Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye

Tarihi bir yıl geri alıp yüklemeyi dene...

Yine olmadı. Bi format falan mı atsam

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tarihi geri alıyorum bu sefer de telefon ayarlarıyla oynanmış diye hata veriyor. Deli oldum

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tarihi geri alıyorum bu sefer de telefon ayarlarıyla oynanmış diye hata veriyor. Deli oldum
bilgilerini yedekleyip bir soft format at, ayrıca yükleme ayarlarını da kontrol et..

Yazılım yükleme 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'kapalı' olacak...

Forumda farklı versiyon signed x-plore lar var onları da dene..

kamil500

Üye
burda adminlerden kimse varmi bana yardimci olsun lutfen x plorerin signed versiyonunu yuklemeye chalisiyorum yinede sorun var diyor. Ekrana su soz geliyo Expired certification lutfen yardimci olun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
burda adminlerden kimse varmi bana yardimci olsun lutfen x plorerin signed versiyonunu yuklemeye chalisiyorum yinede sorun var diyor. Ekrana su soz geliyo Expired certification lutfen yardimci olun

Yükleme ayarlarını yukardaki mesajda söylediğim gibi yap, yine hata verirse bilgilerini yedekleyip telefona bir soft format at...

oguz9507

oguz9507

Üye
çok sağolasın usta

- - - Eklendi - - -

çok sağolasın usta

ahlatli13

ahlatli13

Üye
sonunda başardım emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık .

- - - Eklendi - - -

bizim tvnin kodu yok burada nasıl eklerim

İnfinityPower

Üye
Allah razı olsun :) çok sağolun :) Nokia E5 te sorunsuz :)

mete71

Üye
eline sağlık arkadaşım saol

luckyluck1

Üye
Allah senden razı olsun kardeşim benim . Adamın dibisin . Bu programı yapmada yardımcı olan herkesten Allah razı olsun

Bundan sonra tek cep sitesi :
www . Maxicep . com

ihsahin01

ihsahin01

Üye
ben programı falan kurdum 5800 xm sorunsuz kuruldu, gravity tam sürüm yükleyeceğim ama gravity 1.32 undifned tır hacklemeniz gerekir diyor bunu nasıl hackleyeceğim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben programı falan kurdum 5800 xm sorunsuz kuruldu, gravity tam sürüm yükleyeceğim ama gravity 1.32 undifned tır hacklemeniz gerekir diyor bunu nasıl hackleyeceğim ?

Birincisi undifned değil unsigned diyordur, eğer bu konudaki işlemleri sırasıyla doğru bir şekilde yaptıysan Rompatcher yamalarını aktif edip sorunsuzca yükleyebilirsin

yakup6203

yakup6203

Üye
Ben yaptım süper oldu artık her program oyun yükleyebiliyorum helal olsun
emege saygım sonsuzdur tşk

ihsahin01

ihsahin01

Üye

Birincisi undifned değil unsigned diyordur, eğer bu konudaki işlemleri sırasıyla doğru bir şekilde yaptıysan Rompatcher yamalarını aktif edip sorunsuzca yükleyebilirsin

tmm oldu tşk :tşk::yuru

mkalpakoglu

Üye
Hocam işe yaradı E71 telefonumda teşekkür ederim.

Numan3469

Üye
çok tşkkürler krdşm...

sefasvcn

sefasvcn

Üye
ohh bee hackledim çook saol kardeşim Allah razı olsun :) telefonum e71 .

devrimile

devrimile

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle ellerinize sağlık E6 da oldu. Ben nokıa 603 kullanıyorum fp2 de olmadı maalesef bu kolay yöntemin nokıa 603 fp2 için olanı da olsa ne güzel olacak ya :)

Üst Alt