kardeş hem hafıza kartına hem telefon hafızasına at tmquarantine dosyasını çıkacaktıroptions-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.
Bnim telefonda quarantine list BOŞ Hiçbişey yok onun için restore olmuyor.

bunu yüklemiyor muxpolere sisx i telefonum yüklemiyor
Valla ne yapıyorsunuz anlamadım gitti. Dikkat edersen konuda c6-01'in de hack yapıldığını yazdım. Bunu birisi yaptım dedi konuda onun için ekledim. Ne yaptığınıZi nasıl reset hatası aldığınızı bilmiyorum. Ama birinin aynı telefonu hacklemis olması o telefonda ise yaradıgina işarettir. Onun dışında hack isinin her zaman riski vardır. Zaten risk sevmeyen kişiler bu isi yapmasa daha iyi olur. Ha risk de ne olur format atarsın hepsi bu. Kısacasi ben reset atma hatası ile karşılaşmadim. Sorumluluk sende kalıyor. Ben uğraşırım dersen dene.

vay siz burada mıydınız
epeydir v 3 bölümünde yazmıyorsunuz herhaldevay siz burada mıydınızepeydir v 3 bölümünde yazmıyorsunuz herhalde
rompatcher bile mi yüklenmedi?maalesef adamım e6 ya yine hiçbiri işlemedi.verdiğin sertifikaların hiçbiri iş görmedi.bu yöntemler 2011 serisinden alttaolanlar için.dikkatimi çekti çünkü yapan arkadaşların telefonları 2010 ve daha eski yazılımda olanlar...eline emeğine sağlık----------Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:04:21 ----------başka sorunlar varda pek ilgilenemedim bir kaç gün arkadaşım
rica ederim hayırlı olsun.n79da işe yaradı süpersin teşekkür
sağolasin. Işinizi gördü ise ne mutlu bize.kardeşimm sen süpersin beni öyle bi sorundan kurtardın ki helall olsun sanaemeğine sonsuz saygım![]()
rompatcher bile mi yüklenmedi?
----------Eklendi @ 21:19:19 ---------- Yazıldı @ 21:17:44 ----------
bende rompatcher vardı zaten 3.1
3çeşit sertifika vermişsin.singtool da sertifikalayıp,yüklediğim zaman sertifika kısıtlanıyor hatası veriyor.sertifikalamadığım zaman zaten sertifika hatası veriyordu.yani başka sertifika kabul etmiyor.developer sitesinden aldığım sertifikalarda bi işe yaramadı.hani o toplu sertifika veren site.
yani telefonum yine büzük ezik kaldı
biraz daha araştırayım bakayım yeni icatlar çıkmışmı.
bi video vardı piyasada
wietnamlı adam e6sına wietnam yazılımıyla uda dosyasına installserver dosyasını gömüp phoenixle hackliyor.
aynı şeyleri ben yapıyorum,telefon sonuna kadar yazılımı yemiyor.yok anlamadım gitti ben bu işi.geçende tekrar yeniden uğraştım yok.
tık yok neiş bilemedim.tılsımlımı bu tel anlamadım