Valla verdiğim 30 years sertifikasına güveniyorum aslında. Rompatcher yamalari aktifken onunla sertifikalayinca kurulması lazım gibi geliyor bana. Ama şu da var o olmasa bile. Sadece open4all yaması çalışıyor olsa bile program kurmanın bir yolu daha var. En son onu söyleyeceğim . Şimdilik pratik olanları deneyelim.
ingilizce var mıydı sende? Hani ben de çevirir yazarım da zaman acısından diyorum. Direkt bulduğum şeylere yönlendirecegim .rompatcher hiç yüklenmiyor bile,bırak yamanın aktifliği.s^3lerde zor senin yöntem.neyse araştırmaya devam yapacak bişey yok
olur adamım.özelden link at.bi çözeymeye çalışayım.sonra paylaşırsın forumda.gece 4e kadar araştırdım bişey bulamadım beningilizce var mıydı sende? Hani ben de çevirir yazarım da zaman acısından diyorum. Direkt bulduğum şeylere yönlendirecegim .
olur adamım.özelden link at.bi çözeymeye çalışayım.sonra paylaşırsın forumda.gece 4e kadar araştırdım bişey bulamadım ben.bütün yabancı forumlar umu mobil securityden bahsediyoringilizce var mıydı sende? Hani ben de çevirir yazarım da zaman acısından diyorum. Direkt bulduğum şeylere yönlendirecegim .
rica ederim hayırlı olsun.C6-01 de oldu çok teşekkürler.
hayırlı olsun. Ne mutlu ki kurtulmussuneline emegine saglik arkadasim su anda n85 cileri sevindirdinsorunsuz yukleme yapabiliyor telefon artik sertifika da neymis diyor adeta
tekrardan tesekkurler.rompacher i hafiza kartina attim
sağolasınEllerine SAĞLIK Şuan kullanıyorum
mobile securityi menude iken c tuşuna basmak suretiyle silemiyorsan, uygulama yöneticisine girip silmeyi dene o da olmazsa uninstallking kurup sil. Diğer yandan eğer programlarda sertifika hatası vermiyorsa artık hack olmuş demektir.Kardeşim öncelikle sana çok teşekkür ederim. Telefon modelim N81 8GB. Söylediğin adımları yaptım ama rompatcher da bi şık kırmızı yanınca (open4all yeşildi diğeri kırmızıydı) bu sefer instalserverı kurdum. herşey sorunsuz oldu. Şimdi sana 2 sorum olcak.. 1) mobile security'i kaldıramıyorum? 2) Telefonumun hacklendiğini nasıl anlayabilirim? Lütfen yardımcı olurmusun??
nasıl yani anlamadım.5800 v 60 0.003 te olmuyor mobil security i e yemi atacaz
çoook tşk ediyorum sana arkadaşım 4-5 aydır bu tlfonu hacklemek için uğraşıyorum üsteki yöntem ile tek seferde hackledim bu arada tlfonum E52 son güncel versiyon e52 kullanıp hack yapamayan arkadaslara duyrulur bu yöntem işe yarıyor
1. Mobile_Security uygulamasını kurun.
2. tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.
3. 1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın.
4. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersionadlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi)
Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz.
İşte bu kadar. Eksik bir yer yok galiba biraz kısa oldu. Ama ne yaparsınız zaten kısa bir yöntem. Sorun çıkarsa yardımcı oluruz.
orada yazan her yöntem birbirinden bağımsız ise yarıyor. Hepsini birden yapmayın. Dosya bozuk diyorsa c sys bin içindeki installserver.exe dosyasıni sil diğer yönteme geç. Sonucu bekliyorum.şimdi daha öncede söylediğim gibi dediklerini yaptım. Şuan sis ve sisx formatındaki tüm uygulama-oyun fln yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı alıyorum. 5-6 farklı dosyayıda denedim. Yine Forumda verilen binpda lı n-gage 2.0 oyunlarını yüklerken "unable to install game (error -5)" uyarısı alıyorum. yardımcı olursan sevinirim...
hayırlı olsun. Iyi günlerde kullançoook tşk ediyorum sana arkadaşım 4-5 aydır bu tlfonu hacklemek için uğraşıyorum üsteki yöntem ile tek seferde hackledim bu arada tlfonum E52 son güncel versiyon e52 kullanıp hack yapamayan arkadaslara duyrulur bu yöntem işe yarıyor

dostum ztn tüm yöntemleri bir arada yapmadım rom patcherda 2 seçenekten (open4all olmayanı) biri kırmızı yandığı için instalserveri kurdum. Hani şuan herhangi bir dosyayı yüklemek istediğimde dosya bozuk uyarısı alıyorum yükleme hiç başlamıyor... ozamn bne şimdi instalserveri silip 2.YÖNTEM'e mi geçeyim?