Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu 3g de normal hepsi sarj yemesi en az sarj vifi edge 3g sıralama boyle bana gore birde telefonda pil tasarruf varsa acık olmalı ama uygulamalar gec çalışıyor

Uzun sayılacak bir süredir (5 yıl) Android kullanıyorum. 3G sağlıklı olduğu yer de cihaz aşırı şarj tüketmez. Tabi ki en fazla şarjı 3G yer orası ayrı mevzu ama düşük 3G kapsamlı alanlarda daha çok şebekeye ulaşma çabası yüzünden cihaz daha fazla güç tüketiyor.

Pil tasarrufu pek işe yarayan bir şey değil. Yeni yeni Sony Stemina ve Samsung Ultra Güç Mod iş görüyor. Onun dışında ki uygulamalar aman aman bir fark yaratmıyor hatta bazı şarj bile tüketiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: androfilex ve genco15

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Her zaman diyorum 4.operatör gelmezse fiyatlar düşmez ve hizmet kaliteside artmaz.

phasan

phasan

Üye
Her zaman diyorum 4.operatör gelmezse fiyatlar düşmez ve hizmet kaliteside artmaz.
Suan avea uygun ama kalıtenkonusunda birsey diyemem de 20 tl ile 30 TL arası avea da herkese acık 3gb ve ustu bir paket gormedim hep 2gb

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
genco15

genco15

Üye
avea çekim konusunda sıkıntılı evet ama yavaş yavaş baz istasyonları dikerek bu sorunu aşmaya çalısıyor mugla koteklı de vodafone bodrum katta cekmezken avea full ama sorun su kı sokakta bıle bazen cekmedıgı oluyor bu konuda anlam veremıyorum umarım 4g ile sağlam bı atak yaparak bu konuya kesın bı cozum yaparlar

phasan

phasan

Üye
avea çekim konusunda sıkıntılı evet ama yavaş yavaş baz istasyonları dikerek bu sorunu aşmaya çalısıyor mugla koteklı de vodafone bodrum katta cekmezken avea fu ll ama sorun su kı sokakta bıle bazen cekmedıgı oluyor bu konuda anlam veremıyorum umarım 4g ile sağlam bı atak yaparak bu konuya kesın bı cozum yaparlar
Onu bende farkettim cekim yavaş yavaş gelişiyor ama hiç değişmez cekim sorunu 1800 kullanırsa

Sarangni

Sarangni

Üye
AveA bunca yıldır hala neden bu kadar geri kaldı anlamak mümkün değil. Bimcell, FB Cell, GS Cell, TS Cell gibi sevis sağlayıcı hizmetlerini de verdiğini düşününce azımsanmayacak bir yapıya sahip. Ben bulunduğum şehrin merkezine 10 dakika mesafede oturuyorsam ve 3G hizmetini sağlıklı alamıyor isem bunun sebebi gerekli çalışmaların yapılmamasıdır. Şehir merkezi olmasa yine anlarım da bu kadar da olmaz ki. Evde Wi-Fi varda çok fazla hissetmiyorum ama olmasa direk AveA ile bağları kopardım.

phasan

phasan

Üye
AveA bunca yıldır hala neden bu kadar geri kaldı anlamak mümkün değil. Bimcell, FB Cell, GS Cell, TS Cell gibi sevis sağlayıcı hizmetlerini de verdiğini düşününce azımsanmayacak bir yapıya sahip. Ben bulunduğum şehrin merkezine 10 dakika mesafede oturuyorsam ve 3G hizmetini sağlıklı alamıyor isem bunun sebebi gerekli çalışmaların yapılmamasıdır. Şehir merkezi olmasa yine anlarım da bu kadar da olmaz ki. Evde Wi-Fi varda çok fazla hissetmiyorum ama olmasa direk AveA ile bağları kopardım.
Avea ekadar gelişirse gelişsin türkcell yada vodafone gibi olamayacaktır evde hep sıkıntı 1800 gsm frekansı

Sarangni

Sarangni

Üye
Avea ekadar gelişirse gelişsin türkcell yada vodafone gibi olamayacaktır evde hep sıkıntı 1800 gsm frekansı
900 GSM Frekansı duvarları geçme konusunda 1800 göre çok daha başarılı. 900 GSM Frekansı çekim konusunda daha avantajlı oda bir gerçek. Yalnız bu AveA için bir bahane olamaz. Çünkü Turkcel ve Vodafone 900-1800 iki frekansı da kullanıyor. AveA ise sadece 1800 kullanıyor. O zaman yapısal değişime gidecek. İnsanlar verdiği paranın hakkını alamadıktan sonra ne işe yarar 1800. 4G nasıl frekansları aldı acaba soruları da şimdiden akla gelmiyor değil?

