşünüyorum androidli telefon. Symbian gördüğüm en stabil işletim sistemi fakat uygulama yok. Fakat Android en kısıtlamasız (çok az) işletim sistemi. + root yapınca süper olur. Bu arada; ben de Galaxy Note düşünüyorum. Bu mesajı yazmam Symbian'ı kötülemek için değil. Tartışma çıkartmayın lütfen.

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

ozggurr

ozggurr

Üye
[alikan];4256064' Alıntı:
Öncelikle s.a dün açtığım konu istemeden yanlış yönlendirme olduğu için kapatılmış o sebeple düzeltme yaparak
yeniden açmak istedim çünkü amacım kapanma nedeninde söylenenler olmamakla beraber bir kaç dosta vefalı davranıp teşekkür etmek istedim.

22.11.2010 tarihinde aldığım N8 i yaklaşık 13 aylık kullanımdan sonra dün 750 TL ye bir arkadaşıma sattım. Telefonumu satma gibi bi düşüncem yoktu ve o yüzden de iyi bir fiyata satıldı çünkü çok uzun zamandan beri benden zorla isteyen ve ne kadar temiz kullandığımı bilen yakın bir arkadaşım istiyordu bende sonunda üzüle üzüle sattım.

N8 telefonumu ilk aldığım dönemde çok yardımlarını gördüğüm sorunlar yaşadığımda samimi yaklaşıp çözüm sunan Çin'de ikamet eden özzgürr isimli arkadaşımıza, ..........faydalarından ve forumdaki varlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. ... çok sağolun.

İyi forumLar......

vefanizdan ve samimiyetimizi samimiyetle cevaplandirdiginizdan dolayi cok memnun oldum. arkadaslik budur. symbian ya da diger platformlar bir tarafa sizin tavriniz bir tarafa, cok mutlu ettiniz...
ben de size cok tesekkur ediyorum. cin halk cumhuriyeti'nden saygilar, sevgiler..

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım . Bende Galaxy S + düşünüyorum hadi hayırlısı .

sand_storm

sand_storm

Üye
ben n8 den vazgeçemem benim için önemli olan kameradır. Ha illede oyun olacaksa ps3 ve xbox dururken,telefonda oyun pek ilgimi çekmiyor.tamam yolda izde oynuyorsun ama psvitanın çıkmasına ne kaldıki :)

cardanadam

cardanadam

Üye
hayırlı olsun arkadaşım aslında bir symbianı bırakirken biri symbianlı oluyor kardeş o telefonu sattığın arkadaş burayı biliyormu eyer bilmiyorsa onuda üye yap bu siteye arkadaş kazanalım :good:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kılınç

aspereas

Üye
c6 yi satip ipod touch4 alsammi diye dusunuyorum bende

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun güle güle kullan diyelim o halde arkadaşım madem burada emekleri geçenlere bir teşekkürün varmış Kurtuluş40 a teşekkürlerini sunmak istedin peki...
Konuya olumlu yaklaşalım arkadaşlar tebrik konusu olsun teşekkürü borç bilme olsun lütfen olumsuz eksi mesajlar yazmayın artık...

Teşekkür ederim sağolun ve zaten yukarıdaki metinde hiçbir telefon markası belirtmemeye şunu aldım bunu aldım dememeye özen gösterdim.

----------Eklendi @ 17:41:35 ---------- Yazıldı @ 17:36:26 ----------

hayırlı olsun arkadaşım aslında bir symbianı bırakirken biri symbianlı oluyor kardeş o telefonu sattığın arkadaş burayı biliyormu eyer bilmiyorsa onuda üye yap bu siteye arkadaş kazanalım :good:

Sizin kafa süper çalışıyor dostum tebrik ederim :D Boşalan koltuğu hemen dolduralım hesabı hll olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Tuba
cardanadam

cardanadam

Üye
[alikan];4257074' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun ve zaten yukarıdaki metinde hiçbir telefon markası belirtmemeye şunu aldım bunu aldım dememeye özen gösterdim.

----------Eklendi @ 17:41:35 ---------- Yazıldı @ 17:36:26 ----------

Sizin kafa süper çalışıyor dostum tebrik ederim :D Boşalan koltuğu hemen dolduralım hesabı hll olsun :)
sen telefonu değiştirince maxicep'e girmiyecenmi benim amacım maxicep'e daha çok kullanıcı toplamak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[alikan];4256064' Alıntı:

N8 telefonumu ilk aldığım dönemde çok yardımlarını gördüğüm sorunlar yaşadığımda samimi yaklaşıp çözüm sunan Çin'de ikamet eden özzgürr isimli arkadaşımıza, Anna'ya geçişi basite indirgeyen anlatımından dolayı bir çok kişiden önce anna'yı kullanma sebebim WebStyLe arkadaşımıza, ilk Belle deneyimini yaşama fırsatını sunan MadNeSS arkadaşımıza, ve Belle'yi daha da öteye götürüp bu forumda gerçekten çok yararlı işler başaran Kurtuluş40 hocamıza bugüne kadar ki yardımlarından faydalarından ve forumdaki varlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bir çok arkadaşımız hala güncelleme beklerken ben Anna ve Belle'nin tüm sürümlerini kullanma fırsatını bulmuş oldum çok sağolun.

İyi forumLar......
Bu güzel yazı için teşekkürler,yeni işletim sistemin vede telefonun hayırlı olsun..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt