Gulu Gulu
Kapalı Hesap
hayır yanlış yapmamışsın. özür dileyerek de kendini küçük düşürme. bence özür dileme ortada özür dilenecek bir şey yok. asıl onun özür dilemesi gerek. klasik bir Türk kızı hareketi yapmış sadece (genelleme yapmıyorum) diğer anlattıklarında aynısını yapmış. kibarca reddedebilirler aslında, neden böyle davrandıklarını ben de çözemedim. anlayacağın bunlar tek senin başına gelmiyor o yüzden çok takmana gerek yok. bir çok kızla tanıştım konuştum hepsi durduk yere konuşmayı kesti.
ama belki de "bakalım ne yapacak" diye öyle davranmış da olabilir? hala kopabilecek misin diye denemiştir. böyle olmayadabilir çünkü arkandan "gerizekalı" demiş.. ama peşini bırakmamak lazım tabii. pes etmemek lazım. utanarak söylediğini bildiği halde ukala bir tavırda terslediyse o kızdan vazgeç bence. göründüğü gibi de olmayabilir kızlar çok karışık. ama şansını bi kaç kere deneyebilirsin. güzelce izah edersin durumu. eğer yine olmuyorsa terslerse salla.
ayrıca beni önerdiğin için teşekkür ederim @Symbianist
ama belki de "bakalım ne yapacak" diye öyle davranmış da olabilir? hala kopabilecek misin diye denemiştir. böyle olmayadabilir çünkü arkandan "gerizekalı" demiş.. ama peşini bırakmamak lazım tabii. pes etmemek lazım. utanarak söylediğini bildiği halde ukala bir tavırda terslediyse o kızdan vazgeç bence. göründüğü gibi de olmayabilir kızlar çok karışık. ama şansını bi kaç kere deneyebilirsin. güzelce izah edersin durumu. eğer yine olmuyorsa terslerse salla.
ayrıca beni önerdiğin için teşekkür ederim @Symbianist