Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
symbianist kardeş öncelikle x-polare dosyasını yüklerlen bazı uyarılar veriyo ışte bağlantıları kontrol etme arama yapma falan. bende n95 8gb de deniyecem ama bunlarin hiç bi zararı olmaz dimi çünkü telimde çok fotom müziğim falan var yani sonunda telefon sıfırlanmaz dimi

h716043

h716043

Üye
bişey olmaz sen 1. Aşamayı yap olur ben yaptım n95 te oldu

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
silinme olmaz çok çok yüklerdiklerini kaldırırsın. bunun adı hack diye korkmayın :) konunun başına ben eklesem mi ki diye düşündüm bu hackin zararlı olmadığını. sonra da baktım konu iyice uzayacak.

----------Eklendi @ 22:25:07 ---------- Yazıldı @ 22:24:46 ----------

en iyisi ayrı bir konu açayım ama bu defa da altlara düşer gider.

nalbantt

Üye
Elhamdülillah oldu.e52 de çalıştı.inşaallah caizdir.bilen varmı?

inanu

inanu

Üye
bir sorun olmaz format atılınca bir şey kalmıyor zaten bu işlemleri yapma amacımız sertifika hatası almadan tüm programları telefona yükleyebilmek.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Mobile securitye uygulamasını nerden yüklüyoruz ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi konuda mevcut. Yazılanlari aynen uygula.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
abi delirecem ya tamam x-polareyi yukledim mobile securityide yukledim. Ama şu tmquarintina yı nerden yükleyicez x-polareye nasıl atıcaz.

mstf_l

mstf_l

Üye
abi delirecem ya tamam x-polareyi yukledim mobile securityide yukledim. Ama şu tmquarintina yı nerden yükleyicez x-polareye nasıl atıcaz.

Sertifikaya son zip inin icinde var onu c nin kok klasorune at x plore ile sonra mobile securtyi ac querantina list de gelenlerin hepsine restore de daha sonra da rompatcher ı kur

----------Eklendi @ 11:18:53 ---------- Yazıldı @ 11:17:03 ----------

symbianist konuya 5800 ve 6220 classic i ekleyebilirsin arkadaslaarımda denedim calısıyor

----------Eklendi @ 11:19:13 ---------- Yazıldı @ 11:18:53 ----------

yoksa e63 te ekle kendi telefonum

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Sertifikaya son zip inin icinde var onu c nin kok klasorune at x plore ile sonra mobile securtyi ac querantina list de gelenlerin hepsine restore de daha sonra da rompatcher ı kur

----------Eklendi @ 11:18:53 ---------- Yazıldı @ 11:17:03 ----------

symbianist konuya 5800 ve 6220 classic i ekleyebilirsin arkadaslaarımda denedim calısıyor

----------Eklendi @ 11:19:13 ---------- Yazıldı @ 11:18:53 ----------

yoksa e63 te ekle kendi telefonum

Tmquarintanıyı desteklemiyor diyor kardeş

----------Eklendi @ 11:54:01 ---------- Yazıldı @ 11:25:00 ----------

yüklerken tmquarintinayı desteklemiyor diyip yüklemiyo nasıl yapıcam

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
Tmquarintanıyı desteklemiyor diyor kardeş

Nasıl desteklemiyor diyor klasoru xplore ile c ye tasıyacaksın burda kim desteklemiyor diyecek

----------Eklendi @ 11:56:08 ---------- Yazıldı @ 11:54:17 ----------

tm querantine yi bir yere yuklemeyeceksin direk c diskine atacaksın

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Nasıl desteklemiyor diyor klasoru xplore ile c ye tasıyacaksın burda kim desteklemiyor diyecek

----------Eklendi @ 11:56:08 ---------- Yazıldı @ 11:54:17 ----------

tm querantine yi bir yere yuklemeyeceksin direk c diskine atacaksın

Tamam abi bak şimdi hepsini yaptım da bak mobile securityede Qarintina liste girip hepsini restore edeceksiniz diyosunuz işte oraya giriyorum hiç bişey bilmiyo no data diyo öyle

• Beğen
inanu

inanu

Üye
Tamam abi bak şimdi hepsini yaptım da bak mobile securityede Qarintina liste girip hepsini restore edeceksiniz diyosunuz işte oraya giriyorum hiç bişey bilmiyo no data diyo öyle

yanlış bir yere çıkartmışsın demek tmquarantine klasörünü

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
klasory direk c ye at bunun icin klasorun ustunde copyala de c diskinin ustune gelip bas

• Beğen
inanu

inanu

Üye
sertifikaya son.zip isimli klasöre gir tmquarantine isimli klasörün üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan çıkar de c: nin üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan seç de tamamdır, sonra sertifikaya son.zip isimli klasöre git mobil securityi kur
quarantine liste gel mark/unmark seçeneğinde mark all de restore yap, sertifikaya son.zipe gel rompatcherı kur yamaları aktif et yeşil olacak ikiside.

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
sertifikaya son.zip isimli klasöre gir tmquarantine isimli klasörün üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan çıkar de c: nin üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan seç de tamamdır, sonra sertifikaya son.zip isimli klasöre git mobil securityi kur
quarantine liste gel mark/unmark seçeneğinde mark all de restore yap, sertifikaya son.zipe gel rompatcherı kur yamaları aktif et yeşil olacak ikiside.

Abicim x-polare sertifikaya son diye bi klasör olmuyo çünkü zaten ben onları telefonun kendi web tarayıcısıyla indirdiğimde direk zipe atıyo ve uygulamaları hemen inderip yüklüyor

----------Eklendi @ 15:33:27 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------

Abicim x-polare sertifikaya son diye bi klasör olmuyo çünkü zaten ben onları telefonun kendi web tarayıcısıyla indirdiğimde direk zipe atıyo ve uygulamaları hemen inderip yüklüyor

• Beğen
inanu

inanu

Üye

----------Eklendi @ 15:33:27 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------

1)xplore programını yükledin mi?

2)telefondan indiriyorsun nereye kaydediyorsun?

• Beğen

Üst Alt