başka bir tarayıcıyla indirmeyi dene, eklentide sorun yok.. sorun senin tarayıcıda olabilir, opera kullan mesela..eklentıdekı dosya ınmıo![]()
Bir yerlerde hata yapmış olmalısın mutlaka...Adımları sırayla yaptığından eminmisin..ne 5800 da işe yaradı ne de n96 da çok sinirlendim şimdi:eek:ff:
hack işlemin tam manasıyla olmamış ozaman, veya rompatcher yamalarını aktif etmemişsindir.yaptım herşey sorunsuz ama şimdi şu konudakileri yapmaya çalışıyorum ne yazikki linkler ölü biri yardım edebilirmi bahsettiğim konu : https://www.maxicep.com/forum/konu/n-gage-hakkinda-kurulum-yardim-hatalar-vs-hersey.570449/bu yöntemi yaptım ama n gage sis dosyasını kurmak istedim setifika hatası diyor ne yapmam lazım
Rompatcher dan open4all yamasını aktif edersen görünür..c:\sys\bin vardı uyguladıktan sonra yok oldu destek
Yükleme ayarlarını kontrol et, olmazsa bilgilerini yedekleyip soft format at, sorunsuz yüklenmesi lazım..Arkadaşlar bu işlerden hiç anlayan birisi değilim. Elimde Nokia E7 bir telefon var. Bu programları yükleyerek telefonumun içindeki sis dosyasını değiştirmem gerekiyor. Ancak sürekli sertifika hatası veriyor.
Konuyla ilgili destek verebilecek arkadaşlar özelden mesaj atarsa veya foruma yazarsa çok sevinirim.