Telefon Tavsiyesi Bir Türlü Karar Veremiyorum (G3-Z2) - Z2 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Bir Türlü Karar Veremiyorum (G3-Z2) - Z2 Aldım
G3 ün üstün özellikleri
  • Kesinlikle ekran çerçeveyi sonuna kadar kullanmışlar ve z2 den 0.2 inç daha büyük ve 2k çözünürlüğe sahip, müthiş görünüyor
  • 16 gb daha fazla depolama
  • Ön kamera z2 nin ön kamerasından bariz bir biçimde daha iyi
  • batarya ve arka kapak çıkabiliyor
Z2 nin üstün özellikleri
  • Alüminyum kasa g3 den çok daha sağlam(bu çok önemli g3 drop testleri izledim telefon tuzla buz oluyor )
  • su geçirmeme (ne kadar işime yarar tartışılır)
  • 20.7 mp kamera (g3 ün kamerasına fark atamasa da renkler çok doygun)
  • 300 mah daha fazla batarya(genel olarak çok daha iyi gittiği söyleniyor şarjın)

Bir tarafta sağlamlık ve kullanım ömrü bir tarafta müthiş bir kullanıcı deneyimi yaşatacak müthiş ekran.

Ben iptal oldum siz çıkarırsınız inşallah bu durumundan.

Edit
z2 aldım arkadaşalar cihaz sanırım vodafone ile 3g de bir uyuşmazlığı var sıkıntı yaşıyor onun dışında her yönden tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Emre

Üye
Z2 tabiki ;)

askımm

Üye
Z2 sarj iyi gdi diyolar ama lg3 sarj bir gnu rhat ckario flim izlemeyi seviosan lg3 bn kullaniom pek oyun oynamam flim izliom gayet güzel ....

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
maizu mx4 al android qeyfini doya doya yaşa

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Z2 G3'ten üstün bir cihaz. Şöyle üstün G3'te 2k ekran var ama bu çözünürlüğe ne doğru düzgün batarya dayanıyor ne de cpu+gpu ha normal kullanımda her türlü götürür seni iki cihaz da zaten genel olarak pişman etmez. LG G3 ısındıkça performansı düşen bir telefon bunu incelemelerde söylediler yani telefon oyun oynarken baya ısınıyor bu sıkıntı değil ancak bu ısınma oyunlarda ufak tefek performans kayıpları yaşatıyor zaten bıçak sırtında bir çözünürlüğü olan telefonda oyun olayı biraz sıkıntılı belki yazılım güncellemesi ile çözülmüş olabilir bu sorun bilemicem. Xperia Z2 aldığımın ikinci haftası ömrümde hiçbir telefonumun üstüne birşey dökmeyen ben sütlü kahve döktüm şaka gibi ama su geçirmezliği beynime o kadar işlemiş ki bian bile korkmadım peçete ile sildim eve gelince de muslukta yıkadım zaman zaman yıkamaya başladım o günden sonra hayati bi mesele olmasa da su geçirmezlik güzel bişey illaki iş görür. Kamera konusunda Sony'e kimsenin kötü demeye hakkı yok birçok firma zaten Sony'den alıyor lensleri çekimleri güzel ön kamerası da güzel yerden yere vurulcak bir kamerası yok önde 2.2 mp zaten çoğunlukla ön kamerada Retrica gibi programlarla fotoğraf çekildiğinden harika gözüküyor bi de normal çekimlerde grenli gözüken görüntü çekim bittikten sonra rahatsız eden grenler birden siliniyor ve daha pürüssüz bir fotoğraf çıkıyor ortaya. G3'te de lazer otofokus varmış mesela artı olarak onun da kamerası güzel fotoğraflar çekiyor. Ancak alabiliyorken Xperia Z2 almak çok daha mantıklı geliyor bana. Ben de çok düşünmüştüm G3'ü çünkü G3'te bir mühendislik harikası var 5.5 inch ekranı utanmasalar neredeyse sıfır çerçeveye koycaklarmış cidden başarılı. Tasarımı da on numara ancak bana göre Xperia Z2'nin tasarımı daha iyi hatta Z3'ten de iyi. Son olarak ekran olayına çok fazla takılma Z2'nin parlaklığını sona çektiğimde bir süre sonra başımı ağrıtıyor. G3 alsan da parlaklığı tam açtığında şarjın biteceğinden sürekli kısmak zorundasın kısmazsan gözler için sağlıklı değil. G3'ün ekran olayından dolayı ilgileniyorsan direk Z2'ye yönel.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle bir sürü konu açıldı. Genel kanı , Z2'nin daha iyi olduğu yönünde. Benim de tercihim Z2'den yana.

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
z2

Invoke

Invoke

Üye
2K, 1080p farkını fark edemezsin 5-6"lik telefonda ama 5.5" ve daha ince çerçeveyle daha iyi durur G3.

Bu arada ben olsam Z2 alırdım, daha güzel bence. Zevk meselesi artık hangisi daha ağır basıyorsa... :D

0MG90

0MG90

Üye
Z2 almak daha mantıklı.

osicik

Üye
çok basit ikiside canavar dicek kadar iyi herşeyiyle paranı cebine koyar bide telleri yanyana koyar hangini beğenirsen alırsın pişman olmazsın....

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mantıken Z2. Ama ben G3'ü daha çok beğendim.

askımm

Üye
G3 bnce kullanndimdan demiyorum ama sos aglar arti flim icin cok gzel cihaz ekran cercevelri cok ince güzel 2 k ekran bu islemci gtmemis dgru sarj daokadar ktü dil ..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım z2 alacağım ama bakalım hayırlısı artık.Renk olarak beyaz siyah hangisini önerirsiniz

SpyChef

SpyChef

Üye
valla bende karar veremedim ama z2 biraz daha ağır basıyor sanki
Sanırım z2 alacağım ama bakalım hayırlısı artık.Renk olarak beyaz siyah hangisini önerirsiniz
beyaz güzel duruyor siyah çok parlıyor cam galiba.

lazye

lazye

Üye
kesinlikle z2 :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle G3 daha iyi bir cihaz... Tavsiyem G3 ...
Aldığında hak vereceksin .

0MG90

0MG90

Üye
Siyahı daha iyi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Renge de sen karar ver artık :) Bence de siyah almalısın acayip şekil duruyor.

Emre

Üye
g3de arka kapak çıkıyor z2de çıkmıyor.
LG'in KNOCK Codesi meşhur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG de batarya kit'i alırsan süper olur biri bitti Ötekini tak. Ben note 3 te öyle yapıyorum :D

Üst Alt