Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

venqeful905

Üye
n95 8gb dada işe yarıyor çok saol ne zamandır bunu arıyodum sonsuz teşekkürler

- - - E

sdstc

Üye
e55 qwerty klavye denendi harika işliyor. Telefona restart attıktan sonra tekrar açmayı unutmayın.

djyusuf.03

Üye
eklentıdekı dosya ınmıo :(

krikotaj

Üye
Bu hack yöntemini kim bulduysa Allah ondan razı olsun..N79 işlem tamam.

ProKiller7

ProKiller7

Üye
Allah Senden Razı olsun

abdayd

Üye
çok sağ ol. olmayacak gibi görünüyordu ama.1.işleme kadar uyguladım oldu.

dervi

Üye
teşekkür ederim kardeşimmm anlatımın için. ben anlatımınla başarılı oldum.

G.IVARS

Üye
ne 5800 da işe yaradı ne de n96 da çok sinirlendim şimdi:off:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam arkadaşlar sorunu hallettim sonunda n gageyide kurdum ellerinize sağlık çok sağolun

tknsyn

Üye
teşekkürle c5-03 e yükledim

teknolojizz

Üye
Allah razı olsun Symbianist Youtube videosundaki gibi herşeyi yaptım ve direkt oldu. Allah Seni inandırsın 2 yıldır telefonu hacklemeye çalışıyordum ama diğer programlar işe yaramıyordu, senin sayende oldu, çok sağol. Buradan yapamayan arkadaşlara duyurulur işe yarıyor. Telefon modelim Nokia c5-00 güncel sürüm 071.005

yakup6203

yakup6203

Üye
sa arkadaşım süpersin n95 de oldu teşekür başarıların devamını diliyorum

kartal835

kartal835

Üye
c:\sys\bin vardı uyguladıktan sonra yok oldu destek

ucandeve1

Üye
Arkadaşlar bu işlerden hiç anlayan birisi değilim. Elimde Nokia E7 bir telefon var. Bu programları yükleyerek telefonumun içindeki sis dosyasını değiştirmem gerekiyor. Ancak sürekli sertifika hatası veriyor.

Konuyla ilgili destek verebilecek arkadaşlar özelden mesaj atarsa veya foruma yazarsa çok sevinirim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bu işlerden hiç anlayan birisi değilim. Elimde Nokia E7 bir telefon var. Bu programları yükleyerek telefonumun içindeki sis dosyasını değiştirmem gerekiyor. Ancak sürekli sertifika hatası veriyor.

Konuyla ilgili destek verebilecek arkadaşlar özelden mesaj atarsa veya foruma yazarsa çok sevinirim.
Yükleme ayarlarını kontrol et, olmazsa bilgilerini yedekleyip soft format at, sorunsuz yüklenmesi lazım..

Üst Alt