biliyorum programlar olduğunu ama bu daha basit ve göz hoş geliyo o yüzdenfacebook massenger derken facenın nesını kullancanız? sohbet falan ıstıyorsanız bunun ıcın programlar var![]()
mağzaya gir araştırmerhaba arkadaşlar android,ios v blackberry için facebook messenger varmış nokia akıllı telefonları için böyle bir çalışması yok mu acaba? nokianın yeni telefonlarının diğerlerinden pek eksik değil.
biliyorum ama onda chat yok bu diek chat whatsapp gibisosical yar ya tvitini ve faceni bir kontrol ediyon

indirdim teşekkürler gerçkten güzel bi uygulamahmm hacı sen fmobi yi indir onda chat var ama sadece facebook için
ben çift modda kullanıyorum memnunum herşeyinden kusursuzö.değil kardeşim 3.5g açık olsun daha iyi randıman alırsın sonra için bitince gsm e geçersin
bide uygulama fazla olsa tadından ynmez 
gerek olamdıkça çift modda kullanma şarjı fzla yer GSM Yeter facee girerken açarsınben çift modda kullanıyorum memnunum herşeyinden kusursuzbide uygulama fazla olsa tadından ynmez
![]()
onu yükledim zaten evet gerçekten iyipolluxea♪;4094155' Alıntı:fmobi kullan her özellik var onda

evet şarj anca birgün dayanıyo haklısıngerek olamdıkça çift modda kullanma şarjı fzla yer GSM Yeter facee girerken açarsın

malesef kardeşim işe yarar uygulama çk az yaben çift modda kullanıyorum memnunum herşeyinden kusursuzbide uygulama fazla olsa tadından ynmez
![]()
olsun ya zatn bundan şikayet ediyoruz ama sanki çok olsa hpsini kullanamayacağız ki
malesef kardeşim işe yarar uygulama çk az ya