Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

inanu

inanu

Üye
ilkönce konuyu açan arkadaşa teşekkürler gerçekten symbian telefonları hacklemenin en kolay yolu bu

coderusun blogunda bile yazıyor ingilizcesi bu

1. Unpack Quarantine archive to C drive. Use X-Plore. You should get C:\tmquarantine\ path.
2. Install Anti-Virus
3. Launch Anti-Virus
4. Go to Options - Quarantine list
5. Do Options - Restore at all files
6. Close Anti-Virus and delete it.
7. Install RomPatcher+
8. Launch RomPatcher+ and apply patches

şimdi arkadaşlar sertifikaya son.zip isimli dosyayı klasöre çıkartın x plore dosya yöneticisi varsa telefonunuzda

sertifikaya son klasörünün içindeki tmquarantine isimli klasörü C: ye kopyalayın bilgisayardanda kopyalayabilirsiniz

komple klasör halinde,sonra Mobile_Security isimli antivirüs programını kuruyoruz kurulum tamamlanınca restart phone

yani telefon yeniden başlatılsın mı diyecek No deyin,Mobile_Security isimli programı açın Options oradan Quarantine list deyin,

PatcherShadow.ldd, PatcherS3.ldd, Patcher.ldd üç tane dosya göreceksiniz,Optionsa basın Mark/unmark seçeneği içinde Markall deyin,

optionsa basın Restore deyin sorduğu soruların hepsine Yes deyin, Antivirüs programını kapatın RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion isimli

programı kurun C: ye yani telefon hafızasına kuracaksınız, kurulum bittikten sonra Rom Patcherı açın iki seçeneği işaretleyin yeşil ışık

yanarsa olay tamamdır,işiniz bittikten sonra Mobile_Security antivirüs programını kaldırın.Bu Yöntemi Kullanarak E72 v054.005 Hackledim...

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ben başka bir yerden bulmuştum tabi bazı eklemelerle bu hale geldi. Zaten en güzel yani internet ve pc olmadan hack yapması.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bende yukarıdaki yazılanları yapıyorum herşey kuruluyor ancak sys\bin\patcher*.LDD diye bir hata yazıyor patcher çalışmıyor :(

----------------------mutlu SON-------------------------

Düzelettim şöyle bir sorun vardı önce en baştan aldım normal olarak teli resetledim (*#7370#) sonrada başka bir dosya yönetici kurdum xplorer değil oldu bütün yaptığım bu bidahada tel sıfırlamam 4 saatime mal oldu :D

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Eee maalesef her zaman öyle kolay olmayabiliyor. Sonuca ulaşmışsın hadi hayırlı olsun. Bu arada hack olmuyor demesin kimse bir yanlışlık yapıyordur kesinlikle derim. Daha bugün bir e7'de denedim tek seferde yaptım.

Aydem1r

Üye
5730XM ilk işlemde hallettim çok teşekkürler bir de arkadaşlar ben telefonuma güncelleme yapamiyorum forumda bayağı bi araştırdım her türlü yöntemi denedim ama hep hatalı işlem uyarısı ya da bağlantı kesilmesi yaşıyorum navifirm, phoneix, ovi suite ve telefonun kendisinden ne yaptıysam olmadı yardım lütfen 100.48.122 versiyon bu

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
5730XM ilk işlemde hallettim çok teşekkürler bir de arkadaşlar ben telefonuma güncelleme yapamiyorum forumda bayağı bi araştırdım her türlü yöntemi denedim ama hep hatalı işlem uyarısı ya da bağlantı kesilmesi yaşıyorum navifirm, phoneix, ovi suite ve telefonun kendisinden ne yaptıysam olmadı yardım lütfen 100.48.122 versiyon bu
rica ederim. Phoenix ile gerçekten güncelleme yapmıyorsa ya product kodu ya sürümü yanlış seçiyorsundur.

inanu

inanu

Üye
bende yukarıdaki yazılanları yapıyorum herşey kuruluyor ancak sys\bin\patcher*.LDD diye bir hata yazıyor patcher çalışmıyor :( ----------------------mutlu SON------------------------- Düzelettim şöyle bir sorun vardı önce en baştan aldım normal olarak teli resetledim (*#7370#) sonrada başka bir dosya yönetici kurdum xplorer değil oldu bütün yaptığım bu bidahada tel sıfırlamam 4 saatime mal oldu :D

rom patcherı açtığında şu hatayı alan arkadaşlar sys\bin\patcher*.LDD restore yaparken tüm dosyaları seçmemişsiniz PatcherShadow.ldd, PatcherS3.ldd, Patcher.ldd bu üçünün yanında işaret olmasına dikkat edin, xplore yada başka dosya yöneticisiyle kopyalamakta zorluk çekiyorsanız bilgisayardanda mousenin sağ tuşuyla tmquarantine klasörünü c: ye kopyalayabilirsiniz görünmez ama kopyalanır.

• Beğen

lastdream

Üye
çok teşekkürler. şimdi 5800'da denedim oldu.. aylardır bununla uğraşıyordum. sonunda hallettim :)))

• Beğen

altair740

Üye
kardeş siseditörü kurdum dediğin uygulamaları yapıyorum yine süresi geçmiş sertifika diyor yardımcı olabilirmisin

• Beğen

n.n70

Üye
tmm iii diosunda ama imzalı x plore yi nerden bulacam ben

• Beğen
inanu

inanu

Üye
tmm iii diosunda ama imzalı x plore yi nerden bulacam ben

xplorenin 1.52 sürümü hacklenmemiş telefonlara kuruluyor önce xploreyi kur sonra c.rackı kur buradan

http://www.maxicep.com/symbian-3-do...v-1-52-no-hack-no-3sn-sorunsuz-li-449190.html

----------Eklendi @ 20:49:26 ---------- Yazıldı @ 20:38:46 ----------

yaptığım hacki videoya çektim youtubedan izlemek isterseniz buradan

indirmek isterseniz boyut 2mb 3gp formatında net ister bilgisayardan ister telefondan izleyebilirsiniz buradan

konuyu açan arkadaşım istersen linkleri konunun başına al millet çabuk ulaşşın.

----------Eklendi @ 20:55:05 ---------- Yazıldı @ 20:49:26 ----------

kardeş siseditörü kurdum dediğin uygulamaları yapıyorum yine süresi geçmiş sertifika diyor yardımcı olabilirmisin

telefonu hackleyememişşin kardeş sis editörle alakası yok süresi geçmiş sertifika hatası alıyorsan telefonun tarihini 1-2 sene geri al kurarsın o zaman.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler. şimdi 5800'da denedim oldu.. aylardır bununla uğraşıyordum. sonunda hallettim :)))
rica ederim. Hayırlı olsun.

----------Eklendi @ 23:43:58 ---------- Yazıldı @ 23:42:01 ----------

xplorenin 1.52 sürümü hacklenmemiş telefonlara kuruluyor önce xploreyi kur sonra c.rackı kur buradanhttp://www.maxicep.com/symbian-3-do...v-1-52-no-hack-no-3sn-sorunsuz-li-449190.html----------Eklendi @ 20:49:26 ---------- Yazıldı @ 20:38:46 ----------yaptığım hacki videoya çektim youtubedan izlemek isterseniz buradan indirmek isterseniz boyut 2mb 3gp formatında net ister bilgisayardan ister telefondan izleyebilirsiniz buradan konuyu açan arkadaşım istersen linkleri konunun başına al millet çabuk ulaşşın.----------Eklendi @ 20:55:05 ---------- Yazıldı @ 20:49:26 ----------telefonu hackleyememişşin kardeş sis editörle alakası yok süresi geçmiş sertifika hatası alıyorsan telefonun tarihini 1-2 sene geri al kurarsın o zaman.
Eline sağlık. Pc'ye geçince alırım linki.

biricigim26

biricigim26

Üye
Eywallah kardeşim Telefonum NOKİA X6 çok uğraştım ama hiç birinde olmadıydı bunda oldu çok teşekkür ederim.. İlk bölümde sertifikaya son klasörüyle çözüldü iş emeğine sağlık.

• Beğen

alimfiliz

Üye
aynen bu oldu çok teşekkür ederim

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hayırlı olsun dostlar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
konuda bazı düzenlemeler yaptım xplore ve anlatımın inanu tarafından hazırlanmış videosunu ekledim.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
rompatcher + dan sys/bin/Patcher*.LDD Not Found! Hatası aldımm. Yardııım. Telefon Model E71

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher + dan sys/bin/Patcher*.LDD Not Found! Hatası aldımm. Yardııım. Telefon Model E71

aynı hata başkalarında da oldu restoreye kadar olan kısmı dikkatli okuyup tekrardan yap. xplore kullan, özellikle klasörü olduğu gibi c'ye atmaya özen göster. silip en baştan yapman gerek.

Mücahit G

Mücahit G

Üye

aynı hata başkalarında da oldu restoreye kadar olan kısmı dikkatli okuyup tekrardan yap. xplore kullan, özellikle klasörü olduğu gibi c'ye atmaya özen göster. silip en baştan yapman gerek.

Abim şimdide InstallServerRP+ kırmızı .s

Üst Alt