Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ak42

ak42

Üye
kardeşim benim telefon hacklı de bi arkada yaptım onda da 5800 var dediklerini harfien uyguladım olmadı genede biraz uğraşıyim sonucu yazarım

----------Eklendi @ 01:35:19 ---------- Yazıldı @ 01:34:44 ----------

olmadı hocam eline koluna sağlık

YkPkY

YkPkY

Üye
Valla verdiğim 30 years sertifikasına güveniyorum aslında. Rompatcher yamalari aktifken onunla sertifikalayinca kurulması lazım gibi geliyor bana. Ama şu da var o olmasa bile. Sadece open4all yaması çalışıyor olsa bile program kurmanın bir yolu daha var. En son onu söyleyeceğim . Şimdilik pratik olanları deneyelim.

rompatcher hiç yüklenmiyor bile,bırak yamanın aktifliği.s^3lerde zor senin yöntem.
neyse araştırmaya devam yapacak bişey yok

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher hiç yüklenmiyor bile,bırak yamanın aktifliği.s^3lerde zor senin yöntem.neyse araştırmaya devam yapacak bişey yok
ingilizce var mıydı sende? Hani ben de çevirir yazarım da zaman acısından diyorum. Direkt bulduğum şeylere yönlendirecegim .

YkPkY

YkPkY

Üye
ingilizce var mıydı sende? Hani ben de çevirir yazarım da zaman acısından diyorum. Direkt bulduğum şeylere yönlendirecegim .
olur adamım.özelden link at.bi çözeymeye çalışayım.sonra paylaşırsın forumda.gece 4e kadar araştırdım bişey bulamadım ben

----------Eklendi @ 12:57:10 ---------- Yazıldı @ 12:55:32 ----------

olur adamım.özelden link at.bi çözeymeye çalışayım.sonra paylaşırsın forumda.gece 4e kadar araştırdım bişey bulamadım ben.bütün yabancı forumlar umu mobil securityden bahsediyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalım olmaz diyen bir kardeşimiz de kurtuldu hack belasından.

deathlesshe

deathlesshe

Üye
C6-01 de oldu çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

bgdesperado

Üye
eline emegine saglik arkadasim su anda n85 cileri sevindirdin :) sorunsuz yukleme yapabiliyor telefon artik sertifika da neymis diyor adeta :)

tekrardan tesekkurler.

rompacher i hafiza kartina attim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
eline emegine saglik arkadasim su anda n85 cileri sevindirdin :) sorunsuz yukleme yapabiliyor telefon artik sertifika da neymis diyor adeta :)tekrardan tesekkurler.rompacher i hafiza kartina attim
hayırlı olsun. Ne mutlu ki kurtulmussun

u_cosar

u_cosar

Üye
Ellerine SAĞLIK Şuan kullanıyorum

• Beğen

emrecanözhancan

Üye
5800 v 60 0.003 te olmuyor mobil security i e yemi atacaz

umt07

umt07

Üye
Kardeşim öncelikle sana çok teşekkür ederim. Telefon modelim N81 8GB. Söylediğin adımları yaptım ama rompatcher da bi şık kırmızı yanınca (open4all yeşildi diğeri kırmızıydı) bu sefer instalserverı kurdum. herşey sorunsuz oldu. Şimdi sana 2 sorum olcak.. 1) mobile security'i kaldıramıyorum? 2) Telefonumun hacklendiğini nasıl anlayabilirim? Lütfen yardımcı olurmusun??

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle sana çok teşekkür ederim. Telefon modelim N81 8GB. Söylediğin adımları yaptım ama rompatcher da bi şık kırmızı yanınca (open4all yeşildi diğeri kırmızıydı) bu sefer instalserverı kurdum. herşey sorunsuz oldu. Şimdi sana 2 sorum olcak.. 1) mobile security'i kaldıramıyorum? 2) Telefonumun hacklendiğini nasıl anlayabilirim? Lütfen yardımcı olurmusun??
mobile securityi menude iken c tuşuna basmak suretiyle silemiyorsan, uygulama yöneticisine girip silmeyi dene o da olmazsa uninstallking kurup sil. Diğer yandan eğer programlarda sertifika hatası vermiyorsa artık hack olmuş demektir.

