Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
arkadaşım ben x plore yi tarihi geri alarak kurdum ama şimdi de mobile security programını kuramıyorum sertifika süresi geçmiş hatası veriyor:S

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
arkadaşım ben x plore yi tarihi geri alarak kurdum ama şimdi de mobile security programını kuramıyorum sertifika süresi geçmiş hatası veriyor:S

x-ploreyi kurduysan tarihi düzeltiniz , tekrar deneyin.

bilal66900

Üye
Allah senden razi olsun n95 8gb başarili bir şekilde oldu

Klaas

Üye
@Symbianist, çok teşekkür ederim kardeşim. E63 Rm-437 510.21.010 sistem kararlı çalışıyor. Selametle.

karizmasml

Üye
tşkrler

ivanirkow

Üye
akşam deneyeceğim teşekkürler

murat_6666

Üye
harika çalisma tesekkurler telefonum n8 ve basarili oldu emegi geçen arladaslara tesekkue

WaRNiNG19

Üye
ilk başta yapmışstım teli formatladım aynı şeyleri yapıyorum fakat olmuyorrrrrrrrr ? c7 nokia belle reflesh

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ilk başta yapmışstım teli formatladım aynı şeyleri yapıyorum fakat olmuyorrrrrrrrr ? c7 nokia belle reflesh
belle refreshi hacklemek için öncelikle bu link'e tıkla ve zip dosyasını download et

Sonra x-plore ile zip dosyasını aç, içinde iki adet zip dosyası çıkacak.
installserverS^3.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna at.

installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat..

Sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki tüm yamaları aktif et, artık hack işlemin tamamdır...

Yapamadığın veya olmayan bir yer olursa mesaj yazman yeterli...

alibak

Üye
gerçekten çok kolay oldu teşekkürler..

samsungsa

Üye
Teşekkürleeer e72 olduuuuu tikir tikir harfiyen uyun oluyor

Rakbenadam54

Rakbenadam54

Üye
teşekkürler

sanal hacker

sanal hacker

Üye
teşlkürr

djmetin1351

Üye
n86 yı başarıyla hacledim eyvallah

Memento Mori

Üye
teşekkürler

akasyamal

Üye
arkadaşım proğramı indirdim (xplore) sertifikaya son klasörü yok onu nerden indiricem

Shocovate

Üye
allah razı olsun :)

cihangir15

Üye
yardımcı olurmusunuz yamalar aktif yeşil oldu dosyalarıda doğru attım olmadı antivirüs programını telefon hafızasına kurmamştım ondan olabilir mi ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Üst Alt