Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ThReApZ10LeE

Üye
Allah Razı Olsun Kardes sırf Bu yüzden Üye Oldum :ehe :oke: :yuru

Beho22

Beho22

Üye
bende tmkuaritine dosyası yok :OOOOOOO Yardııııımmmmmmmmmmmm :nono:

qaqaq7

Üye
mobile security indirme linki verebilir misıniz.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
denıyorum hade baqım inş olurda tel dondu sertifakaya sonu yukleyınce beklıorum açılmasını

- - - Eklendi - - -

DEDIKLERINI AYNEN YAPTIM TELEFONUM C7 BELLE 2 DK ARAYLA KAPANIP AÇILIOR YARDIMCI OLURMUSUN

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobil security i kaldırdınmı ?

düzelmediyse soft format at..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
sılmedım fakat olmuyor artık ama herTURLU YUKLEMEYI DENEDIM ILKINI VE 1. ADIMI KESINLIKLE ÇOK DIKATLIYDIM AMA OLMADI HALA SERTİFİKA ISTIOR DAHADA GORMEDIM C7 DE YAPAN ANCA IMEL ATIPDA YAPALEN VARSA IMELIYIMI VERIYIM

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sılmedım fakat olmuyor artık ama herTURLU YUKLEMEYI DENEDIM ILKINI VE 1. ADIMI KESINLIKLE ÇOK DIKATLIYDIM AMA OLMADI HALA SERTİFİKA ISTIOR DAHADA GORMEDIM C7 DE YAPAN ANCA IMEL ATIPDA YAPALEN VARSA IMELIYIMI VERIYIM
mobil security i kaldır,

senin telefon belle refresh sanırım, senin telefona bu işlemlere ilave olarak bir kaç işlem daha yapılması gerekiyor..

Örneğin s^3 ler için olan install dosyasını C:/sys/bin konumuna attın mı?

- - - Eklendi - - -

atıktan sonra mesaj yaz, bir işlem daha yapacağız ve onun dosyasını upload edeceğim....

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
KARDEŞ attım hepsini denedım olmadı

- - - Eklendi - - -

ensonda aynen p dedını yaptım rardan çıkarımpda dendım rarlıda denddım gne olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eğer C:/sys/bin klasörüne installserver.exe dosyasını atıp telefonu tekrar başlattıysan aşağıdaki linki tıkla ve zip dosyaysını download et, zip dosyasını x-plore ile aç içindeki dosyayı yine x-plore ile C:/patches klasörüne at, sonra rompatcher ı çalıştırıp içindeki 3 yamayıda aktif et tamamdır...

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
tmm hemen uyguluyorum baqıyım

- - - Eklendi - - -

SERTİFİKA HATASI UYGULAMA SAĞLAYIISIYLA GÖRÜŞÜN DIORR HALA

- - - Eklendi - - -

BU ARADA ROM PACHTERDE 3 DEIL 2 YAMA VAR

- - - Eklendi - - -

PEKİ BU MOBILE ANTI VURIS SILMESEM BİŞİ OLRMU BENDE PRO ARIODUM GÜZEL BİŞEYE BEN ZIOR

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tmm hemen uyguluyorum baqıyım

- - - Eklendi - - -

SERTİFİKA HATASI UYGULAMA SAĞLAYIISIYLA GÖRÜŞÜN DIORR HALA

- - - Eklendi - - -

BU ARADA ROM PACHTERDE 3 DEIL 2 YAMA VAR

- - - Eklendi - - -

PEKİ BU MOBILE ANTI VURIS SILMESEM BİŞİ OLRMU BENDE PRO ARIODUM GÜZEL BİŞEYE BEN ZIOR
verdiğim zip dosyasının içindekini C:/patches klasörüne atacaksın, o zaman rompatcher da üç yama görülecek...

- - - Eklendi - - -

telefona antivirüs kurmana gerek yok, telefonu kasmaktan başka bir işe yaramaz, o nedenle kaldır...

furkankara1997

Üye
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion kuramıyorum nasıl kurucam nokia ovi suite hata veriyo

zoradam09

Üye
n95 8 gb versiyon 35.0.001 sertifika tarih oldu teşekkürler dostum :)

eroyeren

eroyeren

Üye
bu nedır ya? Xplore kullanmamız gerekıyor hacklemek ıcın ama xplorede sertıfıka hatası verıyor. ne sacma bı dururmdur ya?

Üst Alt