Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Acıklar benım bildigim bi türkcell de oluyor

c-ahmet

c-ahmet

Üye
Vodafone da sınırsız internet bulunmamaktadır.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin...
Diyorsunuz tamam o halde interneti bulup kullanırsam ki buldum. O zaman burdaki arkadaşlara paylaşmayacağım sorumlusu sizsiniz sayın binbaşı
2 paket le mi yapacaksın bunun yerine avea faturalı yada türkcell geçip sınırsız kullansak daha uygun olur sankı
Yok bulduğum uygun fiyat ve zaten kullananlar bilir daha önceki kullandıkları tarifeyi. Ben 8-9 yıldır kullanıyordum taki bu ay iptal edene kadar ve ben eski yavaş ve sınırsız internet paketi arayışına girdim. Çünkü şimdi yani 19 gün içinde aç kapa yapmama rağmen 1,5 gb ünternet ve ek 500 ile bir adet günlük internet bitirdim. Bu nedenle sınırsız internete çok ihtiyacım var ve inşallah olumlu giderse bulduğum paket yaratlı olacak. Bu arada vodafone liler 6666 ya SUPRIZ yazsın ve ücretsiz hediyesini alsın. Hayırlı geceler.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Diyorsunuz tamam o halde interneti bulup kullanırsam ki buldum. O zaman burdaki arkadaşlara paylaşmayacağım sorumlusu sizsiniz sayın binbaşı

Yok bulduğum uygun fiyat ve zaten kullananlar bilir daha önceki kullandıkları tarifeyi. Ben 8-9 yıldır kullanıyordum taki bu ay iptal edene kadar ve ben eski yavaş ve sınırsız internet paketi arayışına girdim. Çünkü şimdi yani 19 gün içinde aç kapa yapmama rağmen 1,5 gb ünternet ve ek 500 ile bir adet günlük internet bitirdim. Bu nedenle sınırsız internete çok ihtiyacım var ve inşallah olumlu giderse bulduğum paket yaratlı olacak. Bu arada vodafone liler 6666 ya SUPRIZ yazsın ve ücretsiz hediyesini alsın. Hayırlı geceler.
Eğer birşey paylaşmak ve insanlara yardımcı olmak istiyorsan konu açarsın.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Turkcell 1 gb sınırsıza geçtim 1 gb sonrası hız 96 kbps düşüyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
680 mb halen duruyor. Hız düşümü kotasına erişmedim daha.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
peki uzulduğunuz nokta ne turkcelde bunun 1 gb var 1 GB bittikten sonra hiz 96 kb düşüyor
Vodafone da internete 13 tl veriyordum şimdi turkcelle 25 tl veriyorum işte üzüldüğüm nokta bu ;)

phasan

phasan

Üye
Vodafone da internete 13 tl veriyordum şimdi turkcelle 25 tl veriyorum işte üzüldüğüm nokta bu ;)
Ya avea faturalı kullanılacak yada turkcell 1 gb sınırsız avea da faturalı akıl işi degil biraz

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Şu son çıkan kampanya nedir. 6gb konusma mesaj filanda var 28 tl daha bir çok secenek vardı. Hem faturalı hem faturasız diyor galiba tam bakamadım.

androfilex

androfilex

Üye
Şu son çıkan kampanya nedir. 6gb konusma mesaj filanda var 28 tl daha bir çok secenek vardı. Hem faturalı hem faturasız diyor galiba tam bakamadım.
Esnek Spotify 2.5gb den mi bahsediyorsunuz?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Avea. Hem faturali hem faturasiz.
750dk+5000sms+5gb=23tl.
750dk+5000sms+6gb=28tl.
750dk+5000sms+7gb=33tl.
Dört beş gündür gördüğüm bütün avea bayiilerinin camında bu ilan var.Bu kampanyayı bilen varsa anlatasın. Gayet uygun duruyor.

phasan

phasan

Üye
Avea. Hem faturali hem faturasiz.
750dk+5000sms+5gb=23tl.
750dk+5000sms+6gb=28tl.
750dk+5000sms+7gb=33tl.
Dört beş gündür gördüğüm bütün avea bayiilerinin camında bu ilan var.Bu kampanyayı bilen varsa anlatasın. Gayet uygun duruyor.
23 TL olan 3gb gece kullanmak uzere 5 gb veriyor diğerlerini bilmiyorum

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Aslında fena sayilmaz gece ayakta olanlar icin gayet iyi

phasan

phasan

Üye

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Şans işte. Turkcelle gectim bir hafta sonra bu ilanlar çıktı. Yapacak bir şey yok bakalim kullanıcı yorumlarina 3 ay sonra yine hat taşırım. Inşallah 4g ile avea sorunlarını çözer.