phasan

phasan

Üye
900 GSM Frekansı duvarları geçme konusunda 1800 göre çok daha başarılı. 900 GSM Frekansı çekim konusunda daha avantajlı oda bir gerçek. Yalnız bu AveA için bir bahane olamaz. Çünkü Turkcel ve Vodafone 900-1800 iki frekansı da kullanıyor. AveA ise sadece 1800 kullanıyor. O zaman yapısal değişime gidecek. İnsanlar verdiği paranın hakkını alamadıktan sonra ne işe yarar 1800. 4G nasıl frekansları aldı acaba soruları da şimdiden akla gelmiyor değil?
4g gelsin 3 yıl sonra neler olacak gercek ayrıca avea ismi tarih oluyor artık tek marka tek isim türk telekom

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Uzun sayılacak bir süredir (5 yıl) Android kullanıyorum. 3G sağlıklı olduğu yer de cihaz aşırı şarj tüketmez. Tabi ki en fazla şarjı 3G yer orası ayrı mevzu ama düşük 3G kapsamlı alanlarda daha çok şebekeye ulaşma çabası yüzünden cihaz daha fazla güç tüketiyor.

Pil tasarrufu pek işe yarayan bir şey değil. Yeni yeni Sony Stemina ve Samsung Ultra Güç Mod iş görüyor. Onun dışında ki uygulamalar aman aman bir fark yaratmıyor hatta bazı şarj bile tüketiyor.
Çok doğru mesela ben vodafone kullanırken 3g çekim kalitesi düşüktü şarjdan çok yiyordu, turkcelle geçtim şimdi neredeyse 3g hep full çekiyor buda şarj süresine olumlu yönde yansıyor...
Ayrıca şunuda belirteyim turkcell 3g de, vodafone 2g de çok iyi çekiyor...

phasan

phasan

Üye
Çok doğru mesela ben vodafone kullanırken 3g çekim kalitesi düşüktü şarjdan çok yiyordu, turkcelle geçtim şimdi neredeyse 3g hep fu ll çekiyor buda şarj süresine olumlu yönde yansıyor...
Avea ucuz ama surekli gezen biri için sorun lu şarj çabuk bitiriyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Avea ucuz ama surekli gezen biri için sorun lu şarj çabuk bitiriyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güzel bir video olmuş , dediğin gibi avea ucuz ama kalitesiz...

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Ama zengin degilsen avea kullanılır suan banada avea pttcell yetiyor
Aslında zenginlik değil diğer operatörler bizi kazıklıyor, avea nın fiyatları makul birde kaliteli olsa Türkiyede bir numara olur...

• Beğen
Tepkiler: genco15
phasan

phasan

Üye
Aslında zenginlik değil diğer operatörler bizi kazıklıyor, avea nın fiyatları makul birde kaliteli olsa Türkiyede bir numara olur...
Bana mı oyle geliyor bilmiyorum da hem ucuz olup hem kaliteli olmuyor işte türkiyede ne olursa olsun

c-ahmet

c-ahmet

Üye
Arkadaşlar benim internetim öyleydi ve 1.5 gb ile değiştirildi. Etrafımdakilerin hepsine aynı şey yapıldı. Ama galiba yeni sınırsız vodafone interneti buldum. Önce kendim deneyeyim sonra size paylaşayım. [email protected]'a mesaj atabilirsiniz.

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar benim internetim öyleydi ve 1.5 gb ile değiştirildi. Etrafımdakilerin hepsine aynı şey yapıldı. Ama galiba yeni sınırsız vodafone interneti buldum. Önce kendim deneyeyim sonra size paylaşayım. [email protected]'a mesaj atabilirsiniz.
Nasıl buldun

c-ahmet

c-ahmet

Üye
Bir paket daha onu deyeceğim vodafone de yasal. Kullanıp değerlendirme yapıp bilgi paylaşacağım.

phasan

phasan

Üye
2 paket le mi yapacaksın bunun yerine avea faturalı yada türkcell geçip sınırsız kullansak daha uygun olur sankı

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone da sınırsız internet bulunmamaktadır.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...