bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
bir soru?
merhaba arkadaşlar android,ios v blackberry için facebook messenger varmış nokia akıllı telefonları için böyle bir çalışması yok mu acaba? nokianın yeni telefonlarının diğerlerinden pek eksik değil.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

SuaT6027

SuaT6027

Üye
facebook massenger derken facenın nesını kullancanız? sohbet falan ıstıyorsanız bunun ıcın programlar var :D

m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
facebook massenger derken facenın nesını kullancanız? sohbet falan ıstıyorsanız bunun ıcın programlar var :D
biliyorum programlar olduğunu ama bu daha basit ve göz hoş geliyo o yüzden

SilentOne

SilentOne

Üye
sosical yar ya tvitini ve faceni bir kontrol ediyon

qsaw

qsaw

Üye
merhaba arkadaşlar android,ios v blackberry için facebook messenger varmış nokia akıllı telefonları için böyle bir çalışması yok mu acaba? nokianın yeni telefonlarının diğerlerinden pek eksik değil.
mağzaya gir araştır

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm hacı sen fmobi yi indir onda chat var ama sadece facebook için

SilentOne

SilentOne

Üye
ö.değil kardeşim 3.5g açık olsun daha iyi randıman alırsın sonra için bitince gsm e geçersin

m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
ö.değil kardeşim 3.5g açık olsun daha iyi randıman alırsın sonra için bitince gsm e geçersin
ben çift modda kullanıyorum memnunum herşeyinden kusursuz :) bide uygulama fazla olsa tadından ynmez :)

qsaw

qsaw

Üye
ben çift modda kullanıyorum memnunum herşeyinden kusursuz :) bide uygulama fazla olsa tadından ynmez :)
gerek olamdıkça çift modda kullanma şarjı fzla yer GSM Yeter facee girerken açarsın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
fmobi kullan her özellik var onda

m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
qsaw

qsaw

Üye
Bİr soru sormadan önce mağzaya bakınız yani mağza yetersiz ama o kadarda ezik değiliz :D :bye:

----------Eklendi @ 21:48:40 ---------- Yazıldı @ 21:47:35 ----------

Hani rahatsız ettiğinden değil ama siz daha fazla beklersiniz cevap yazmamızı felan

SuaT6027

SuaT6027

Üye
uygulama olarak az da olsa kullanılabılecek uygulama cok kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt