Bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye

Hesap>Gizlilik Ayarları> (sayfanın ortasında Ayarları Özelleştir Linki Çıkacak ve oraya tıklayacaksın) > İlk Sırada Yer Alan Gönderilerimin Yanındaki Açılır Kutuya Tıklayacaksın Oradan Özelleştiri Seçeceksin Ardından Yeni Bir Pencere Açılacak Bu Kişilerin Yanındaki Açılır Kutudan Sadece Ben'i Seçip Okeylicen Olay bu biraz karmaşık anlatmış olabilirim bu arada

ben face açıp bunları uygularım baktım olmadı seni suçlayarak face yine dondururum galiba en iyisi bu ya dondurayım gitsin herkes kurtulsun :kop::kop:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Love Prince

Love Prince

Üye
aynı durum bendede oluyor :hmmm

sekinardi

sekinardi

Üye
bence gönderilerini özele almıştır.

asepsi

asepsi

Üye
Arkadaşlar eğer gizlilik ayarlarından bir arkadaşınız sizin görmenizi istemediği şeyleri (duvar, fotoğraf, etiketlenen resimler, notlar vs gibi) ayarlar ve sizi bunlardan mahrum ederse (kaldı ki bunun ne kadar umrunuzda olduğu bunları engelleyen kişinin gönlünüzdeki yeridir:islik ) siz o arkadaşın profiline girseniz de bunları zaten göremezsiniz.
Biraz karmaşık oldu ama kısaca özetleyeyim : profiline girdiniz yakın zamanda paylaşım yapmış ama sizin ana sayfada görünmüyorsa bu engelleme değildir.
Peki neden göremiyorsunuz? ve Çözüm nedir?
Buyrun genel sebep ve çözümü;
Genelde en belirgin sebebi arkadaşınızın haber kaynağından sizin tarafınızdan çıkarılmış olmasıdır ki konu şöyledir;

Haber Kaynağımda ne göreceğimi nasıl kontrol ederim?
Bir kişiyi Haber Kaynağınızdan gizlemek, birini Haber Kaynağınıza yeniden eklemek veya daha gelişmiş Haber Kaynağı tercihlerini düzenlemek için aşağıdaki talimatları izleyin.

Bir kişiyi veya haber türünü (örn. test) gizleme

Akışınızdan kaldırmak istediğiniz bir haberin üstüne gittiğinizde beliren "x" işaretine tıklayın. Ardından, açılan menüden bir seçenek seçin:
  • "Bu gönderiyi gizle" seçeneği, akışınızdan sadece o gönderiyi kaldıracaktır.
  • "[Kişinin adı]'dan gelenlerin tümünü gizle", gönderiyi kaldıracak ve o kişiden gelecek olan tüm gönderileri engelleyecektir.
  • "[Uygulamanın adı]'dan gelenlerin tümünü gizle", gönderiyi kaldıracak ve o uygulamadan gelecek olan tüm haberleri engelleyecektir.
  • "Spam olarak işaretle" seçeneği, gönderiyi kaldıracak ve gelecekte benzer haberlerin Haber Kaynağınızda gözükmesini önlemenize yardımcı olacaktır.

Çözüm;

Gizlediğiniz birisini Haber Kaynağınıza tekrar ekleme

1. Başlıca Haberler akışından, Haber Kaynağınızın altına gidip "Seçenekleri Düzenle"ye tıklayın.
  2. Açılan kutuda, gizlediğiniz tüm akışların listesi görünür. Bir arkadaşınızı arıyorsanız, o kişiyi bulmak için listeyi gözden geçirin. Bir Sayfayı veya uygulamayı arıyorsanız, bulmak için "Sayfalar" veya "Uygulamalar" sekmesini seçin.
  3. Gönderilerini tekrar görmek için "Haber Kaynağı'na Ekle"ye tıklayın.
  4. Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için "Kapat"a tıklayın.

Daha gelişmiş Haber Kaynağı tercihlerini düzenleme

1. Daha Fazla Haber akışından, Haber Kaynağınızın en altına gidip "Seçenekleri Düzenle"ye tıklayın.
  2. Açık alanlara adlarını yazarak "Daha Fazlasını Göster" veya "Gizle" listelerine arkadaşlar ekleyin; adlarının yanındaki "x" işaretine tıklayarak mevcut arkadaşları bu listelerden kaldırın. "Arkadaş Sayısı" alanındaki sayıyı değiştirerek Haber Kaynağınızda kaç arkadaşın gösterilmesini istediğinizi kontrol edebilirsiniz.
  3. "Kaydet"e tıklayın.
Umarım faydalı olmuştur arkadaşlar Saygılar sevgiler :oke:

He unutmadan tüm bunlara rağmen (yani haber kaynağında gizleme olmasına rağmen) benim profilin haber kaynağında da bazen bu tip şeyler oluyor ben bunu arkadaşların paylaşım aktivitelerine bağlıyorum. Normaldir fazla takmayın fani şeyler bunlar :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt