Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Xplore zaten signed kendi sitesinde

dingil34,5

dingil34,5

Üye
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.
Bnim telefonda quarantine list BOŞ Hiçbişey yok onun için restore olmuyor.
kardeş hem hafıza kartına hem telefon hafızasına at tmquarantine dosyasını çıkacaktır ;)

----------Eklendi @ 16:47:32 ---------- Yazıldı @ 16:31:41 ----------

ya bende aktif olmuyo open4all yani mavi açınca da çarpı işareti çıkıyo başında bin dll sys bişey hatası veriyo :(

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Işte sorun şu ki diğer 5800'larda oldu da siz neyi yanlış yapıyorsunuz onu anlayamadım.

bynefret76

Üye
xpolere sisx i telefonum yüklemiyor

sevalkan

Üye
e 71 olmuyor hala sertifika hatası alıyorumm

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher kuruldu mu?

SHS

SHS

Üye
eyvallah

mu2ti

Üye
mobil security çalışmadı bende...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
5800'da birkaç kişide oldu. Olmayan arkadaşlar silip restart atip tekrar denesinler.

xeuszt

Üye
mobile security'i yükledikten sonra telefon sürekli olarak kendini resetlemeye başladı. daha önce umuhack ve dr. web ile hacklediğim için de tekrardan onlarla hackleyemiyorum. şimdi tekrardan mobile security resetlemeye başlamasın telefonu baştan denediğimde temiz telefonda?

editleyeyim hemen mesajımı; olay mobile security'nin başlangıçta çalışmak istemesinden kaynaklanıyor zannedersem. programı yükledikten sonra "yeniden başlatılsın mı?" sorusuna hayır cevabı daha sağlıklı olabiliyor. ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne yapıyorsunuz anlamadım gitti. Dikkat edersen konuda c6-01'in de hack yapıldığını yazdım. Bunu birisi yaptım dedi konuda onun için ekledim. Ne yaptığınıZi nasıl reset hatası aldığınızı bilmiyorum. Ama birinin aynı telefonu hacklemis olması o telefonda ise yaradıgina işarettir. Onun dışında hack isinin her zaman riski vardır. Zaten risk sevmeyen kişiler bu isi yapmasa daha iyi olur. Ha risk de ne olur format atarsın hepsi bu. Kısacasi ben reset atma hatası ile karşılaşmadim. Sorumluluk sende kalıyor. Ben uğraşırım dersen dene.

YkPkY

YkPkY

Üye
Valla ne yapıyorsunuz anlamadım gitti. Dikkat edersen konuda c6-01'in de hack yapıldığını yazdım. Bunu birisi yaptım dedi konuda onun için ekledim. Ne yaptığınıZi nasıl reset hatası aldığınızı bilmiyorum. Ama birinin aynı telefonu hacklemis olması o telefonda ise yaradıgina işarettir. Onun dışında hack isinin her zaman riski vardır. Zaten risk sevmeyen kişiler bu isi yapmasa daha iyi olur. Ha risk de ne olur format atarsın hepsi bu. Kısacasi ben reset atma hatası ile karşılaşmadim. Sorumluluk sende kalıyor. Ben uğraşırım dersen dene.

:oke:

• Beğen
ali.44

ali.44

Üye
n79da işe yaradı süpersin teşekkür

• Beğen

JoGa

Üye
kardeşimm sen süpersin beni öyle bi sorundan kurtardın ki
helall olsun sana
emeğine sonsuz saygım :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
maalesef adamım e6 ya yine hiçbiri işlemedi.verdiğin sertifikaların hiçbiri iş görmedi.bu yöntemler 2011 serisinden alttaolanlar için.dikkatimi çekti çünkü yapan arkadaşların telefonları 2010 ve daha eski yazılımda olanlar...
eline emeğine sağlık

----------Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:04:21 ----------

vay siz burada mıydınız :) epeydir v 3 bölümünde yazmıyorsunuz herhalde

başka sorunlar varda pek ilgilenemedim bir kaç gün arkadaşım

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
maalesef adamım e6 ya yine hiçbiri işlemedi.verdiğin sertifikaların hiçbiri iş görmedi.bu yöntemler 2011 serisinden alttaolanlar için.dikkatimi çekti çünkü yapan arkadaşların telefonları 2010 ve daha eski yazılımda olanlar...eline emeğine sağlık----------Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:04:21 ----------başka sorunlar varda pek ilgilenemedim bir kaç gün arkadaşım
rompatcher bile mi yüklenmedi?

----------Eklendi @ 21:19:19 ---------- Yazıldı @ 21:17:44 ----------

n79da işe yaradı süpersin teşekkür
rica ederim hayırlı olsun.

----------Eklendi @ 21:20:20 ---------- Yazıldı @ 21:19:19 ----------

kardeşimm sen süpersin beni öyle bi sorundan kurtardın ki helall olsun sanaemeğine sonsuz saygım :)
sağolasin. Işinizi gördü ise ne mutlu bize.

YkPkY

YkPkY

Üye
rompatcher bile mi yüklenmedi?

----------Eklendi @ 21:19:19 ---------- Yazıldı @ 21:17:44 ----------

bende rompatcher vardı zaten 3.1

3çeşit sertifika vermişsin.singtool da sertifikalayıp,yüklediğim zaman sertifika kısıtlanıyor hatası veriyor.sertifikalamadığım zaman zaten sertifika hatası veriyordu.yani başka sertifika kabul etmiyor.developer sitesinden aldığım sertifikalarda bi işe yaramadı.hani o toplu sertifika veren site.

yani telefonum yine büzük ezik kaldı :(

biraz daha araştırayım bakayım yeni icatlar çıkmışmı.

bi video vardı piyasada
wietnamlı adam e6sına wietnam yazılımıyla uda dosyasına installserver dosyasını gömüp phoenixle hackliyor.
aynı şeyleri ben yapıyorum,telefon sonuna kadar yazılımı yemiyor.yok anlamadım gitti ben bu işi.geçende tekrar yeniden uğraştım yok.
tık yok neiş bilemedim.tılsımlımı bu tel anlamadım

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla verdiğim 30 years sertifikasına güveniyorum aslında. Rompatcher yamalari aktifken onunla sertifikalayinca kurulması lazım gibi geliyor bana. Ama şu da var o olmasa bile. Sadece open4all yaması çalışıyor olsa bile program kurmanın bir yolu daha var. En son onu söyleyeceğim . Şimdilik pratik olanları deneyelim.

Üst Alt