----------Eklendi @ 00:14:14 ---------- Yazıldı @ 00:13:24 ----------

5800 v 60 0.003 te olmuyor mobil security i e yemi atacaz
nasıl yani anlamadım.

umt07

umt07

Üye
şimdi daha öncede söylediğim gibi dediklerini yaptım. Şuan sis ve sisx formatındaki tüm uygulama-oyun fln yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı alıyorum. 5-6 farklı dosyayıda denedim. Yine Forumda verilen binpda lı n-gage 2.0 oyunlarını yüklerken "unable to install game (error -5)" uyarısı alıyorum. yardımcı olursan sevinirim...

süwari

Üye

1.
Mobile_Security uygulamasını kurun.

2.
tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.

3. 1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.

4.
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersionadlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi)

Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz.

İşte bu kadar. Eksik bir yer yok galiba biraz kısa oldu. Ama ne yaparsınız zaten kısa bir yöntem. Sorun çıkarsa yardımcı oluruz.

çoook tşk ediyorum sana arkadaşım 4-5 aydır bu tlfonu hacklemek için uğraşıyorum üsteki yöntem ile tek seferde hackledim bu arada tlfonum E52 son güncel versiyon e52 kullanıp hack yapamayan arkadaslara duyrulur bu yöntem işe yarıyor

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
şimdi daha öncede söylediğim gibi dediklerini yaptım. Şuan sis ve sisx formatındaki tüm uygulama-oyun fln yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı alıyorum. 5-6 farklı dosyayıda denedim. Yine Forumda verilen binpda lı n-gage 2.0 oyunlarını yüklerken "unable to install game (error -5)" uyarısı alıyorum. yardımcı olursan sevinirim...
orada yazan her yöntem birbirinden bağımsız ise yarıyor. Hepsini birden yapmayın. Dosya bozuk diyorsa c sys bin içindeki installserver.exe dosyasıni sil diğer yönteme geç. Sonucu bekliyorum.

----------Eklendi @ 15:21:50 ---------- Yazıldı @ 15:20:32 ----------

çoook tşk ediyorum sana arkadaşım 4-5 aydır bu tlfonu hacklemek için uğraşıyorum üsteki yöntem ile tek seferde hackledim bu arada tlfonum E52 son güncel versiyon e52 kullanıp hack yapamayan arkadaslara duyrulur bu yöntem işe yarıyor
hayırlı olsun. Iyi günlerde kullan :)

umt07

umt07

Üye
dostum ztn tüm yöntemleri bir arada yapmadım rom patcherda 2 seçenekten (open4all olmayanı) biri kırmızı yandığı için instalserveri kurdum. Hani şuan herhangi bir dosyayı yüklemek istediğimde dosya bozuk uyarısı alıyorum yükleme hiç başlamıyor... ozamn bne şimdi instalserveri silip 2.YÖNTEM'e mi geçeyim?

h716043

h716043

Üye
dostum ztn tüm yöntemleri bir arada yapmadım rom patcherda 2 seçenekten (open4all olmayanı) biri kırmızı yandığı için instalserveri kurdum. Hani şuan herhangi bir dosyayı yüklemek istediğimde dosya bozuk uyarısı alıyorum yükleme hiç başlamıyor... ozamn bne şimdi instalserveri silip 2.YÖNTEM'e mi geçeyim?

Rompacth nereye kurduysan orda bulunan patches klasörun içinde bulunan intsal diye başlayan dosyayı sil sonra 2.yöntem ile olan sana uygun dosyayı c/sys/bin klasöre at eğer önceden orda aynı dosya var ise sil öyle at

• Beğen
umt07

umt07

Üye
Allah sizlerden razı olsun, çok teşkkür ederim yardımcı olduğunuz için. Sorunumu nasıl hallettiğimi söyliyim belki birine yardımcı olmuş olurum...

Tel modelime uygun olmayan instalserverı yüklemişim. ben 9.1 sanıyordum. yaptığım küçük bir araştırma sonucu 9.2 olduğunu öğrendim :)

Sonuç: N81 8GB başarıyla hacklenmiştir.... 8-10 tane oyun yükledim hepsini sorunsuz oynuyorum ;)

• Beğen

Üst Alt