Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Akrabanın kimlik fotokopisini al, tanıdık bir telefoncuda hallet.

Tepkiler: phasan

Sanırım 1.5gb paketten bahsediyor?

phasan

Üye
Cogu kullanıcıya 18 tl 1 gb 500 dk 1000 sms paket için mesaj gelmiş Cevdet deki arkadaslara sizede oluyor mu

blastx

Üye
Boşa umutlanip yükselmeyi paketler iptal

flunight

Üye
Pttcell sagolsun 15 tlye sinirsiz kullaniyorum.

Tepkiler: phasan

genco15

Üye
Avea nın yenı yıl paketını alcak arkadaş alabıldın mı onun süresi bitmiş sanırım ?

Avea nın yenı yıl paketını alcak arkadaş alabıldın mı onun süresi bitmiş sanırım ?
Yeni yıl paketinde 500dklı olana 23 lira verene kadar 1000dk diğer pakete 25 lira verin bence. Kampanya süresi 2016 hazirana kadardı sanırsam

Babacanlarım bu 13 tl paketi üç defa iptal ettim halen mesaj geliyor yenilenecek diye bugün yine geldi varmı kesin çözümü bilen babacanlarım

muhsin15

Üye
bu paketin avantajı neydi bilgim yokta

gutihaz1

Üye
Babacanlarım bu 13 tl paketi üç defa iptal ettim halen mesaj geliyor yenilenecek diye bugün yine geldi varmı kesin çözümü bilen babacanlarım

Iptal etmemen için kasıtlı yapıyorlar. Vodafone foruma bak herkes şikayetçi.

Tepkiler: shadow-mavi
    Konu Sahibi
Bütün millet iptal edememekten şikayetçi vodafone nun umrunda değil,millet koşar adımlarla başka operatörlere kaçıyor.Vodafone, abonelerini zorla 1.5 gb a üye yaptı iptal etmeyede izin vermiyor , böyle saçmalık olmaz...

Tepkiler: shadow-mavi
Vodafone öyle çakal ki. Ne sen sor ne ben sorayım

Tepkiler: gutihaz1

blastx

Üye
Beyler aylık cepnet 500(MIDI aylık cepnet) kullanımda olan tek cepnet paketidir bu pakette olanlar aman yerinden oynamasin

gutihaz1

Üye
Mecburen sekiz sene sonra turkcelle geri döndüm. Sınırsız 1gb 25 tl. Vodafone forum hiçbir seye cevap vermiyor. Galiba moderatorlerde baska operatore gecti. Belki 4g ye gecilirse yeni paketler çıkar. Zira bu şekilde adil kullanım ve benzeri kotalarla 4g bir işe yaramaz.

Tepkiler: androfilex

phasan

Üye
4g kazık devri

Tepkiler: androfilex ve gutihaz1