Symbianist
Üye
rica ederim. hayırlı olsunilk 4 aşamada oldu çok teşekkürler5800
![]()
rica ederim. hayırlı olsunilk 4 aşamada oldu çok teşekkürler5800
![]()
bişey olmaz sen 1. Aşamayı yap olur ben yaptım n95 te oldu
konunun başına ben eklesem mi ki diye düşündüm bu hackin zararlı olmadığını. sonra da baktım konu iyice uzayacak.Elhamdülillah oldu.e52 de çalıştı.inşaallah caizdir.bilen varmı?
abi delirecem ya tamam x-polareyi yukledim mobile securityide yukledim. Ama şu tmquarintina yı nerden yükleyicez x-polareye nasıl atıcaz.
Sertifikaya son zip inin icinde var onu c nin kok klasorune at x plore ile sonra mobile securtyi ac querantina list de gelenlerin hepsine restore de daha sonra da rompatcher ı kur
----------Eklendi @ 11:18:53 ---------- Yazıldı @ 11:17:03 ----------
symbianist konuya 5800 ve 6220 classic i ekleyebilirsin arkadaslaarımda denedim calısıyor
----------Eklendi @ 11:19:13 ---------- Yazıldı @ 11:18:53 ----------
yoksa e63 te ekle kendi telefonum
Tmquarintanıyı desteklemiyor diyor kardeş
Nasıl desteklemiyor diyor klasoru xplore ile c ye tasıyacaksın burda kim desteklemiyor diyecek
----------Eklendi @ 11:56:08 ---------- Yazıldı @ 11:54:17 ----------
tm querantine yi bir yere yuklemeyeceksin direk c diskine atacaksın
Tamam abi bak şimdi hepsini yaptım da bak mobile securityede Qarintina liste girip hepsini restore edeceksiniz diyosunuz işte oraya giriyorum hiç bişey bilmiyo no data diyo öyle
sertifikaya son.zip isimli klasöre gir tmquarantine isimli klasörün üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan çıkar de c: nin üzerine gel menü seçeneğine bas dosya oradan seç de tamamdır, sonra sertifikaya son.zip isimli klasöre git mobil securityi kur
quarantine liste gel mark/unmark seçeneğinde mark all de restore yap, sertifikaya son.zipe gel rompatcherı kur yamaları aktif et yeşil olacak ikiside.
Abicim x-polare sertifikaya son diye bi klasör olmuyo çünkü zaten ben onları telefonun kendi web tarayıcısıyla indirdiğimde direk zipe atıyo ve uygulamaları hemen inderip yüklüyor
----------Eklendi @ 15:33:27 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------
Abicim x-polare sertifikaya son diye bi klasör olmuyo çünkü zaten ben onları telefonun kendi web tarayıcısıyla indirdiğimde direk zipe atıyo ve uygulamaları hemen inderip yüklüyor