cihangir15
Üye
Telefon modelin nedir???
nokia e6 dün gece yorumları okurken c patchese bi dosya atılması gerektiğini yazmışsın atınca oldu çok teşekkür ederim uğraştırdı biraz

Telefon modelin nedir???

nokia e6 dün gece yorumları okurken c patchese bi dosya atılması gerektiğini yazmışsın atınca oldu çok teşekkür ederim uğraştırdı biraz![]()
Birinci sayfada ekte var...Ben telefonuma hard format atınca hack gitti sitedede s60v3 signed xplore bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Nasıl bir hata alıyorsun???rompatcheri yukleyemedim
x-plore ile C:/ kök dizininde patches klasörü olup olmadığını kontrol et , varsa büyük ihtimalle içindeki yamaları silmişsindir...merhaba... Rom pathcer'a girince no pathces diyor ne yapacağım ?
öncelikle konu için teşekkürler çok faydalı bir konu bi yerde takıldım x-plore programını bir türlü kuramıyorum sertifika hatası veriyor sadece bu program kaldı diğerlerini kurdum ne yapmam gerekli.?
Abi yav Qfs.mobi'deki patches klasörunü bulamıyorum... Linke tıklıym, Qfs.mobi yükleme sayfası çıkıyo... Başka biryere upload etseniz...
- - - Eklendi - - -
link kırık, qfs.mobi'nin ana sayfası çıkıyor
Abi yav Qfs.mobi'deki patches klasörunü bulamıyorum... Linke tıklıym, Qfs.mobi yükleme sayfası çıkıyo... Başka biryere upload etseniz...
- - - Eklendi - - -
link kırık, qfs.mobi'nin ana sayfası çıkıyor
- - - Eklendi - - -
Lütfen yardım edin yaa
x plore sertifika hatası diyo. Bunun sertifikasız olanı yok mu