Telefon Tavsiyesi Bir Türlü Karar Veremiyorum (G3-Z2) - Z2 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

semihk88

Üye
Z2 kullandim hic memnun kalmadim isinma sorunu ve menu gecislerinde takilma sorunu vardi. Su anda g3 kullaniyorum android 5.0 da geldi cihaz sorunsuz çalışıyor.

0MG90

0MG90

Üye
Şu an Z2'den yazıyorum ve oyunları uzun süre oynama dışında ısınma yok hele menü geçişinde. Nedense Mediamark'ta kullandığım G3 kilidi açılırken bile kasıyordu.

Invoke

Invoke

Üye

Antutu mu kapıştırıyoruz. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar ısınma sorununu sadece Z2'ye atmak doğru değil. Yüksek donanım kullanan hemen hemen bütün cihazlarda bu var. Z2'de takılma sorunu yaşayan arkadaşa helal olsun , zoru başarmışsın.

Son düzenleme:

ensarrodi

Üye
İkisinde de pişman olup a keşke diğerini alsaydim diye üzülmesin hayirli olsun

lazye

lazye

Üye
evet g3 menü geçişlerinde kasıyor bunu bende deneyimledim zannedersem arayüzü yüzünden bu kasma oluyır z2 kastığını hiç görmedim ...

semihk88

Üye
Yalnız g3 32 gb modelini kullanıyorum. 16 gb modellerinde dediğiniz gibi takılma oluyor.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 almış sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Z2 aldım arkadaşlar.Cihaz 3g sorunu dışında mükemmel olmuş premium hissi yaşatıyor her anlamda. 3g sorunu çözümünü bilen varsa yazabilir mi acaba

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

semihk88

Üye
3g sorunu derken nasil bi sorun yasiyosun

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
3g sorunu derken nasil bi sorun yasiyosun
Örneğin eskiden neo v ile bir oyunda 3g açıkken 100 ping alıyordum(ne kadar az olursa o kadar iyi) şimdi z2 ile 3 g açıkken 800 ping alıyorum 2 g açıkken 400 ping filan.Yani oyun oynanmıyor

3g açıkken internette bile gezemiyorum.2g de gezebiliyorum ama yinede yavaş

semihk88

Üye
Sim kartin kesilmiş değil dimi?

lazye

lazye

Üye
çok ilginç ...

semihk88

Üye
Ondan kaynaklaniyor orjinal microsim kullan, cihazi bile bozar.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
0MG90

0MG90

Üye
Ben microSIM aldım sorun yaşamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

semihk88

Üye
vodafone gidip microsim istiyorum diyeceğim? Pek sanmıyorum çözüleceğini fakat deneyeyim yarın :tşk:
Bende z2 kullandigim dönemde yasadim bu sorunu sim kart ile çözüldü. O yüzden size sordum ne sorunu diye :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt